6

Анонимен

преди 7 години

До Грухтос Бомбастични 2Нали слушаме само глупости и за това сме толкова напреднали! Тя Англия си знае работата, била е велика, и пак ще бъде! Ама ние българите гледаме и май ще гледаме тази хумористична пиеса 'пет паунда за лев' барем се посмеем на собствения си балкански имидж! :))))))))))))))))))

5

не знаех

преди 7 години

, че повечето от гласувалите за излизането са заети във финансовият сектор !!! все си мислих , че нискообразованите и тези от колониите гласуваха за излизането. дори и загубите за финансовият сектор да не са големи ще има загубени работни места за реалната икономика и то за тези нива на образование които искаха излизането. значи вместо да им увеличат заетостта ще има загуба на работни места...ами супер !!

4

Анонимен

преди 7 години

Може би така ще стане, ще си опекът нещата.

3

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Както виждам....Вишеградската четворка има СЕРИОЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СРЕЩУ БРИТАНСКИТЕ ТАРИКАТИ.КАТО НИЩО --ЩЕ ГИ ОТРЕЖАТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР..ха,ха,хаааааааааа!!ТОВА Е --ОЩЕ "ПО-ТВЪРДО"!!!!

2

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

Абе, те си уволниха току-що треньора на националния си отбор, пък няма Европа да напуснат :).Както казваше бай Тошо, скоро британски чейнджаджии ще обменят на Магурата 5 паунда за левче :).

1

Анонимен

преди 7 години

"Според него обаче могъщият британски финансов сектор ще се справи съвсем добре, ако политиците договорят системи за еквивалентност с европейските си колеги, тоест поредица от конкретни споразумения на мястото на сегашната интеграция в общия пазар."===Т.е. да излязат от ЕС, но да запазят всички привилегии в неговите рамки. Не става така. Или оставате или се махате. Айде напускайте вече и вървете по дяволите.