100

Божо

преди 9 години

Крайно време е ципрас да отмени безвизовото пътуване за гърците !!! Трябва да се отнеме частната собственост на гърците, защото тя носи само полза на *** !!! другарят ципрас трябва да постави минни заграждения по границата с България и ние да връщаме обратно в Гърция избягалите толерасти и еврогейове !!! Време е да се въведе купонна система и гърците да получават според потребностите си и да дават ленински съботници според възможностите си !!! Да живее *** , той е нашият вожд !!!

99

pet

преди 9 години

До 122Преди смятахме че румънците са ***.А сега след демокрацията ние българите сме *** на Европа, а гърци и румънци са европейците.

98

до 116

преди 9 години

А в Гърция май бая ,,богати'' българи работят,има няма към 300 000.--Българи там вече почти няма - основно ***. Българите масово се връщат в БГ. Техните гладни също искат да работят и скоро ще започнат да гонят българите.

97

Овеч

преди 9 години

До Анонименкавале а какво общо имат тук руснаците

96

до пет

преди 9 години

Какъв българин си ти бе? само един *** може да каже подобно нещо.

95

Анонимен

преди 9 години

До 118!Ей ***,а руснаците за колко ще купуват?

94

pet

преди 9 години

Щях да съм горд ако бях грък или румънец. За жалост съм българин

93

Анонимен

преди 9 години

Защо беше изтрита статията в която става ясно, че германците ще продължат да плащат на гърците, не е удобна ли?

92

:)

преди 9 години

Западняците няма да могат да купуват за по 1 евро. Чувам ги как вият. Платените им подметки в БГ също ще скочат по форумите.

91

Дарвин

преди 9 години

Мързеливо и крадливо племе.Не е чудно, че доста българи им се възхищават.

90

до 100

преди 9 години

Еквадор обяви дълга си за "омразен дълг" и оказа да го плаща, а кредиторите останаха с пръст в устата. Това ги чака кредиторите на Гърция ЕС ако се репчат на Гърците.--Може - но за няколко месеца ще се сринат на нивото на доходите в Еквадор и така още 100 години!

89

Анонимен

преди 9 години

111е той сега е пти руснаците нали за Милен Велчев пишеш а баща ну източу БГА Балкан много преди приватизацията това са вашите *** и техните отрочета

88

факт

преди 9 години

Българина е роб а Гърка свободен човек--Айде стига мокри сънища! Гърците са най-задлъжнели в цяла Европа и от година на година обедняват все повече - и така още 20 - 30 години!

87

Анонимен

преди 9 години

Сега се радвате на гърците, но след няколко месеца ще запеят тъжни балади.Няма как вечно някой да им плаща обяда.Ще фалират много бързо и пак ще стане, каквото каже баба Меркел.

86

Анонимен

преди 9 години

А оня младеж финансовио при царо дето се разкарваше с манекенки по яхтите с разни мафиоти как уреди България да вземе няколко милиарда дълг без изобщо да има нужда да взимаме, когато имахме даже излишък. И кредиторите му сложиха в джоба комисионна няколко милиона долара за сделката. Сега ние да му плащаме лихвите и главницата. Такива дългове трябва да бъдта анулирани.

85

Анонимен

преди 9 години

105 енгелсчо къде се буташ не вижсаш лу социалистическата ПАСОК какви проценти има много сте смешни и дясната ЛьоПен и левия Сранишев бълнуват за СИРИЗА а тя е нещо друго

84

Анонимен

преди 9 години

Българина е роб а Гърка свободен човек

83

Анонимен

преди 9 години

хаиде американскоционистката марионетка на конци шмеркел а ся гюбеци даи

82

Анонимен

преди 9 години

104 тъпчв имаш бай мидерните твцове на Балканите знам че идея си нямаш колко вредни емисии са ти спестили те а това са директно пари изобщо продължавате да пушете оълни глуписти вижте състоянието ба държавбата НЕК и енергуйния холдинг БЕХ вижте държавната БДЖ аман от простоотия тя ще ви затрие

81

Анонимен

преди 9 години

102е ще оикрие така 240 млрд комкото ин е дълга сами ако многи знае следващия месец що ще чини ако му спрат транша от 9 млрд