81

Анонимен

преди 7 години

До Българинабе "брат ти" защо ти продава най-скъпата газ и те души с цената на бензина чрез Лукойл?

80

Анонимен

преди 7 години

А наще *** им дават социални помощи 1300 лева а булгарина поучава 400 левчета и бачка като хамалин

79

Анонимен

преди 7 години

Коментари колкото щеш,а никой не казва КОЙ разбърка .....йната ПЪРВИ в Сирия и размириса цял свят,че са налага Русия от майната си да отива там и да чисти по някакъв си начин оаканото!!Русия ли ги забърка в Ирак,Либия,Сирия,Афганистан,че 80% от мигриращите са именно от там??Или им дойде до гуша и прекалено много се оядоха на демокрация,че започнаха да повръщат и предприеха спасение от заразата в цяла Европа!!

78

да

преди 7 години

Кремълски фашисти и убийци на цивилни ,жени и деца !!! Няма по - нагли и коварни лъжци и мошеници от тях в света !!! Но затова сте във фалит и вадене няма да има

77

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

76

ето това е луд

преди 7 години

НЕ Е СИГУРНО ДАЛИ РУСНАЦИТЕ СА УБИЛИ И ЕДИН ДЖИХАДИСТ !!! ТОЗИ *** СИ МИСЛИ , ЧЕ ГОВОРИ С РУСКИТЕ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ И ПИЯНИЦИ

75

ivailo1403

преди 7 години

Тая цифра ми се вижда доста завишена... Въпреки това, Русия истински воюва с терористите в Сирия за разлика от САЩ, които имитират че се борят с тероризма, а на дело го подкрепят.

74

До Помак

преди 7 години

Вие пък Помаците ,ако се вдигне някой ден Европа срещу примитивните Ислямистки нашественици,първи ще бъдете прегазени от Българския народ!!!!!!

73

шипка

преди 7 години

Пуск и бой по джихадистите

72

Анонимен

преди 7 години

35 000!!!!Трудна и непосилна задача на Аллах да сбере девици,колкото населението на град София за награда!!

71

ИЗВОД..............

преди 7 години

Много защитници тук на ислямистите бе...Ами взимайте си ги у дома бе-или сте слепи за милионите клипове в нета как малки ислямисти се качват в коли бомби и се взривяват.....ИЗВОД-щом са заедно с ИД значи са потенциални терористи-точка.

70

Ангел

преди 7 години

Терористите нямат раса,нямат държава,нямат съциален статус,нямат език,нямат възраст,нямат пол.Имат само 1 нещо и това е Религията Ислям.Ето как ще ги познаете!!!Избивайтеее!!!

69

Анонимен

преди 7 години

Тия, дете са се запенили по-долу: нещо няма ли да кажете за американците, които директно момбардираха болница, после хуманитарен конвой, после село, в което нямаше и следа от ИД?... Да не изреждам всички случаи.Във всички тия случаи САЩ просто се прави, че не чува въпросите, които им се повдигат. Вие също сте глухи.

68

Анонимен

преди 7 години

Русия избива ислямисти .Това е целта и трябва да бъде цел и на Европа и Америка.Ислямистите могът да бъдат Жени.Мъже ,Деца ,Млади,Стари ,Болни,Здрави .Без значение те са Ислямисти и трябва да бъдат безжалостно избивани наред!!!

67

бббббббббббббббббббб

преди 7 години

До БерлинЕми виж в Тубата как Медлин Олбрайт казва пред журналисти,че оправдава жертвите от деца в Ирак-500 000 които са убити само заради американската кауза.Видеото го има в Тубата и всеки може да го види.А що се отнася до сирийците които са там-еми да са се махнали бе-щом са там значи подържат ИД и са техни съмишленици.Ясно е че САЩ ще размахва картата на жалостивия ......но и ти си мълчите за откровенният геноцид на САЩ над цели народи....

66

Су 34

преди 7 години

Правилно си написал за групировката Султан Мурад. Реално вие турците нямате армия нито морлът да се биете, а както винаги плащате на главорези да ви вършат мръсната работа.Колкото до успехите ви те се ограничава с 20 тина села по границата, ако не броим Джераблус, който ИД държава ви предаде опразнен.

65

Анонимен

преди 7 години

Избитите де да бяха терористи но за съжаление не са а са цивилни жени и деца,и ислямистите си стоят,истински напоследък Ердоган ги пердаши вече реално са освободени над 1000 кв километра от ас------------Ама, ти там на место ли си ида ги разпознаваш кой кой е?

64

Ангел

преди 7 години

Браво това се пада по 100 Ислямиста на ден.Но все още сме много много далеч от пълното им Изтребление.Може би ако се разкарат Толерастите от Брюксел И Вашингтон ще можем да помогнем на Братушките!!

63

до Берлин

преди 7 години

Да, кофти. А какво да кажем за децата камикадзета и екзекутори, вербувани от ИД. Или понеже те са деца, просто можем да си затворим очите? Важното е да се хвърля кал по Русия, нали?

62

Анонимен

преди 7 години

Само Русия е избила повече свои граждани, отколкото врагове!Това е Русия- сибирски лагери, чистки, международен тероризъм, износ на революции по света.