294

До славянин

преди 8 години

Харесват им другият път. Противоречиш на вожда, самият той каза, че заради тях цените в русия са скочили. Едва ли повишаването на цените е повод за веселба, дори и за алкохолизирани колхозници.

293

Анонимен

преди 8 години

Айде стига сте се правили на русофили. Колко от вас си изпратиха децата и внуците в русия да учат или работят? Българите сме ориентирани към запада. Това, няколко души си изкарват хляба с хвалене на русия си е чисто тролене. Така, че русофил и руски *** са си синоними и няма практическа разлика между тях. На мен няма нужда някой да ми дава пари за да хваля каквото и да било. Имам очи и прекрасно виждам какво е на запад и какво е в матушката.

292

тя

преди 8 години

Руснаците са най- добрите пилоти в света и това се знае от американците и те никога не могат да демонстрират техния висш пилотаж! Това ги дразни!

291

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЦЪКНАХ ТИ МИНУС И ОЩЕ НЕ ТИ Е ИЗТРИТ КОМЕНТАРА. От един "руски ***" както го казваш или както нормалните хора го казват "русофил". Айде сега всички русофили са ти виновни :))) и ги обиждаш на "руски ***".......ти си само русофил ,тоест пишеш в полза на русия ,но не ти плащат за това ! *** има в предвид руските *** ,които са в симбиоза с този сайт и им се плаща от русия

290

Анонимен

преди 8 години

Санкции до дупка! Съвсем скоро ще станат като КНДР.

289

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯЦЪКНАХ ТИ МИНУС И ОЩЕ НЕ ТИ Е ИЗТРИТ КОМЕНТАРА. От един "руски ***" както го казваш или както нормалните хора го казват "русофил". Айде сега всички русофили са ти виновни :))) и ги обиждаш на "руски ***".

288

Американофил

преди 8 години

Русофилите вече са в паника, мъкнат от девет кладенеца вода за да доказват някакви тези. Но подсъзнанието им не лъже, Русия е обградена и всяко грешно движение може да е последно за романтичната сибирска територия, която надъхва толкова много пациенти страдащи от мозъчна недостатъчност.

287

Анонимен

преди 8 години

Американците не спряха да си врът носа кадет не им е работа не знаят ли че не може да се мерят с Руската велика МОЩ !Накрая ще налапат плувките !

286

Анонимен

преди 8 години

Ако беше непрофесионално изпълнено щаха ли хамериканците да се оплакват, че са напълнили гащите?

285

тя

преди 8 години

Американците - "цветко , петко" ! Напълнили гащите!

284

Американофил

преди 8 години

Славянина пак застъпи тезата, че на Запад всички се дрогират, явно опорна точка. Но това е понеже не е наясно, че Русия е държавата с най-много наркозависими на глава от населението. И което е по-лошо, по-голяма част от зависимите се друсат с крокодилче, която дрога е много по-скапана и опасна от хероина, но пък е евтина, забърква се от бензин и капки за уши ахахахахаххах. Колко смешни са ***.

283

Американофил

преди 8 години

до славянин, атлантиците сме цивилизовани хора и не прибягваме до дивашки приоми подобни на руските афери в Крим и Донбасс. Атлантиците уважаваме всяка държава и нейния национален суверенитет. Като антипод, руснаците се пъчат по телевизиите с някви чертежи на адрени оръжия и прочее.

282

Американофил

преди 8 години

В Естония живеят над 300 хиляди руснаци при 1.3 млн. население. При проучване по-малко от 5% заявяват, че биха се върнали да живеят в Русия, над 65% не подкрепят политиката на Путин, 30% са неутрални. В парламент пълен с етнически руснаци единодушно се гласува да се увеличи военното присъствие на САЩ и НАТО на тяхна територия. Всички други коментари са излишни.

281

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да бъде свалено някое руско желязо за назидание.

280

Американофил

преди 8 години

Русофили, Естония вече строи ограда на границата с Русия ахахаххааххаахахахах.

279

Американофил

преди 8 години

Русофилите веднага да признаят. че са приклещени. Заобиколени са от враждени държави пълни с американски и натовски бази. Русофили САЩ са по-силни, оградили са ви както ограждат *** на прасето преди да го заколят. Коя е най-силната държава?!?!?!?

278

axa

преди 8 години

Като мине някое расово куче из крайните квартали, нали винаги има едни мърляви *** наоколо, които се появяват от храстите и почват да го наобикалят, та се скъсват от ***. То само ги оглежда пренебрежително и си продължава. Ония полаят-полаят, па врътнат опашки и се приберат. Щото знаят, че ако скочат на истински бой, ще бъдат сдъвкани и изплюти за нула време. Та и с рашките така - *** им работа.

277

Американофил

преди 8 години

Американски самолети кръжат около Русия, примката се затяга, скоро ще се почва. Нужни са повече военни бази на САЩ и НАТО на наша територия.

276

409, 411

преди 8 години

Хахахаха! Давайте на минусите ***!! На кое пишете минуси бре?!!!! На укипедия за Боинг 737. Само я копнах!! Който не вярва да прочете!

275

Анонимен

преди 8 години

До 433 Я о таком языке не где не слышал! Русский великий язык, по этому я на нм говорю и тем более пишу.Учи наглец Русский язык он тебе очень пригодится.