299

Таратор

преди 8 години

Тука няма ли модератори?! Стана суперпросташко!

298

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Сополанко, тук всички знаят, че не пиша за пари. Ако съм взел и една стотинка за тролене, Бог да ме съди. Това да се отнася и за теб! Ако вземаш парици за кремълска агитация, циреи да ти излязат на дупарата!

297

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

тревожи ме също и че такива ур одливи кошмарни тро лски създания като теб са превзели форумите , платени от окупаторите амер иканци и се опитват да промиват мозъците на народо-населението. такива като теб някой ден ще виснат на бесилото. бъди сигурен в това. и по турско робство е имало такива шпиони като теб - шпионирали са в полза на османската империя и са ги наричали мекерета. Разбра ли, бе *** такова!

296

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

До КОШМАРЪТ 442Ти "москалите" ги остави. Аз България си гледам. Обаче гледам, че "москалите" са далече и наистина не им дреме за нас. А на тяхно място тук са се настанили едни нагли крадливи американски ур оди и разсипаха България, същите тия янки дето ти плащат да агитираш в тяхна полза. И това ме тревожи.

295

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Не страдай дете мое. Москалите не дават и пет пари за теб и мен, за нас българите. Я ги зае.... и си гледай България. Там едва ли ще ти хареса, повярвай ми.

294

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

До КОШМАРЪТ 440Аз нямам от какво да се оплаквам. Супер съм си за момента. Ти *** да се оплачеш на Козяк, че СПРАВЕДЛИВИЯ брутално те е *** силил! Може и медал за храброст да ти дадат. Те тия евр огейски ценност вървят и се ценят!

293

КОШМАРЪТ

преди 8 години

СОПОЛИВ, защо не се оплачеш в руското сополство? Ще те почерпят с водчица, може би.

292

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

Ми платени сте бе пал ячо! Цяла България научи вече че сте сред онези 2-3 хиляди платени от Козяк трола. Но вий продължавате упорито да отричате, като че ли има вече някакво значение. Пропагандата ви вече не хваща никакъв дикиш. Но вий си продължавайте с глупостите по форумите. Никому вече не пречите. Само на американските ви господари се чудя - що продължават тъпо и упорито като добичета да наливат пари в подобни от репки като вас, които не им вършат никаква работа. Ако ви бях шеф - да съм ви и

291

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

Ооо, Днес бг, привет сор осоидни под логи! Що сте вкарали в списъка със забранени думи думата "сор*сои д". Да не би по причина че сте слуги на Козяк и всичките ви статии са поръчкова пропаганда в полза на САЩ и срущи българските национални интереси. А дежурните ви коментатори под статиите - да не би да са на работа при вас?! Не, едва ли е така. Сигурно се бъркам нещо. Платени американски со рос оидни от репки!

290

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Руски фека лии, КОШМАРЪТ ви се завърна. Запасявайте се с вазелин, иначе ще ви е мъка голяма.

289

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

До КОШМАРЪТПар цалане, кефи ме да те обиждам. Щот си гн усна платена св иня! *** мър ша! Що не идеш да се зас треляш някъде. Би било чудесно!

288

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Ей, руска от репко, мога до утре по това време да го набивам на май кати!!! Мери си приказките, изменнико, България е избрала своя път и той не е в Азия!

287

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

До КОШМАРЪТ 430Темата е, че си платена *** *** и си знаеш, че ако излезеш от анонимност, целия наш народ ще се изреди да ти се изплюва в мръсната мутра, *** американски *** ***. *** си майката *** шпионски!

286

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

До КОШМАРЪТ 426Абе Кошмар, ти нормален ли си бе?! Руснаците са наши братя, а ти си едно жалко платено шпионско американско ***. Такива национални предатели като теб някой ден ще ги бесим по дърветата за шпионаж в полза на трети държави. *** скапана!

285

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Олиго френе, пиша по темата.

284

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

До КОШМАРЪТ 427Ти хубаво си се заел да громиш руската олигархия. Обаче за американската олигархия що дума не обелваш?!? Или амерриканската олигархия сигурно е оня въпросен "шоколад" дето мармоти го завиват в целофан?!? Затова ти писах, че си смешен. Щото от 100 километра си личи, че си платен нещастен соросоиден *** - преднамерен и пишещ тук единствено и само с поставена предварително от Козяк цел - да манипулираш балъците. Но тъй като никой не ти се връзва, излиза че ти си най-големия балък

283

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

Руската власт в Крим била окупационна! Днес бг - вие просто сте едни нещастни жалки американски мекерета. Не ви ли е срам да пишете подобни платени глупости. Пълни нещастници. Кого си мислите че агитирате и дезинформирате. Народът в България на 95 % е русофилски и такъв ще си остане. А смешните ви манипулации по отношение на Крим си остават за лично ваша консумация и за храна на платените *** *** , които заработват жалки дребни доларчета с коментари под нелепите ви статии. Никой не ви

282

КОШМАРЪТ

преди 8 години

И кое са глупости? Че руската олигархия е оня "шоколад" дето мармоти го завиват в целофан ли? Пълни бо клуци са и това е положението.

281

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Ако не бяха руснаците, гърците турчин нямаше да оставят жив през Гръцко- турската война. Сега нека им свалят самолетите в Сирия и да ги пекат на бавен огън, хак да им е!

280

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

До КОШМАРЪТ 423Брато, пишеш пълни глупости! Вземи се скрий някъде и не се излагай!