96

Анонимен

преди 9 години

Нищо, че над 50% от населението умира от глад и живее в мизерия невиждана дори по време на тъмните векове--***, доходите на руснака са два пъти по-високи от доходите на българите.

95

Анонимен

преди 9 години

То в Русия поне има опозиция...Някой да знае коя е опозицията на жидомасоните в САЩ?

94

muki

преди 9 години

PAPLACH SA TIA, NACHELO S OBONGO....ZA EDNI MRQSNIK I PREDATEL DA REVAT....IZBIHA MASA NEVINNI HORA.....NO IDVA VIDOV DEN....

93

:)

преди 9 години

Яка параноя тресе Путин...миналата седмица се организира митинг против Майдан в Русия...сега точно преди митинг на опозицията - убийство на лидера. Остава загадка как човек с такава голяма популярност както се твърди, го е страх от Майдан :)

92

Негърчо

преди 9 години

Защо бе, Обама, осъждаш само убийците на Немцов?Защо не осъдиш и убийците на Чаушеско,на Садам Хюсейн(твой чичо),на Милошевич, на Моамар Кадафи,на 6000-те хиляди американци в двете кули в САЩ,300-то индонезийски трупа ,,убити,,над Украйна. Чи то,Обама, на теб сълзите няма да ти стигнат, но запомни българската поговорка;който плаче за чужд умрял и чужд народ-изтичат му и двете очи

91

Анонимен

преди 9 години

Рускините обаче си остават най-евтините жени навсякъде. Мръсни бл*дки.

90

Анонимен

преди 9 години

И ние сме потресени от поредното убийство на ЦРУ.

89

Анонимен

преди 9 години

Kaкво очаквате от държава като Русия която все още мечтае за Сталин и колхозните лагери. Нищо, че над 50% от населението умира от глад и живее в мизерия невиждана дори по време на тъмните векове - важното е, че имат свинята *** който да им казва какво да хапват и кога да го хапват. Безмозъчни неандертали (особено българските им защитници).

88

ташак

преди 9 години

"Следственият комитет на Русия вече заведе наказателно дело за престъплението по два члена от руския Наказателен кодекс - за убийство и за незаконно носене на оръжие" - как разбраха че оръжието е незаконно ?

87

до 131

преди 9 години

Руският народ това е една *** с атомна бомба.--Объркал си се - начело на Америка е маймуняка с бомбата.

86

Анонимен

преди 9 години

На кой му пука за тая *** на Фашингтон!

85

все тая

преди 9 години

Аууу, пуделчетата на Обонго лаят срещу Москва! Много пудели имало в тоя форум бе! Джавкайте, все тая!

84

Румбо

преди 9 години

"За умрелия или добро или нищо." Колко мъдро!Тоя тип яко намаза по Елциново време,но сега ще остане като борец за демокрация в историята.Дето се вика посмъртен катарзис.И ние си имаме такива-доста на брой.Като Иван Костов например-на него и цял пълнител ще е малко "изкупление".Добре че избирателите го "отстреляха" навреме,та няма да сме свидетели на грозни сцени....

83

Анонимен

преди 9 години

Всички интервюта с руснаци показват само едно - мисленето им е: "Ние имаме право да си връщаме и ще си върнем на всички, защото сме по-силни и по-луди" Това са разсъждения на животни.

82

Москва

преди 9 години

Просто ЦРУ намали щата в Москва, тъй като се видя, че агентите му са некадърни и не могат да свалят Путин. Така хем намаляват разходите, хем хвърлят вината на Путин.

81

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от тоя ***. Да почва ядрена война, като толкова го сърби, или да си затвори плювалника и да се омита. Откачалка.Няма да се учудя, ако тъпите руснаци предизвикат края на света. Понеже те това могат - да рушат и експлоатират. Нищо градивно, нищо културно не чакай от тея. Никакъв принос към науката. Само заплахи, само напрежение. ***, алкохолизирана нация. Жалко, че историята ни е поставила толкова близо до тях и до ориента. Между *** и манговалнята.

80

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ..700%

79

до 115

преди 9 години

Аз съм Борис!--Пак не си си пил хапчетата! Не си нито Борис, нито чичо Обонго, нито Христос!

78

до 111

преди 9 години

"кофти е когато знаете, че възможностите за преврат в Русия намаляват"Абе кой му дреме кой управлява в северонигерийската *** Русия бе?? Важното е да си кютат там и да не се месят в нашите европейски дела, камо ли да ни нападат, че ше ми станат само на руска салата!

77

istinata

преди 9 години

Dobre de nie zashto ne sme zastreliali nikoi.e taka bez prisuda-dogan.stanishev.videnov.kostov.prosto zaradi nacionalno predatelstvo