114

Анонимен

преди 9 години

Абр одисей що готините американци не им спрат патеките за доставки на оръжие и не им запорират сметките а

113

do 152

преди 9 години

celiq sym nastrahnal ot forsaj 4oek

112

Навъсен

преди 9 години

"Получи се информация, че Инджев и Одисей са страстно влюбена двойка и в сюблимните моменти си шептят в ушите глупости срещу Русия."Караш ме да се хиля в монитора бе момче, я по полека

111

Анонимен

преди 9 години

Откъс от диалог между Инджев и Одисей: ....скъпи, довечера ще полетя ли на твоя "Миг"?

110

Одисей 1

преди 9 години

Ануар попада в мюсюлманските части на СС в Беларус и Украйна и взема трагично участие в потушаването на Варшавското въстание от 1944 в групата за унищожение на Дирлевангер, под ръководството на СС-групенфюрера Райнефарт. След ден, изпълнен с десетки кървави убийства на невинни хора, от покрива на една от малкото оцелели сгради, Ануар наблюдава бездействащите съветски войски на другия бряг на Висла и си задава въпроса: :Защо не атакуват?Отговорът е безмилостен: ТОВА Е ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА!

109

Анонимен

преди 9 години

Одисайчо, ако нещата стояха така, както ти ни ги описваш, досега ушите да са ни проглушили нашите медии, че и чуждите. Но явно получаваш космическа информация директно от кораба майка.

108

Анонимен

преди 9 години

САМОУПРАВЛЕНИЕТО СЪЗДАВА РАЗДОРИ.Народ, който е предоставен сам на себе си, т.е. управлението на когото е предоставено на издънки из собствената му среда, се саморазрушава от партийни раздори, възбуждани от домогвания за власт и почести, а също и от произлизащите от това безпорядъци. Нима могат народните маси спокойно, без съревнование да разсъждават и да се справят с работите на страната, без да ги сместват с личните си интереси? Могат ли те да се защитават от външни врагове? Това е невъзможно, защото план, който е разбит на толкова части, колкото глави има в тълпата, губи своята цялост

107

13

преди 9 години

Ако, новината е истина, всички трябва да настръхнат.МиГ 31 е изтребител прехващач не бомбардировач (бомбардировачи са Су25 Су34 и т.н.т.)Та мига ще прхваща и сваля дуги самолети вероятно турски и американски, защото ИД все още нямат самолети.

106

До МИНДЖДИСЕЙ

преди 9 години

Нови гаджета могат да имат само здрави , потентни мъже, способни на ерекция и извършване на полов акт. На останалите като тене такава "придобивка" не им е необходима.

105

Одисей 1

преди 9 години

145 Това къде го чете

104

do Анонимен 145

преди 9 години

"otyrvaha"

103

Анонимен

преди 9 години

Получи се информация, че Инджев и Одисей са страстно влюбена двойка и в сюблимните моменти си шептят в ушите глупости срещу Русия.

102

test

преди 9 години

Странно, дали членовете на ДПС ЩЯХА да се борят срещу ИД?И въобще ВСИЧКИ, изповядващи ИСЛЯМ?Ако ДОСЕГА държавите се въздържаха, то бе ЗАЩОТО повечето МОЩНИ страни изповядват християнство; и да не се помисли, че е на верска основа.ТРябва ВСИЧКИ СТРАНИ, изповядващи ислям да се бият срещу ИД! Тогава ще повярваме, че НЕ СЕ РАДВАТ скрито на "бъдеща османска империя:"( няма да споменавам имена на държави, които са споменавали това- че искат да се възроди "величието" на османската империя.( ДОБРЕ, че

101

Анонимен

преди 9 години

И защо Русия трябва да се бори с ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ? Достатъчно работа си имат в границите на Сирия, с защита на собственото си население в Украйна, че да оправят кашите на янките и европейците. Най много да се създаде Кюрдистан, но и това няма да реши проблемите.

100

Одисей 1

преди 9 години

Погледне зад новините доколкото те са истински разбира се .Още сутринта по новините излезе , че ISIS вече са в самият център на Дамаск и напредват , нормално е в отчаян опит да подсигурят бягството на администрацията на Асад , както и да подсигурят базата сив Тартус руснаците да са предприели такива спасителни мерки , но за друго не са способни , нямат логистика , нямат и боеви ресурс По скоро е това

99

13

преди 9 години

До до KubinkaВсички знаем че над 60% от населението на България е за лудницата (според мене сме повече от 60%) така че Русия има доста голяма подкрепа тук:-)))

98

do Гецата 132

преди 9 години

ako ne se bazikash iskam da ti kaja 4e si palen ***. shte gonqt teroristi kat forsirat samoleti na 1000 metra?

97

Анонимен

преди 9 години

ДО РЕАЛИСТ , НЕЩО С РЕЯЛНОСТА СЕ РАЗМИНАВАШ

96

Гецата

преди 9 години

Миг 31 лети на свръхзвукова и на 1000 м. Една ескадрила да мине над бандюгите на форсаж и ще има яко насиране...Ракетите са отделно.

95

Одисей 1

преди 9 години

129 хахахахаххаахахахаха дружески шарж нали , те да бяха превзели първо Донецкото летище за 2-3 дни ама не можаха , трябваха им шест месеца