71

Анонимен

преди 8 години

По-добре на отчет при Путин отколкото на инструктаж при Обама. Не ви излиза сметката гаспада шорошки грантаджии.

70

да

преди 8 години

на последното си интервю му задават въпрос. той си отваря устата и.. нито звук.. после от пресцентъра му обясниха, че проблема бил технически.. от Анкара забравили да го включат :))).. вечер му гасели тока да не даде на късо.. а заради ранния час на интервюто.. турски чиновник забравил да го пусне :))))

69

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Ако утре долара се срине, Тръмп стане президент и разкара войските на САЩ от източна Европа, а ЕС се разпадне на части под напора на десните партии, може и да минем на отчет при Путин. И никакви избори няма да променят това.От изборите нищо не зависи - някой пита ли ви дали искаме в НАТО? Някой пита ли ви през 1944г дали да влезнат руски войски в фашистка България?

68

Истински

преди 8 години

Един истински мъжкар напуска най-важния пост в България , след като пет години оправяше изолацияата на България - натрапена от Гоце.

67

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До РеакцииЕй ***, дали ще сме на отчет при Путин или не не зависи изобщо от електорална единица като тебе, а зависи в кой геополитически блок се намираме в момента.Сигурно някой отворко ги е писал такива неща преди 1944г, после знаеш какво стана.Така че на кой сме на отчет зависи от глобалните сили, а не от тъпите избори на които ходиш с вълнение.

66

Реакции

преди 8 години

Комунделите са в еуфория- надяват се следващият Президент да ходи на отчет при Путин. Няма как да стане другари , видяхме лицето на руските агресори и техния главатар. Няма кой да подкрепи друг кримлянин в България.

65

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До Един *** отЕдин ***-от, мен не ме притесняват мъжките или женските му черти. Мен ме притеснява откритата на никому ненужна анти-руска риторика. Не казвам да влизаме в РФ, но не искам анти-руска риторика. Това може да се окаже катастрофално за Бг. Не искам и турско синята му политика. Не искал да слага ограда по турската граница да не разсърди Ердоган. *** пълен.

64

Да не съжаляваме

преди 8 години

Като им знаеме скамейката, какво ли изкопаемо ша тропосат за прецедент!!!

63

Божил

преди 8 години

Плевнелиев не е клоун- клоуни бяха Ленин и Димитров едно време. Той си има достатъчно ангажименти: този му е в повече,а властта не всекиму се услажда. Затова му пожелайте "На добър час" и спрете да пишете нелепици,атакистчета: той работеше за България далеч по-добре от вашия паметникочистач!

62

Един идиот

преди 8 години

За българина е важно президента да е мъжкар! Не да умее да мисли, да прави полезни неща за народа, а да е мъжкар! Важното е да има добра осанка и да е леко намръщен! Това дали ще краде, или ще бъде ***, няма голямо значение, важното е как изглежда, а не как управлява или взема решения. Именно по този начин гласува и народни представители. Това до голяма степен предопределя и мизерния живот и съждения на по-голямата част от народа. Всеки народ избиращ управляващите заслужава съдбата си!

61

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Губернатора на САЩ за България - Росен Плевнелиев.

60

Анонимен

преди 8 години

Аз пък тоя безличен и скучен човек дори няма да го коментирам, че ще ме банат. Aма ако има звание президент-еднодневка тоя напълно си го е заслужил дори няма куража да се яви на изборите, пълен страхливец е не, такъв главнокомандващ не ми трябва.

59

Ангел

преди 8 години

Каква новина....леле...леле!!!Направо все едно Азис да обяви ,че се отказва да кандидатства за националния отбор по художествена гимнастика......Щото неговите шансове да се нареди до златните момичета са малко по-добри от тези на Плевнелиев да бъде преизбран:-)))

58

Анонимен

преди 8 години

ABSOLUTEN PALQ4O,SMESHNIK I POZOR ZA BG.

57

Анонимен

преди 8 години

Първият президент който посочи с пръст враговете на България - Путинска Русия. Първият президент обявил волята на мнозинството.Достойна позиция на смел човек.

56

prezident li

преди 8 години

Как па веднъж не изказа мнение различно от това на Сорос, или владее телепатия или ... няма или - дупедавец но не от простите (демек гей) а евро-неолиберален дупедавец - демократ.

55

Анонимен

преди 8 години

78: браво!

54

Мишо

преди 8 години

Деня в който това нещо освободи кабинета предлагам да стане национален празник.

53

Анонимен

преди 8 години

Човечето с лице и обноски на келнер най-послe си отива. От мен ура - вместо збогом.

52

добро решение

преди 8 години

До Анонимен - "Като чета коментарите, плевлев не го обичат тука..."както се казва в една песен: "Никой не обича красивите и умните!"Има си добър бизнес, за какво му е да прави ихтибар на неблагодарниците. Аре къш! Не се обаждайте повече там, от коневръза! Ще си получите заслуженото, както неведнъж досега.