79

Fili popo lis

преди 8 години

Da si napraviat edin kitayski kvartal kato plovdivchanite :-):-):-):-) hem i pirotehnika da im proizvejdat za feuerwerkite...:-):-):-)

78

морски

преди 8 години

До камериеркатаАко бременна камериерка излезе в болнични(да роди), то другите и колежки остава да вършат и нейната работа.Ако някоя от оставащите се разболее, то работата и приключва моментално и без заплата!

77

Анонимен

преди 8 години

Капитализъм,пазар на труда,Булгари стан,нищо не работи!!!

76

Анонимен

преди 8 години

Хора , които с крадени пари от държавата са построили хотели , не очаквайте да мислят за работниците си . Те си убиха човека , който им даде парите др. Андрей Луканов , а вие чакате от такива назначени капиталисти заплати . Просто забравете , това никога няма да стане . На такива , ако хотела му гори и трябва да плати на пожарната няма да го направи .

75

Анонимен

преди 8 години

То за тях знаенето на език е да можеш да кажеш 2,3 изречения и чат пат с жестове да се разберат с туристите ама и такива вече не ходят по морето да бачкат. А иначе хората, които знаят езици бачкат за 1500-2000 в София и си знаят осигуровките, отпуската и т.н.

74

Bolt no sexy

преди 8 години

V internet ima mnogo bogata informacia za cenite i tarifite na truda v bransha europeiska gastrohotelerie. Bulgarite s dobri poznania po niakolko chujdi ezici ot bransha s sigurnost sa se osvedomili i sa si prodali truda spored interesite i sposobnostite... v zapadnite darjavi imat zapadni zaplati i zapaden standart na jivot, grijat se za decata, semeistvata si...povishavane na kvalifikaciite, opita v vazhodiast red. Ne e hich logichno da se varnat za drebni pari v premuzikalnata Bugaria.

73

камериерката

преди 8 години

Аз имам опит като камериерка, но няма да се мръдна от стола за тия 400лева , малко ас откъдето и да погледнеш , щшефа пести от персонал иска само една да работи вместо три !Тогава трябва да е двойно и тройно повече заплатата за такъв труд.Знаете ли как се чистят основно 10-12 стаи за 3 часа ?! Аз знам и не , няма да го правя за 400лева ,по ок да седя безроботна защото за 400лева няма да ми стигнат осигуровките после да се лекувам !

72

KKK

преди 8 години

давайте им по 700-800 лева и кой искате да бие път и да бачка по морето, освен тотално неграмотни ...че и да обслужва чужденци, демек да знае езици ... че ти ако знаеш език ще бачкаш за 2 бона сървис деск в София ... 12 месеца в годината.

71

Анонимен

преди 8 години

Скоро и *** няма да намерите техните помощи са по големи от мизерните заплати които давате.............................Ти пък, ако си мислиш, че "ромите" са там за заплатите им. Гледат да са по-близичко тъй до стаите и портофелите на чужденците. Пък заплатата може и хич да не си я взимат. Кражби, проституция... . "Нашите" *** хотелиери и меринджеи, са толкова ***, че не могат да вденат, че в този "най-успешен" сезон, ще затрият българският туризъм за десетки години

70

Анонимен

преди 8 години

Мили ми другари назначени капиталисти от БКП-БСП , сега ли се сетихте , че няма хора за работа . Плащахте и сега плащате по 500 лв. на МЕСЕЦ заплати , а на фолкаджийките по 1 000 лв. на вечер не за пеене , а за удоволствие . При това положение си работете с тях .

69

кадри

преди 8 години

Преди няколко години бях на почивка на о.Закинтос-Гърция.Цялата рода начело със собственика работеха в хотела.Като започнеш от доставката на продукти, готвачи, сервитьори, барман, рецепция, водни атракции,музикални атракции всички бяха роднини на собственика.

68

Анонимен

преди 8 години

Като искате качество трябва да си платите за него... Никой нормален няма да дойде да бачка за 600лв по 12 часа и без осигуровки и то за 4 месеца сезон и после пак да си търси работа след сезона. Направете по 1500 лв заплатите и ще имате кадри, не може вие само да прибирате милиони и да ескплоатирате народа..

67

Анонимен

преди 8 години

както каза Бойко - слаб ни е материала

66

Анонимен

преди 8 години

Скоро и *** няма да намерите техните помощи са по големи от мизерните заплати които давате..

65

меринджей

преди 8 години

Като видят за къв "персонал" иде реч, германците ще се върнат още на втория ден от престоя си тук в Турция, насред гражданската война там и пак ще се обръщат, и ще си плюят в пазвата като се сетят за "родните" "курорти", меринджеи и хора от гетото.

64

Анонимен

преди 8 години

Дааа, нашето черноморие сигурно ще изглежда привлекателно......от Халкидики!

63

Анонимен

преди 8 години

Южното бетономорие ихааааааааа

62

JULIOPLD

преди 8 години

БЕРАТ ЯГОДИ ЗА 1500, 2000 ПАУНДА .ТУК ДАВАТЕ ЛИ ТАКИВА ЗАПЛАТИ *** !

61

цигани и шопи

преди 8 години

се изнасят към морето,първите не се къпят,а вторите само в петък

60

ха ха

преди 8 години

Ама слънчев бряГ курорт ли е или град