12

a

преди 8 години

На всички е ясно, че Гоцето Седефчов от с. Сирищник е неформален собственик на фабриката в с. Горни Лом , видинско, сиреч той трябва да носи основната вина за смъртта на 15 - те загинали наши сънародници. Гоцето е кукловод и на псевдо - олигарсите В. Манчев, Гр. Ганчев, Людмил Стойков, Марио Николов / САПАРД /, сиреч той е истинският собственик на уж притежаваните от тях активи и авоари.Нека не се учудваме , че отстреляха бивши негови съветници / Емил Кюлев, Манол Велев ! Може би Гоцето е бил неформалният собственик и на уж притежаваните от тях активи и авоари. Да не забравяме и синчето му

11

Не 99 са процентите

преди 8 години

Толкова жалка пропаганда...

10

дедо

преди 8 години

След изборите за президент ГЕРБ ще падне от власт.На народа докаран до просия от престъпната групировка наречена ГЕРБ му дойде до гуша.Ще има сцепени тиква,а това за рейтинга е мижи да те лажем.Никой освен чиновниците и ромите-на които им се плаща не харесва ГЕРБ.Ще има ВИДОВ ДЕН,тъй да знаете.

9

Анонимен

преди 8 години

Баце да гледа какво става в македонско, че и неговия ред идва!

8

БАБА КУНА

преди 8 години

ВСИЧКИ САЙТОВЕ, МЕДИИ И АГЕНЦИИ СИ УМИРАТ ДА СЕ НАВЕДАТ ПРЕД НАДУТИЯ БАЛОН ДОН БОКО. РЕАЛНО ТОЙ ИМА ПОДКРЕПАТА САМО НА ГЕРБАДЖИЙСКАТА ВЪРХУШКА, КОЯТО Е ОКОЛО 10 % ОТ ГЛАСУВАЩИТЕ.

7

Анонимен

преди 8 години

Ген. Борисов е не само голям държавник и мъдър лидер, но е още и много добър човек и огромен патриот!

6

Мунчо

преди 8 години

Може би от 3.2 % - то толкова са останали и напълно изкукуригалите в България. Преди малко една фризьорка пенсионерка каза - Нали ни вдигат пенсиите. Попитах я - Знаеш ли с колко? С 4- 5 лева. А тя като започна да кълне, направо да псува. Така че дойде полицията...

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАло 2 ти май не си наред.....а?

4

.....

преди 8 години

Не е заради Кунева и Лукарски, да не си помислиш друго, Премиере-Слънце! :*

3

данъкоплатец

преди 8 години

Какво доверие да имам на "бивши" мутри,милиционери и членове на БКП ???? В ГЕРБ като се почне от лицето Бойко Методиев Борисов та до последния член на тази престъпна групировка всички минават под тези характеристики... Бог да пази България.

2

това е

преди 8 години

Това е поредната измама,около 20 %подкрепят Борисов и ГЕРБ, стига слугинаж и лъжи.....

1

Браво!

преди 8 години

"...развитието на инфраструктурата, усвояването на еврофондовете, предприетите стъпки за диверсифициране източниците на газ и собствените сондажи в Черно море, справянето с бежанската криза, борбата с контрабандата, по-активно развитие на доболничната помощ чрез увеличаване на направленията за преглед при специалист..."БРАВО!