11

Анонимен

преди 9 години

От рак на стомаха въпреки лечението проведено в Германия!Лека му пръст!Беше невероятен човек,познавахме се още от живково време!

10

mathilda

преди 9 години

Този е друг поп - от Килифарево.Другия бе6е Хисарския поп - Димитър Андонов.Но и Карачора пееше хубаво - просто тръгна по грешния път.

9

честит

преди 9 години

моля по възрастните коментатори да обяснят... това ли е т.нар. "Поп-а" който беше изпял "Ах, дайте ми изпушена цигара", "Дай си сърцето на който искаш ти " и т.н. ? За същия човек ли сттава въпрос ?

8

Сп???нс

преди 9 години

Тъжното в случая не е толкова,че се е споминал ,а че една част от живота ни си отиде , и се спирам и си давам сметка, че 20години по късно, като чета новините или като прекарам някой ден в България и неволно започвам да си тананикам мелодии като тази, защото все още не ни оставят да пратим 90-те години в историята..

7

кръстоносец

преди 9 години

лека му пръст на човека. в онези времена чалгата беше цинична и груба но обрисуваше съвсем точно действителността. затова беше толкова популярна. а тигре имаш ли пари...и т.н. ще си остане класика дори когато чалгата изчезне.

6

Анонимен

преди 9 години

За всяка *** си има Коледа!

5

Салахадин

преди 9 години

Макари,да имам известни "творчески търкания: с колегата TULSKI не може д ане се съглася с него!!Просто сте забравили,как хорица с честен бизнес им се чупеха краката за една вечер и оставаха без нищо!!!И после тези пари в кръчмата и "Ой тигре,тигре".Тези неща са срамно петно върху България!!!

4

Беше ни хубаво 90-те

преди 9 години

От Тигре, тигре имаш ли пари? Имаш ли пари стари жигули... Аааааа хопала айде борци дайте ми пари.. стари жигули...

3

Халов!

преди 9 години

Бели птици, и куршуми!

2

Анонимен

преди 9 години

Поклон!

1

Анонимен

преди 9 години

Млад бе!От какво си отиде?