18

Анонимен

преди 8 години

Време е за нови протести! Друга оправия няма! Протести до дупка, дами и господа! Иначе ще продължават да ни клатят както си искат и да купуват вили в чужбина, яхти и самолети с нашите пари. Грабеж му се вика на това! МАФИЯ!

17

бсй иван

преди 8 години

Защо ревете само за бензина ?Хляб, олио, брашно и т.н. в София също са с 20ст. по-скъпи, но за тях ни вопъл ни стон.

16

Анализатор

преди 8 години

"...Tрите вериги "Газпром", "Ромпетрол" и "Еко Петролеум" вече доста време поддържат цени от около 2.02 лева за литър бензин.""Недалеч от тях продават VM Petroleum, където средните цени на масовия бензин са.... 1.78 лева за литър А 95."!!Е, какво са 20ст разлика? При все, че Марешки все още не е изградил голяма верига от бензиностанции и не може да пазари големи количества, за да подбие още цената.

15

Селянин

преди 8 години

Не ми ревете, шопи миризливи!! 3 лева ви е малко за литър...

14

Анонимен

преди 8 години

До БОБИЗащото има кой да плаща разбира се ?!

13

СС

преди 8 години

Наистина е странно как при един и същ производител (Лукойл) цената на литър дизел във Варна е 1,78 лв, в София 2,00 лв, а в Бургас 2,20 лв?!И нямало картел, а? :) :)

12

Светеца

преди 8 години

Да е жив и здрав Вальо Златев таз година левче, догодина два!Дано св. Иван Рилски му помогне да успее докато е млад, а следовниците на отец Паисий, му напишат достоен епитаф:" О неразумни Златю, поради что се срамиш да се наречеш ***?"

11

Анонимен

преди 8 години

В ямбол големите вериги държат 2лв. на дизела, но 4-5 малки бензиностанции продават дизела на 1.80лв. За бензина не знам. Преди зареждах само от OMV - скапа ми се една дюза, после минах на ЕКО - там беше по-добре, но в един момент май и там нещо пуснаха скапана нафта. Вече от половин година си зареждам от една по-малка бензиностанция, за сега нямам проблеми. По-високата цена в големите бензиностанции не е за по-качествено гориво, а за по-лъскава бензиностанция и по-големи печалби

10

овцииии

преди 8 години

Така ще бъде овциииии, ще бъдем мачкани вечно, понеже търпението ни е овче....

9

Ядосан

преди 8 години

Защо лъжете бе? Масово из малките населени места цената е под 80 ст за литър! Дори на големите и водещите бензиностанции! Само в големите градове е супер надута! Ама защо ли нашите Държавни органи не са се поинтересували до момента ...

8

Getsbi

преди 8 години

Petrola e okolo 45-46$ barela kvi povi6eniq kvi glupost???? prosto sega xorata patuvat pove4e lqto e i onezi derat zdravo .Zimata na tezi ceni na petrola litara be6e pod 1,90

7

БОБИ

преди 8 години

Никога цените на горивата не вървят надолу, когато пада петрола. Вчера пътувах от Варна до София и газта навсякъде беше 75-85 стотинки. Само в София 95 стотинки. Същото важи и за другите горива. Заредих във Варна на 1.83 (после видях, че има и по 1.75). По пътя беше около 1.90. В София 2.05! Тук става зъпрос за едни и същи вериги. Средно в София е с 20 стотинки по скъпо горивото. Никой не задава въпроса ЗАЩО????

6

банкянска тиква

преди 8 години

Къде е банкянската тиква да обясни защо се случва това и има ли картел на горивата, гади ми се вече от тази тиква.....

5

Доди

преди 8 години

Всичко е спекула, лъжа и кражба от джоба на народа! В Бургас, на 4 километра от Нефтозавода литър нафта на Лукойл вчера се продаваше за... 2,20 лв! Същата нафта в бензиностанции на по 250 -300 км от Бургас върви по 1,80 лв., че дори и по-евтино на места! Определена държавна агенция трябва да си свърши работата, защото това не е конкуренция, а грабеж!

4

Иванчо + Марийка

преди 8 години

А бе тия луди ли са ? Цената на петрола е твърдо под 50 $.

3

Анонимен

преди 8 години

Петрола като стигне старите нива от 130$ и ще карате на по 3.50лв/л.

2

ДС

преди 8 години

Платено. За да се успокои народа. Едно време така са правили - пускат във вестника очаква се скок на цената на олиото до 2лв. След 5 месеца го вдигат наистина. Хората си казват "те казаха че така ще стане". Дано скоро електричките станат още по-евтини.

1

AGENTA

преди 8 години

Картела определя цената,въобще няма връзка с петрола, който от юни е трайно под 50$ за барел.