6

Анонимен

преди 9 години

***!

5

непукист

преди 9 години

Чудя се кой е по-голям "сладур" тоя или бившето комсомолско секретарче.

4

бай ви ганя

преди 9 години

ей, гусин Митов, не се научихте да мълчите, бре. Забравете това красноечие. Докога ще чакаме да се изучите. Първо правило на дипломацията и на нашата първа религия от времето на старите българи ("траките") е правилото да се мълчи.

3

Анонимен

преди 9 години

Ние не искаме война, не искаме санкции, не искаме щабове на НАТО, не искаме военни заеми! И вас не ви искаме, а ако продължавате в същия дух ще го разберете по трудния начин. Вие сте там, за да работите за нашите интереси, ние ви плащаме заплатите, така че внимавайте в картинката!

2

сова

преди 9 години

Момче по малко плюй за да може после по малко да ближеш. Щял да подкрепи нови санкции с/у Русия ако примирието в Украйна се наруши!!! Ами ако хунтата на Киев по нареждане на Вашингтон наруши примирието пак ли ще подкрепиш санкции с/у Русия. Имай предвид че говориш от свое име не от името на народа.

1

ан

преди 9 години

що ли си отваряте устата вие с президента ,че винаги разваляте нещата вместо да ги оправитепалячовците трябва да дигат ръчичка за това ,което са решили шепа чиновници по на 30 години и нищо не видяли от живота и света и за висока заплатка са готови не родина а майка си да продадатходил ли си в русия за да разбереш що за хора са вкупом говорите и вършите глупости с ония другитемеркел каже а и те бееееееа бабуша е забравила 90 година и какво направиха русия идругите сега нещастни