19

-10

преди 9 години

Айдееее, почна се с промиването на мозъци и хвърлянето на прах в очите.----------Добре, че си ти за да ни отвориш очите!

18

Анонимен

преди 9 години

ако е така -ясно !самоубийство на пилота ,както бях писал преди 2 дни!! не им ли правят тестове на тия хора!!!във военната авиация летят сами а ги оглеждат отвсякъде!а тук превозват стотици!!

17

Пилотски катастрофи

преди 9 години

Интересно, вече 3 или 4 ден не са казали нищо за пилотите - имена, стаж и т.н. Дори да е умрял този който е в кабината , има автопилот на който очевидно е летял самолета след като е достигнал летателната височина. Значи е нарочно е това рязко слизане и разбиване.

16

чичо Том

преди 9 години

Засега се знае че самолетът се е отклонил от курса и е изчезнал от радарите, не е имало връзка с пилотите, сега се разкрива че единият пилот е заключен извън кабината като не са го пускали вътре, няколко дена преди инцидента самолет на Луфтханза при кацане е имал инцидент но без пострадали, има ли нужда от коментар, жалко за загиналите, чичо Том не се спира пред нищо.

15

Анонимен

преди 9 години

Вариантите са 2, единия докато е отишъл до тоалетната, другия или е умрял,припаднал или умишлено не е отварял, за да разбие самолета. Нещо като атентат.

14

Анонимен

преди 9 години

Ами да си вземат по едно празно пластмасово шише от минерална вода от 5 литра за всеки пилот и да си пикат вътре в кабината по време на полета. После затварят шишето с капачката и даже няма и да им мирише. Изобщо нямат работа до тоалетната и да излизат от кабината. Ама кой да им даде ноу хау - моя милост, сиреч *** ще го измисли.

13

Ястреб Великолепни

преди 9 години

До 18Ъъъъъ ... имаме 4 самолета от 9/11, и още не сме установили причините за катастрофите!Имаме един малайзийски самолет от лани и още не сме установили защо се е гътнал! Или поне за нас , простосмъртните, причините са неустановени, за разлика от потомците на легендарния пилот-изпитател-космонафт-подводничар *** Балкански!

12

лицмерието запад

преди 9 години

защо не публикуват имента на 6 сте души екипаж стюардеси и пилоти и 39 "германци". на борда е имало доста турци с немски паспорти. ако някой от екипажа е с такова работата е ясна. да живее алах а ЕС е неговия пророк:))

11

Анонимен

преди 9 години

Ястребович, бъди сигурен, че по цяла Европа темата се коментира по форумите и се изказват всякакви версии и предположения, даже много повече, отколкото ние го правим.

10

Анонимен

преди 9 години

До Ястребович 17И............ причините за авиокатастрофите особено тези на сушата се установяват ВИНАГИ.

9

Ястребович

преди 9 години

Не съм много сигурен дали германците и французите ще могат да намерят причината за катастрофата, но съм абсулютно сигрен че каруцарят *** от долинта на пияните *** вече знае точно и ясно какво и как е станало! Евалла ви пичове!!

8

Иванчо

преди 9 години

Ми да си отвори вратата с кода за аварийно отключване :) стюардесите и пилотите си го знаят. Не е нужно да опитва да разбива вратата.

7

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че версията за неконтролирано разбиване отпадна след като стана ясно, че самолетът е летял контролирано до последния момент и се е спускал с постоянна скорост, не е падал свободно, което автоматично изключва здравословен проблем на пилота. Дано скоро да открият истинската причина...

6

Анонимен

преди 9 години

Според практиката при разследване на катастрофи се проучва миналото на пилотите като се почне от години назад и се стигне до деня преди полета, така че ако е имало данни за здравословни или психичн проблеми ще стане ясно. Пилотите също така минават психологични тестове на определено време, няма да е учудващо и да е разбит умишлено самолета, има и такива случаи, но досега не и в Европа. Ще проследим и ще разберем, но едно е сигурно: вече няма сигурни авиокомпании...

5

Мишо

преди 9 години

Самолетът започва снишаване няколко минути след като достигна "cruising altitude". Обикновено това е моментът, в който пилотите минават на автопилот и е удачен момент някой от тях да отиде до WC примерно. Оттук нататък вариантите са 2. Първият е този в кабината да е бил сполетян от здравословен проблем и изпаднал в безсъзнание, вторият е умишлено да е изчакал колегата му да излезе, за да разбие самолета. Шансът да е му е прилошало точно в този момент е изключително нищожен, но знае ли човек...

4

Анонимен

преди 9 години

Шок и ужас! Значи клоним към контролирано разбиване. Вече да нямаш вяра на пилотите...

3

Анонимен

преди 9 години

В кабината се е затворил Мюмюн

2

Анонимен

преди 9 години

биологочна нужда с простата или стюардесата го е изкарала извън кабината.

1

Анонимен

преди 9 години

Тук вече може да говорим за терористичен акт от типа камикадзе.