23

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Айде по полечка с тия тръби, че надупчихте цялото земно кълбо.ДЪ вИ сЪ и разбирачите.

22

до 42

преди 9 години

Спира кое?България има договор до 2030г.за другите държави по тази тръба не знам до кога са подписали договорите си но със сигурност са за още 10г.Научи се да четеш документите и договорите,а не пропагандни материали когато искаш да си информиран

21

До Хахаха ....14

преди 9 години

Защо се биеш по какво реши ,че някой има нещо срещу Ердоган просто газта е същата ,но друг взима решението или на това му се казва диверсификация.

20

до чугун 43

преди 9 години

Другарите Явор Куюмджиев и Таско Ерменков от БСП бяха така любезни, да внесат в Народното събрание законопроект, който да изключи част от българското Черноморие от територията на ЕС, за да може тръбата да се счита за междусистемна връзка и да бъде запазена само за Газпром. Еврокомисарят Гюнтер Йотингер каза, че цялата тази сага е недопустима и привика министъра на енергетиката Драгомир Стойнев (също от БСП) в Брюксел да даде обяснения. Същото министерство забърка целия хаос в енергетиката.

19

дъгето

преди 9 години

Всеки трезвомислещ си задава въпроса защо Путин ме може да докара газ на Европа през Украйна,Румъния и България,а е се измества все по- на изток.В нашият край му викаме през Кайлъка за Гарата.

18

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До: Странджата:Някой от Вас ходил ли е в Азербайджан и да види азерски газ.Щото аз съм ходил,*** такъв и не видях.Цялата газова индустрия /инфраструктура/ без находищата е изградена от руски специалисти и по руски технологии.Има договор между двете страни.Щото има и азерски газ до руски градове/по евтино е да се направи една тръба 200км. отколкото 500км.Та,щом британската фирма BP не иска да инвестира в Шах-Дениз-2/спъпо е/ и се отказа от Набуко, то който иска да извади 60 млрд$ и да инвестира.

17

Анонимен

преди 9 години

До БАЧКАТОРдобре бе товарищ :) само дето аз непознавам нито един човек дето да ползва газ за отопление, пък живея в газофициан район, а за т.н "индустрия: на мутрокомунистите ми е през оная ....

16

до 28

преди 9 години

Няма да се учудя.То с такива умове е съвсем логично да им се срине икономиката за няколко месеца.

15

фантазьор

преди 9 години

Някой представя ли си ,ако тука беше Унгария начело с Орбан как щеше да си реши неволите не една ,а десет тръби щеше да прокара ако интереса на държавата го изисква.Но не би тук е България и политиците ни даже и за фантазии не стават.

14

Пламен Петков

преди 9 години

До Анонимен". Благодарности на генерал Борисов че натри носа на фашистите в Москва!"-Да се смееш ли ,да плачеш ли? Как е възможно това същество да е толкова примитивно.Абе неандерталец ,що не ходиш да се гръмнеш някъде.

13

до 25

преди 9 години

Точно обратното ЕС не иска Русия да заобикаля поне за сега Украйна.

12

баба Пенка Растата

преди 9 години

Ако Путин построи турски поток без да сключил договори за купуване на газа с европейски държави,е все едно да построиш мол на полето и да чакаш някой да влезе в него.

11

БМ_21 Град

преди 9 години

"Гладна кокоша, просо сънува", така може да се коментира подзаглавието на тази статия! В този геополитечески шах ние отново сме прецакани /за кой ли път/ от Европата и чичо Сам! Печелившите са хохлите /украинците/, бедната пешка България беше отново жертвана ... е пък за това наште политици ги прегръщат в Брюксел ... сега като ни спрат и 5 и 6 енергоблок на Козлодуй хептем ще цъфнем и вържем .. разрешение за експлоатация на двата блока може да даде "Росатом" понеже се изчепва планирания ресурс !

10

Анонимен

преди 9 години

eдинственното хубаво нещо, което направи Орешарски е че закопа тоя измислен проект

9

до 15

преди 9 години

Ха познай защо бяха цветните революции при тарамбуките,Ирак,Сирия........Ама червените *** реват и пикаят срещу себе си.ЕС са го измислили другарю с чугунена тиква.

8

Анонимен

преди 9 години

Добре, че се отървахме от този *** проект. Благодарности на генерал Борисов че натри носа на фашистите в Москва!

7

До Странджата 7

преди 9 години

Каквото реши Ердоган ефенди ,ако реши ще набута Набуко и Южен поток в една тръба пък останалите да избират кеф ти руски ,кеф от диверсифициран източник канелката е при него.

6

Анонимен

преди 9 години

коминтерновците ореваха света за тоя паток, ако ги слуша човек може да остане с впечатлението че целия свят се върти около масковската газ

5

vesko02

преди 9 години

Газовите неволи на българина са свързани с начина му на хранене,особено по празниците.

4

до3

преди 9 години

Южният газов коридор ще представлява директна връзка между газовия пазар на ЕС и едни от най-големите находища на газ в света, тези на Каспийско море и Близкоизточния басейн. Предвижда се главни доставчици по проекта да бъдат Азербайджан, Туркменистан и евентуално Ирак. В бъдеще могат да бъдат включени и Иран и Египет, но в момента политическата ситуация в тези страни не позволява това. Ключова транзитна страна ще бъде Турция, като се предвиждат и други транзитни маршрути през Черно море и Източното Средиземноморие.