9

Анонимен

преди 9 години

Нямат право да протестират и да създават безредици служители на реда който не му изнасят правилата шапката и да си заминава. Протестиращите да се глобят.

8

Полицаите

преди 9 години

Искаме си парите и да се пенсионираме, когато си искаме. Пък ще продължаваме с бездействието по улиците, по селата, по моловете, по градовете, на пътя и където още се сетите. :) Така си ни е добре - хем нищо не правим, хем искаме повече пари. Ние си знаеме... сега откак въведоха тия антикорупционни мерки намаляха парите и затова сме на паветата....

7

Анонимен

преди 9 години

Щом са сключили договор за 20 г. да работят 20, къде е проблема а възраста за пенсиониране да я направят 80 г. нека видят как се бият протестиращи.

6

Анонимен

преди 9 години

Всеки полицай да отиде да напердаши по един ром и един наркоман-крадеци тогава да иска съпричастност от българския народ

5

Анонимен

преди 9 години

и кво ша прайм, ся?

4

АТАКИСТ

преди 9 години

До Елемаг КОГАТО НАРОДА ПРОТЕСТИРАШЕ ПОЛИЦАЙТЕ ГО БИЕШЕ---СЕГА НАРОДА ДА ГРАБНЕ БУХАЛКИТЕ И БОЙ ПО ТЕХНИТЕ МУТРИ

3

Анонимен

преди 9 години

Само да знаете,че тези мързеливи ,корумпирани,нискоинтелигентни, престъпни ,шуробадженакорушветчийски кияци на държавна хранилка ,занимаващи се само с далавери ,дрямка в храсталака ,прикриване на престъпления и ред други тънки неща, нямат право да протестират . Като не ви харесва напуснете бе. Цял живот лежат по храсталака ,а сега и в центъра да ги видят. Седемдесет и пет хилядна банда некадърници .

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Полицаите, пожарникарите и надзирателите се оказаха единствените в България, които знаят как да се борят за правата си.Всички останали явно са доволни от скотския си живот.Чакаме зимата и новите още по-високи сметки за ток ! ...Тогава ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат ! :)

1

Елемаг

преди 9 години

Добре де,напуснете просто.Какъв е проблема?Щото тия дето ви изкарват заплатите, дори и да протестират не могат!!