115

До 130

преди 10 години

Ха, ха, нещо си се объркал! Май фобистичната пасмина започва да вие на умряло! На руснаците вече започва да им става весело и интересно какъв номер да врътнат на западенските клошари. За сега минават леко, с някой и друг скапан домат или ябълки. Ама като спре другата, лека промишленост и други стоки? Или си мислите, че не могат да си намерят заместители на тези стоки или да ги произвеждат сами? О, горките! Да видим какво ще правят високозаплащаните висококвалифицирани кадри в Германия и Франция!

114

Анонимен

преди 10 години

От русия виждаме една скъпа газ и нищо друго така че стига ни я хвалихте А нема нужда

113

Анонимен

преди 10 години

проблема междуРусия и Украйна ли е или между Русия и САЩ.Тия *** янки няма начин да не се намесят във всичко.ми да ядат дървото тогава.

112

Анонимен

преди 10 години

Защо бе Лавров? Виж какво казва брюкселксия комисар Йотингер:Газовият сектор не влиза в списъка с възможни санкции, които да бъдат налагани на Русия по повод кризата в Украйна Брюксел ще продължава своето сътрудничество с Русия в енергетикатаТова сме правили в продължение на 40 години Газпром ще продължи да ни доставя, ние ще продължим да плащаме

111

Анонимен

преди 10 години

Aко не беше Aлексaндър 2, Бългaрия нямaше дa я имa, a вие щяхте дa сте резнaти.Остaлото сa прaзни прикaзки. A товa, че ние още от освобождението непрекъснaто се извъртaме нa 180 грaдусa е съвсем друг въпрос. Типични фурнaджийски лопaти. Зaтовa и никой не ни увaжaвa.

110

Анонимен

преди 10 години

По времето на соца антиамериканската и антикапиталистическа пропаганда беше масова но никога не е била толкова примитивна и просташка както сега русифобските излияния, това дори не е пропаганда, но народа е на такова ниво - чалга и простотия.

109

Анонимен

преди 10 години

БЕГАМ,бегам. Аре,-до кой клас стигна ,бе аре?И

108

Морския

преди 10 години

Понеже виждам ,че тука има '' големи историци''може ли някой да ми отговори когато българската армия през балканската война превзема Чаталджа и е на 60 километра от Цариград кой ни е спрял и тогава великите сили каква роля са изиграли ? Отговорете каква е била позицията на Англия ? И друго .Цар Борис заплати с живота си, Хитлер го отрови но не изпрати бъгарски войски на източния фронт да се бият срещу братята славяни РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ .Какво ми цитирате З .Стоянов една противоречива личност

107

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен131Да АЗ! доволен ли си ,че съм такъв ***?Стоянов е историческа личност,но само дотам. Героите всички ги знаем,той не е от тях!Той от русофил става русофоб.

106

Анонимен

преди 10 години

Браво неграмотници-и на Благоев и на Захари Стоянов наблъскахте минуси.Те не са футболен отбор или чалга хит-те са национал-революционери,заради които не ломотиоте на турскиБезродници!

105

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПлувай, плувай...

104

Анонимен

преди 10 години

Тези неграмотници не са и чували за Захари Стоянов,едва ли за Благоев и нямат представа от руската литературна класика.Ако имаха -нямаше да бъдат -как се наричали РУСОФИЛИ,а Левски е футболен клуб не е герой...

103

Анонимен

преди 10 години

Димитър Благоев:"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". (Принос към историята на социализма в България, С., 1976)

102

Анонимен

преди 10 години

До 131Иска ли питане, тук е пълно с такива :)

101

Анонимен

преди 10 години

РУСКА ДИПЛОМАТИЧЕСКА ГРАМА от 1914 ,,Една мощна България на Балканският полуостров е нашият геополитически кошмар. Тази млада имперска сила, разполагаща с най - могъщата армия в Югоизточна Европа, простряна на две морета, имаща флота и в Черно и в Средиземно море, би могла да овладее и Проливите, и егейските острови. С времето нейната сила ще расте неумолимо. Българите вече са достатъчно мощни, за да смажат турците сами, да не говорим за сърби, гърци или румънци. Ние трябва да ги удушим в зародиш, защото една Велика България, съюзник на Германската империя би станала силата, която би ни детр

100

Анонимен

преди 10 години

Интерсно ще се намери ли *** ,който да напише МИНУСИ на Захари СТОЯНОВ!

99

Анонимен

преди 10 години

Русофилистичната пасмина пак вие на умряло :)

98

Анонимен

преди 10 години

Захари СтояновКато народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.

97

Анонимен

преди 10 години

"янките също са християни поне повечето"Е, щом са хрисияни значи са наши братя. Бългерия ю-ес-ей - брадърхууд форевър, йе йееее! Брадъри янки, обичаме ви!

96

Анонимен

преди 10 години

българите са християни , и руснаците също , историята ни е обща ,'Какво ние общото в историята?Непрекъснати домогвания на империята за превръщането на БГ в задунайска губерния.Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г.