16

Кратун

преди 8 години

Коментарите отдолу са пълни с омраза и са на принципа - на чужд гръб и 100 тояги са малко. Редно е държавата да въведе стандарти за общежитията така, както за хотели и хижи. На практика те предлагат услугата "настаняване", която не е безплатна. 3-*** в стая по 85 лева на месец прави 255 лева само за една стая!

15

На Буров чичата

преди 8 години

Имало дървеници !!! Па то името му е кв.,, Дървеница,, ,бе дървеняци !

14

бивш обитател

преди 8 години

с тези наеми- ниски, за да са ви по джоба, не може да искате Хилтън с 5 звездички.

13

Чиновник

преди 8 години

И аз като бях студент, живеех бедно. Студентските години са сиромашки, но вълнуващи. Кинтите и лукса, идват после, но само, ако човек е умен и знае как стават нещата. А на овчия, вечно оплакващ се и неблагодарен народ, ще кажа само, че и това, което сега имате, ви е много.

12

Анонимен

преди 8 години

Ми че то 70 -80 % от българите живеят така !Ама тия дето управляват казват че всичко било ОК и овцете са съгласни с тях :)

11

:)

преди 8 години

За студенти, пенсионери и болни български деца може да няма пари, но за *** и "бежанци" Боко винаги намира. И не очаквайте да се построят общежития! Парите ще отидат за "гореща точка" в която ще събираме отпадъците на цяла Африка.

10

ММа

преди 8 години

и аз така от фермата на село сега 2-3 магазина( в които вече не наемам софиянци -познайте защо) и сега пак на село ще си почивам.

9

Красимир

преди 8 години

Нищо не плащаш , нищо не получаваш!Ако не им харесва да ходят на квартира...

8

Край

преди 8 години

На техните години спяхме по 30 души в едно спално. Хора станахме. Сега тия - глезльовци. Искаме безплатно и лъскаво че да си взимаме дипломата и в чужбина.Крайно време е Българите да се усетят че не може до безкрай да обучаваш безплатно младежи, всичко да им е дотирано и после да ги пуснеш да си вървят по света. ИЛИ СКЪПО ПЛАТЕНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ безплатно и дотирана издръжка но с договор минимум 15г. да се осигуряваш в България независимо къде работиш. Кой ще плаща пенсиите на родителите им.

7

Иван

преди 8 години

Ще ме извиняват много студентите, но тези условия са получени в голяма степен от действието или бездействието на самите студенти. Така че първокурсниците да благодарят на по-възрастните си "колеги", да престанат да мрънкат и да си пооправят стаите.

6

бивш студент

преди 8 години

Когато ми се наложи да живея в общежитие и аз в първия момент бях покрусен. Тогава обаче взех неща и леко по леко си ремонтирах банята, боядисах си стаята лакирах бюрото и масата взех от интернет евтини хубави столове. Изведнъж стаята стана приятна за живеене.Не гледайте нещата само на пръв поглед, а в прерспектива. Ако знаеш че ще живееш в тази стая 1-2-3-4 години ...ами направи си я на теб да ти е добре, ако нямаш нервите отиди на квартира. Винаги има начин стига да има желание!

5

СУ

преди 8 години

Да бе драги ми прохождащи *** и батки от студентски град, това са стаите. Същите като вас селяци са живяли там и са трошили, повръщали, гасили фасове по леглата, били тупаници по столовете и вратите, щото са много яки батки и така нататък. Такъв ви е потенциала, и нови стаи да ви дадат, пак ще ги оставите в тоя вид. Не за друго, а защото не е ваше, а е държавно и е направено за да бъде разрушено от нискообразованата *** помещаваща се в него година-две.

4

Чича Ви Митко

преди 8 години

Бацета, без да инвестирате някакви кинти няма как да стане ....

3

студент

преди 8 години

До АнонименНе искаме да ставаме софиянци - вие си стойте в гетото! Ние ще учим в този противен град - после ще емигрираме.

2

Анонимен

преди 8 години

Така требе да свикват от рано в мизерията, че после да знаят какво ги чака. Дабеха тръгнали да учат за милиционери. Ако прочетат и винету са готови за министри!

1

Анонимен

преди 8 години

Ами като искате да ставате софиянци, ще търпите.Ако искате лукс да си бяхте стояли в браката на село, при мама и тате и при кравата и овцете.