47

Анонимен

преди 8 години

Тия, дето досега реваха, че имало законни начини за уреждане на отношенията, сега ще ревнат защо Стоичков търси защита от закона.

46

:@@@@

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с този ***!!!!

45

Дедо

преди 8 години

А, стига моля ни занимавахте с културата или липсата на такава при тоя и оня ! Толкова ли е величав тоя селски конфликт, та не спирате цяла седмица ?

44

Анонимен

преди 8 години

Вари го печи го - на *** мирише!

43

.

преди 8 години

До Свидетел 42Да не говориш за друга сватба ? Щото тия въобще до манастира не сат стигнали, понеже от колата не са излезли. Или са влезли направо с колата в манастира и сватбарите са изтласкали колата на паркинга, където Ицата ги е метнал ?Обяд няма още, стига с това пиене.

42

Анонимен

преди 8 години

До СвидетелКъв свидетел, кви ленти бре?

41

Анонимен

преди 8 години

именно Стоичков измести фокуса на събитието и посрами дъщеря си пред цяла България...не че децата са отговорни за действията на родителите си...

40

Анонимен

преди 8 години

До ВелизарМария прилага гъвкавост и разширение на писмеността, това да нети е математика?!

39

Свидетел

преди 8 години

Репортерите са виновни.Те проникнаха в манастира и почнаха да снимат.Бяха помолени учтиво да напуснат но Арогантния журналист каза с тон "неми пречи да си вадя хляба.Част от сватбарите опитаха да направят "параван" с гърбовете си и така да прикрият влюбонета двойка от обектива, но фоторепортера ги разбута ,възрастен мъж загуби равновесие и падна.След което се намеси Стоичков и след него тълпата .Изтласкаха печалбарите които останаха с празна лента и сега реват че нямат снимки които да продадат!!

38

Анонимен

преди 8 години

А защо избяга в чужбина? Хулиганите трябва да се задържат от органите на реда. Не може известност, пост или нещо друго да те поставя над закона. Ние нямаме нормално правосъдие и това помага на всички шмекери. Оня ден даваха един филм в който един се криеше зад дипломатическия си паспорт, но накрая полицая го ковна в челото и каза, че току що дипломатическия имунитет му е отнет. Това ли искат да се случва и тук.

37

Споко

преди 8 години

Навремето един от Литекс май че беше , та така излезе да се саморазправя с един шофьор на жигула и си намери майстора!Отнесе бая куршуми от някакъв военен!Та и Ицката ще си намери майстора!

36

Анонимен

преди 8 години

Do 36-ti e chovek nerazbra li che v BG democraciq NQMA , deistvat pravilata na diviq kapitalizam.

35

Велизар

преди 8 години

Мария, Мария, сваТба, а не сваДба.

34

Анонимен

преди 8 години

БарЦелона скача и се петелчи само на слаби пичове , що не дойде да ми прави стойки на мен да го уцеля само един път. Що ги е страх ставаш и го мяташ.

33

Анонимен

преди 8 години

Деянието на Стоичков е абсолютно същото каквото направи Волен Сидеров, дори по същия параграф от Наказателния кодекс. Но Сидеров го осъдиха, а Стоичков ще се отърве. Да живее демокрацията.

32

Анонимен

преди 8 години

Борисов ще го погали по главата и ще го оневинят! България! :)

31

Анонимен

преди 8 години

Davai Ice razplqskai jurnalqta , te samo senzaciqta tarsqt. Sledvashtiq pat mogat i kato terorist da te pripoznaqt. V BG nqma svoboden *** ima plateni pisarushki.

30

До пророк

преди 8 години

Естествено че нищо няма да му направят , всеки ден сме свидетели на такива несправедливости!Такива като него са над закона в България!Мутра ни е Премиер , мутри са ни областните управители , мутри са ни и кметовете , какъв закон искаме!? А простотията е на почит!

29

Бо

преди 8 години

То па една прокуратура, то па един съд ... те от ФБР идват да се учат от Районна прокуратура Етрополе.

28

:=)

преди 8 години

само тъпия Стоичков може да е достатъчно т'ъп за да съди фотографи, че.. са снимали :)))) и зад Маями да живееш, *** пак ще си останеш т'ъп