45

Анонимен

преди 10 години

На всеки който е бил на посещение в Германия в концлагерите е видял помешения с паятнови врати и прозорци в които през прозореца са хвърляли кутии с газ което е абсурдно. Но истинските газови камеро с херметични врати и специални боксове за пускане на газ на никой не ги показват защото те са само 2 и са метър на метър - там може да се съберат само 3 човека и е невъзможно да избиш 6 милона. Тези камери са използвани за обезпаразитяване на дрехи *** пренасяли тиф имало е епидемии.

44

НЕ СТАВА ДУМА

преди 10 години

за евреите само, а за това , че ФАШИЗМЪТ Е ОБЩЕСТВЕНО ЗЛО и трябва да бъде преследвано с цялата строгост на закона. Не случайно в САЩ осъдиха един български младеж, / заблуден като лальовците на този форум - разни Одисейчета и други пикльовци / на 25 години затвор за една свастика. Ама тук е ДЕРМОКРАЦИЯ, истинската демокрация за народа загина заедно с НР БЪЛГАРИЯ. В териториите БГ е тъй - разни недоносчета се имат за корифеи

43

до 58

преди 10 години

ти добре ли си ве, я отиди в германия да видиш дали няма камери и после ела и пак ми кажи, щото аз лично съм ги виждал...ето до това довежда четенето на глупости в нета, затъпявате вечетова че бройката на убитите е силно преувеличена не значи че всичко е абсолютна измислица.оттам са излезли хиляди живи хора, които знаят много добре за какво става въпрос...и това ли е конспирация ?побъркахте се вече.

42

Анонимен

преди 10 години

"знае се датата , комисията, хората, ръководителя , финансите , местата , цялата технология , списъците с избитите по градове и страни , има за всичко документи"...Къде са докумените? Това са 6 милиона! Няма нито един документ - нито в Уикипедия, никто никъде. За убитите 20 хил офицера е Катин заповедта на Сталин може да се намери навсякъде в интернет. За Холокосат няма нищо.

41

Анонимен

преди 10 години

извинете ама вече байгън,като чете човек има чуството че само евреи са жертви в концелагерите,имайте уважение към паметта и на другите милиони главно славяни избити в тия концлагери,споменавайте и тях защото холокост със съответната дума във всеки език са преживели поляци,руснаци,украинци,беларуси а в Югославия е било касапница между хървати,сърби и босненски мюсолмани всеки срещу всеки те пък направиха и римейк преди 20-тина години ВСЕКИ УБИТ Е МЪЧЕНИК НЕ САМО ЕВРЕИТЕ пууу

40

Ястреб+

преди 10 години

Според професор Норман Финкелщейн, който е евреин по произход - историята за холокоста е най-голямата лъжа след ВСВ! Според журналиста Дейвид Кол, който е също евреин по произход - историята за газовите камери е измишльотина, както и цялата история с холокоста е една голяма лъжа, използвана от ционистите!

39

Ястреб+

преди 10 години

Фактът, че в много страни има закони, които забраняват отричането, дори изразяването на съмнение в достоверността на историята на холокоста е явно доказателство, че достоверността на история за холокоста е ... меко казано, страшно много съмнителна! Но, от друга страна, все още няма никакви доказателства - нула, зиро, зилч, съфър, ниенте доказателство!!!!!! - да потвърди достоверността на историята за предумишленото изребление на 6 милиона (забележете - точно 6 милиона!!) евреи от нацистите!

38

Ястреб+

преди 10 години

Според исторически документи, от 250Н.Е. до ден-днешен, евреите са прогонвани 96 пъти от 84 държави или държави/градове. От множество археологични документи от периода на вавилонците, древния Египет, и дори шумерите става ясно, че дори през древността жителите на тези развити цивилизации са пропищели от мошеничествата на Моше.

37

Анонимен

преди 10 години

Когато се основавал Холокоста през 50те и 60те, първоначалният замисъл е бил 11 милиона изгорени с огън, но тази версия се отхвърля като доста недостоверна и се минава на варианта с газовите камери. Това е първата версия, но после се оказва, че този газ циколон Б не става за масови убийства, пък и нямало толкова призведено, затова сега официалната версия е 1.5 милиона с циклон Б, другите 4.5 милиона са задушени с газове от дизелови двигатели.

36

Анонимен

преди 10 години

Има историци, така наречени ревизионисти които твърдят, че не е имало умишлено избиване на евреите, и жертвите не са 6 милиона ами около 300 хиляди. Никой не се опитва да ги обори, вместо това в цяла Европа това се инкиминира и тези историци ги вкарват в затвора - пример е Юрген Граф който в демократична Швейцария е осъден за книгата си на затвор, а в момента е намерил политическо убиежище в Русия където се издържа като преводач и журналист (Уикипедия)

35

ДТ-54

преди 10 години

До без Защото се честни ,справедливи ,благородни , не лъжат , не наричат друговерците животни,т.е. ,гои. Защото в тората не пише ,,Там където ти стъпи крака всичко става твое и ....избии до крак ,, и т.н. И защото Господ не казал на тях че са ,,богоизбрани и Земята им принадлежи,, и те са солта на Земята и .....

34

Анонимен

преди 10 години

Стига сте лъгали хората бе и до ден днешен няма намерена газова камера нито някакви доказателства за това .Който се интересува може да се поразрови и ще попадне на доста интерсни неща из нета..

33

Georgiev

преди 10 години

Малко са им били камерите!

32

Анонимен

преди 10 години

До ROM Пази Боже от Американско -евреиска демокрация. Където и стъпи чепика , кръв и сълзи. Българите нямат ,ама никакви претенции, ама никакви, да са носители на дИВУкрация.

31

Анонимен

преди 10 години

Е,хубаво.Цял свят съжалява за убитите еврей през ВСВ.По едно време са се опитали да изкарад половин милиард убити само в концлагерите от лошите нацисти.Ама са се усетили че това е било кажи речи цялото население на Европа.После като е лъснала лъжата бройката е била смалена до само 120млн,после като видяли че и това не върви до 40 милиона да после до 20 и тн.Май последно са около 10 милиона,но никой не дава смислен отговор на въпроса къде са труповете им?600 000 тона месо и кости къде се укриват?

30

без

преди 10 години

Не знам защо ми слагате плюсове и минуси. Аз наистина питам - не изразявам мнение. Защо толкова много владетели са се опитвали да изтребят евреите?

29

Анонимен

преди 10 години

Този цирк сме го гледали и няма тенденция да спрат това представление. То е вечно представление. Амбър!

28

ROM

преди 10 години

PAZI BOJE OT BAI GANIOVSKA RUSKA ARABSKA I TURSKA DEMOKRACIA

27

Анонимен

преди 10 години

Скрити камери ! Айде пак дивотии ! Те и на Луната да отидат и там ще има доказателства. В Бухенвалд на табелата пишеше че са убити 4 милиона от,който по-вечето са били евреи. После смениха табелата с 1,5 мил .загинали ,а евреите си останаха пак 6 милиона. И защо със закон и заплаха за затвор ще ни задължават да вярвяме в цифрата 6 000 000. това е насилие, фашистки метод доказващ безсилие. Навремето през 1990,СССР отвори архивите на Райха .Загинали около 360 000х. евреи. После мълчание.

26

Бесни антикомунисти

преди 10 години

скачат като бълхи по сибирската мечка, ама не знаят, че:1 мечката не е комунист2 В Сибир бълхи не виреят3 В по-топлите краища на Европа бълхи се въдят, ама на сибирската мечка козината и е дебела и не ги забелязва, когато навести тези райони