11

тези, които я искат

преди 8 години

явно са доста нагли. Да се разследват защо изобщо я искат.Вместо дас е помага на християни търсещи закрила-защото реално само те са заплашени, от исл..Европейците да вземат пример от хора прминали към християнството от друга религия, вместо да свалят кръстовете от училища и да се гордеят, че са атеисти и безбожници, както и да си игрят на добродетели със съмнителна стойност и съдържание.Не съществува демографска криза,

10

Анонимен

преди 8 години

Не са българи тия дето я искат, са. Те искат всичко което е малко по-бяло от тях за да си оправят генофонда. Ама иранците обичат колкото и българите. Демек хич.

9

4efo

преди 8 години

Реалността е по-проста и точно такава, каквато е най-вероятно да бъде! С това наглед читаво момиче ни пропагандират, че видиш ли имигрантите не били лоши. Да може би 2-3 процента не са, но другите са войнстващи диваци, друговерци!

8

Анонимен

преди 8 години

Представям си кои са я пожелали. Такива които освен с брак друг шанс за секс нямат.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Щом е приела християнството нека да остане в България. Срещу такива чужденци нямаме нищо против.Изглежда читаво момиче. Нека вземе някой нашенец и да си народят дечица. Сигурен съм, че ще ги възпита по-добре, отколкото голяма част от нашите българки.

6

Анонимен

преди 8 години

И как точно от една снимка вече я обичаме и ще се жениме за нея , без дори да я познаваме. Явно има много елементарни и пр.ости мъже .

5

Анонимен

преди 8 години

Дано дадат убежище на момичето, личи си, че е свястно, Съветвам я да оеднакви цвета на косата и веждите и може да получи и някое свястно предложение от някой бг бизнесмен, като някой от ранга на братята Диневи например, знае ли човек! Той Боце не е ли ерген също? Той даже и в този вид, ше си я харесва!""За мен България е моята държава! Не мога да си представя живота извън нея, без приятелите ми и без вярата", Всичко това е похвално, браво. Бих се гордял с такава съгражданк

4

Анонимен

преди 8 години

давайте повече иранки насам тва са си наши жени ние с персийците имаме общи корени иранките са много красиви жени и не са като наще повлекани дето само искат мерцедеси и палта от норки а в отговор са готови да си го турат с всеки срещнат

3

Анонимен

преди 8 години

Стига бе как може да отхвърлят на жената молбата а да приемат бургиите !

2

Анонимен

преди 8 години

ха един на 20 хил. емигранти иска да остане тук и не иска обещаната земя германия.Браво нека да стой тук завинаги.

1

ами

преди 8 години

Толкова с-г-а-н влезе у нас,но те са се хванали с това момиче,то поне работи и се е интегрилало.Дето се вика на брашното евтини на триците скъпи.