44

Анонимен

преди 8 години

Бооже каква драма! къса ми се сърцето!Аз мислех, че онези в Сирия, дето им падат бомби, са нещастниА се оказа, че в художествената гимнастика били по-нещастниБожее!.........................................Скоро имаше интервю с българка живееща в Дамаск. Нямаше желание и намерение да се връща в България.

43

!?

преди 8 години

Изскам да питам дали някой, примерно, да кажем психоложката на отбора ще си подаде оставката, ако ансамбълът или целият отбор вземе, че се самоубие колективно!? Или пак ще си каканижат като сега, когато направи опит за самоубиство "само" звездата на отбора, точно преди състезанието.

42

Анонимен

преди 8 години

До 53Разбира се че няма вина! Но нали трябва да се гони михалето от така наречените психично-здрави супер-български граждани. Колкото си по-*** толкова повече съдиш!

41

8

преди 8 години

СПРЕТЕ ДА ТОРМОЗИТЕ ТОВА ДЕТЕ!ТО НЯМА ВИНА ЗА НИЩО!БРАВО НА ВСИЧКИТЕ НИ МВОМИЧЕТА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!ПО-ДОБРЕ СЕ МОЛРЕТЕ ЗА ЦВЕТИ!

40

Анонимен

преди 8 години

До тяГенетиката е сравнително малък процент 5%-10%! Останалото е начин на живот и СТРЕС! Чрез СТРЕС се отключват всякакви нежелани поведения и болести.

39

до 41

преди 8 години

Желязна психика при ежечасов психически натиск /тормоз/, без почивка , без вода и храна.Е, питам аз, каква трябва да ти е психиката ,за да издържиш. Упорити тренировки - да, но чак пък такова пресоване.Победа с цената на всичко, кому е нужна тя ?

38

тя

преди 8 години

Психичните заболявания се унаследяват и това е най- лошото , защото не се знае в кой момент ще се прояви!

37

анонимен почитател

преди 8 години

Скъпи гимнастички единствена Ви грешка е, че печелите медали. Тази грешка не се прощава от продажните ДЖуналисти. Същото се случи с К. Пулев и всички останали. Аз Ви предлагам да не падате на нивото на репортеритеps ДЖ не е грешка!

36

Анонимен

преди 8 години

До ViewМного сте далече от истината за психичните разтройства! Нека Бог Ви пази от подобна участ защото това което може да ви се случи не подлежи на рационално обяснение. То става изведнъж! Логиката на човек в психична криза не е това за което си мислите.

35

тя

преди 8 години

Това момиче е талантливо и красиво и няма никаква вина за психичното заболяване на Цвети!

34

Анонимен

преди 8 години

Браво на момичето, наистина е достойно за уважение и вярвам, че й е било изключително трудно. НО тия момичета като мантра повтарят: нашите трньори това и онова, всяка втора дума. Илиана Раева пък повтаря само :деца", "главичка", "душичка". Има нещо гнило в цялата история.

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Не е само Цвети и за съжаление няма и да е последната. Това че се пише е от много позитивен характер. Някои хора ще се замислят и обърнат необходимото внимание на психичните разтройства които ни клатят нас българите от много време насам. Който си мисли че като мълчи ще постигне много откъм превъзмогването на психичните болести е в огромна дилюзия и опасност. Много нашенци си мислят че са психично здрави но това не може да убегне от окото на психиатъра и тези които са били в кюпа.

32

View

преди 8 години

Защо не вземете да публикувате всеки ден новини за някое дете, което събира пари за лечение, за да може събере средства?????Това, че Цвети е била с лабилна психика, е само нейн проблем.В спорта е така.Ако реална Илияна Раева ги мачка, тя мачка всичка, не само Цвети, до 6амо на Цвети психиката не е издържала, което значи, че тя не е за спортистка, тъй като затова се изисква жилязна психика.Много е красива, преспокойно е можела да стане модел.

31

View

преди 8 години

Не защитавам Илияна Раева, дори ми е противна на моменти, но спрете да изкарвате, че едва ли не тя е отишла и я е бутнала.Цвети изобщо не се е замислила какво причинява на баща си, брат си и баба си.Най-лесно е да сложиш край по този начин, а в България сигурно всеки втори има причина да го направи, но се бори, нали.

30

Анонимен

преди 8 години

Мило момиче, не обръщай внимание на злобата. Всеки средно интелигентен и мислещ човек ви подкрепя. Плюят мишките, които са силни само в нета.

29

Анонимен

преди 8 години

Бооже каква драма! къса ми се сърцето!Аз мислех, че онези в Сирия, дето им падат бомби, са нещастниА се оказа, че в художествената гимнастика били по-нещастниБожее!

28

Анонимен

преди 8 години

Като гледам непрекъснато за Цвети, Цвети, Цвети....имам чуството, че Цвети е единствената с проблеми в тази държава, а всички останали са наред и пращят от щастиеСамо на Цвети майка и починала, на всички останали са живиСамо Цвети имала депресияСамо Цвети не можела да спиСамо Цвети тренира спортСамо Цвети и е трудно да тренираЦвети това, Цвети онова...ха аман вече

27

123

преди 8 години

Аз бих си закрила вцсякакви фейсбуци, туитъри и тем подобни. На моя лично съм заключила всякакви опции да ми се пише. Човек трябва да се щади и да се пази от хората, особено ако си популярен. Хората обичат да са гадни. Успех и да не се връзва!

26

Щирлиц

преди 8 години

Има нещо гнило в цялата история...Жалко за момичето.

25

Анонимен

преди 8 години

Хайде да видим докога ще ровичкате едно и също, сякаш целия свят се върти около художествента гимнастика.Дайте нещо за Митьо очите, той също е гимнастик на бухалки