160

Ъц

преди 9 години

да се четеНе трябва да участва...

159

българи

преди 9 години

Бойко мазна свинска мутро,аз за интересите на твоите американо-еврейски господари няма да си проливам кръвтта на война,Аз съм се клел да защитавам родината си ,а не интересите на оня крадлив и алчен рептил Родшилд ,няма да пазя оядените *** на евреите Коломойски,Тарута ,турчиновци,порошенковци и яйценюци тиМОШЕнковци и подобните им гнусни индивиди.Бойко , защо народа не трябва да решава а депутатите , ако има искане заради Украйна от НАТО!Депутати, които членуват в масонски ложи и са купени от корпорациите, наистина ли те трябва да решават съдбините на страната!Бойко , ти в коя масонска

158

Анонимен

преди 9 години

Който го харесва тоя, да върви в Украйна, да мре с името му на уста!

157

Ъц

преди 9 години

Бг не трябва в никакъв случай да участва или да взема нечия страна в Гражданската война, която се води в Ук-на.Гражданската война в Ук-на е проект на САЩ, така, че те да си поемат разходите и да "сърбат попарата" която надробиха, а не да се опитват да вадят "горещите кестени от огъня" използвайки за тази цел Европейските страни.

156

дада

преди 9 години

Премиерът а пуделът-президент са просто предатели. Повечето будни хора даже не са и от БСП и пак не обичат предатели като вас. Странно, а?

155

морски

преди 9 години

ОСТАВКА бе,некадърник!Газа у нас е скъп щото само се дръвчим на Русия,щото не сме участвали в строежа на нито един тръбопровод,за разлика от Германия,ако беше разрешил Южен поток нямаше да ти е скъп.Американски слуга и *** си,Бойко!

154

Анонимен

преди 9 години

krva си ти Борисов кува ,,,всички те мразим -продажник..слава на славянството и братята руски

153

политолог

преди 9 години

Най после след бандата на БСП-ДПС-Атака имаме достойно и отговорно правителство начело с най добрия Премиер за последните 25 години . Това е истината , а иначе червения *** ще лудува по форумите и ще беснее , защото БСП загина вече .

152

Анонимен

преди 9 години

ИЗБИРАЙТЕ ... или американски или руско-чеченски ... който ви харесва повече.

151

Анонимен

преди 9 години

и тоя като Орбан е путински агент под пикритие

150

Анонимен

преди 9 години

боце ,мутро сикаджийска ,прати доброволка на фронта щерка си дето я криеш на сигурно в САЩ,твойте аверчета в Киев вече обявиха,че започват мобилизация на жените.айде тикво дай пример с твоята щерка,пък тогава вземай решение за останалите българи.

149

Анонимен

преди 9 години

Пешко, а знаеш ли, че Паси също не е служил?А ти служил ли си или сега служиш, винаги, на кого-на когото трябва.

148

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

От два дни насам се засилиха бойните действия... - "опълченците" получиха 80 камиона муниции /хуманитарна помощ/...

147

Без Мен !

преди 9 години

Бойко мазна свинска мутро,аз за интересите на твоите американо-еврейски господари няма да си проливам кръвтта на война,Аз съм се клел да защитавам родината си ,а не интересите на оня крадлив и алчен рептил Родшилд ,няма да пазя оядените *** на евреите Коломойски,Тарута ,турчиновци,порошенковци и яйценюци тиМОШЕнковци и подобните им гнусни индивиди.

146

Анонимен

преди 9 години

Бойко, Местан,Доган,Станишев,Румен Петков и Пеевски могат да отиват доброволци.Няма да ги спирам!

145

Анонимен

преди 9 години

Въпросът кого обичаме повече е излишен и манипулативен, да не кажа просташки.Това е все едно да питаме кого обичаме повече-мама или татко.Аз питам този дълбокомислен умник- кого обича повече - сащ или *** си?

144

На думата на ...

преди 9 години

... популиста Борисов не може да се вярва. винаги е говорил категорично една, а е правил друго/обратното.

143

НФБ

преди 9 години

Не виждам защо най бедната страна да праща помощ на Фашагите от Киев започнали гражданска война. .

142

Пешко

преди 9 години

До социологда бе, верно, че Станишко е тамошен. Може да са го мобилизирали. Майтап бе, той не е служил, ама е спец по униформите. Сайдерович и той не е служил, ама се снима еврогейската гол с цаки на патката. Егати и соросоидът, дето е. Третополовец

141

до 191 чичо доктор

преди 9 години

Взимай си редовно хапчетата,състоянието ти се усложнява!