24

Анонимен

преди 9 години

всички страни отскубна ли се от терора на руснаците рано или късно се съвземат и просперират/дори и ние ,щом сумати *** напусна рашания и се домъкна при нас,а не обратното/ това изнервя империята на злото.

23

Анонимен

преди 9 години

До до 22Забравяш,че САЩ е държава -печатница.Нищо не произвежда вече.

22

Анонимен

преди 9 години

Кой крив,кой прав,не знам.Но в САЩ ще похарчат за Коледа няколко стотици милиарда долара,а ратушките ще стягат постегнатия колан.И за жалост ще купуват лапатоподобната елда/черна каша/.Бе,изолацията си е велика работа.Живота в обсадената крепост е най-хубавия.И храненето на празна Бризбейн-маса.Олигархо-чекистка ,,народна власт''.

21

Анонимен

преди 9 години

Ниските цени на петрола удрят най вече САЩ заради скъпия добив на газ и петрол ,затова е временно преустановен добива по метода фракинг,защото е по скъп и с тези ниски цени на петрола на световните пазари е крайно нерентабилен.

20

Анонимен

преди 9 години

Трудности предстоят на руснаците,но те поне се опитват да се преорентират към Азия и имат стратегия за икономиката си,времето ще покаже доколко ще е успешна.Ние каква стратегия имаме и на къде се движим,към нищото може би.

19

демократ

преди 9 години

Русия си има други проблеми.Май руските терористи в Украйна ще пращат хуманитарна помощ на гладните руснаци...ха..х..хаПетрола без пари,*** не спи..ха..ха

18

Анонимен

преди 9 години

ПАК ЕВТИНА *** ПРОПАГАНДА,НИСКИТЕ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА УДАРИХА НАЙ ВЕЧЕ САЩ,ЗАЩОТО ДОБИВА НА ПЕТРОЛ ОТ ШИСТОВИ НАХОДИЩА С ТЕЗИ ЕВТИНИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕРЕНТАБИЛЕН И ЗАТОВА МНОГО ОТ ШИСТОВИТЕ СОНДАЖИ В САЩ В МОМЕНТА ПРЕУСТАНОВЯВАТ ДОБИВА.ТОВА Е ИСТИНАТА И ТАЗИ ИСТИНА Я ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ В САЩ,САМО ТУКА МЕДИЙНАТА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ РУСИЯ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА

17

Анонимен

преди 9 години

100 рубли-един долар.Хубаво звучи.Ако няма рубли още по-добре.Поднебесната империя се усмихва,*** минава на юан.Малко по малко и русия ще мине в Поднебесната.

16

hmf

преди 9 години

Ami qvno trqbva da napravqt plan da pochnat da razviqt industriqta, a ne da si stoqt petrolna durjava shtoto tva e dostatuchno na putq i priqtelite mu da imat vse po nqkolko milqrda. Ako si razviqt proizvodstvoto moje dori obiknovenniq mujik da pochne da jivee normalno.

15

#$&

преди 9 години

Просто няма как по-скъпото производство (шистов добив) да намали цената на петрола! Това се дължи на крадците от ислямската държава, както и на разни други либийски престъпници, които продават откраднатото за 20$ барела.. И като разберете кой го изкупува ще ви стане ясно кои финансират радикалните ислямисти, а междувременно цената по бензиностанциите да помръдва осезаемо?

14

Щерев

преди 9 години

През лятото на пловдивския панаир на промишлеността на руския щанд имаше една гола рускиня държеше туба с нафта..ха..хаТова е русия.

13

Щерев

преди 9 години

На *** вкара русия в изолацията и санкции и не му остава нищо друго освен да се гръмне.Ама мен ме вълнува един въпрос:Ще почиваме ли три дена след това като едно време?

12

Анонимен

преди 9 години

Страна,в която 70 процента нямали влогове си е велика.

11

Анонимен

преди 9 години

И какво ще правим с южната *** и силата на сибир?

10

Анонимен

преди 9 години

Мед ми капе от душата, като виждам как се гърчат фирми като "Лукойл" и Руските олигарски, които шантажират толкова държави чрез доставките на петрол и др. суровини. Ах кефффф

9

batmario

преди 9 години

Горката Русия...Тя само на петрола разчита,други ресурси няма....20% от добива на диаманти се губи по пътя между рудницата и мястото за преработка...ми алуминия,медта...Леко затягане на контрола и готово...намаляват добива на петрол увеличават добива на нещо друго.

8

бaт Здрaвко

преди 9 години

Зaдaвa се рускa пролет зa Путин и компaния!

7

Анонимен

преди 9 години

Porednata pora4kova jurnalisti4eska tvorba, mejdu drugoto v samata statia go pi6e : nai niskata sebestoinost na dobiv na petrol e v Rusia - 4$- barel, taka 4e koi e nai konkurentno sposoben na pazara , xa sega

6

До Гневен Българин

преди 9 години

Ниските цени на петрола са полезни за икономики които внасят петрол, а са вредни за икономики в които износът на петрол е един от главните приходи в хазната. Мислех, че не е трудно човек да се сети, но пак останах изненадан.

5

Анонимен

преди 9 години

До Гневен българинХубаво си гневен, ама за съжаление май не си особено умен.