118

Любо

преди 10 години

Не виждам, защо Кънев си мисли, че народа има доверие в РБ? Докато Кунева е там и очерня името на партията нямат шанс за успех

117

Велко

преди 10 години

Бойко наистина е голям артист и щеше да е по-достоен ако си беше избрал и такава кариера

116

До151 Мишо Бирата

преди 10 години

Нищо не виждаш по далеч от носа си по простата причина че пишеш това което ти казват в слушалката.Повечето от драскачите тук нямат собствено мнение а драсканиците им са плод на това какво им диктува боса.Те са като под наркотично опиянение.Виждат света само в розово когато Станишевица им каже.

115

пУТКАТА НА ГЕРБ

преди 10 години

мНОГО ЛЪЖЕ И КРАДЕ ,"КАТО КОМУНИСТ

114

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Този плешивец се отчита на командира...

113

Гласът на ИСТИНАТА

преди 10 години

АКО НЕ ПОМЕТЕМ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ - ТЯ ЩЕ ПОМЕТЕ НАС С НАШИТЕ СОБСТВЕНИ РЪЦЕ...С ТАЙНОТО УЧАСТИЕ НА ЧИФУТСКИТЕ РЪЧИЧКИ...

112

БЕЗПАРТИЙНА СИСТЕМА

преди 10 години

ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА Е ИЗМИСЛЕНА ОТ СВЕТОВНОТО ЮДЕОМАСОНСТВО с цел да разбива нациите на партии и етноси, да отслабва държавите и после да ги ограбва!! Притежавайки контрол над Медиите и Банките световните банкери, чрез ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА и Международният Валутен Фонд зарабват и ограбват държавите по света! Партиите са най-големите виновници за всичките злини в обществото!!! Всички национални бедствия и катастрофи са ни докарани от партии!!!

111

Анонимен

преди 10 години

А кьде е Бареков, кьде е Пеевски, защо нищо не се казва за Христо Бисеров??? Все Бойко им е крив.. Голям страх ги мьче..

110

Доктор Георгиев

преди 10 години

ПАРТИИТЕ, Капитализма и техният партиен модел е един Вирус, който поражда конфликти и РАЗДЕЛЕНИЕ между хората, от което страда цялото ни общество в България и цялото човечество!!! Самия партиен принцип на РАЗДЕЛЕНИЕ на обществото е престъпен! Как можеш да разделяш едно общество, което има ОБЩИ цели, стремежи, мечти...?! ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА Е ЕДНО БЕЗУМИЕ! Жаждата за власт и пари кара хората да обезумяват. С очите си го виждаме всеки Божи ден. Колкото по скоро фалират САЩ, толкова по-добре за цялото Човечество!!!

109

Мариян

преди 10 години

... но не, такива няма - само и единствено се говори всеки ден срещу ГЕРБ и Борисов. Е как да имаш вяра, че този и формацията, която представлява (абстрахирам се от миналото и всичко, което тя причини на дясното!), са "дясна алтернатива"? Дори и верни неща да казва, след подобно абсурдно поведение в продължение на месеци, даже не му чета приказките, само заглавията преглеждам. Направо ми е супер опротивял вече. Абсолютен Бареков 2, баси клоуна...

108

Щиглиц

преди 10 години

Всичко е въпрос на прословутата българска завист. Костов не може да се примири че ГЕРБ се държат стабилно и печелят, а неговото уродливо творение Реформаторски Блок, отблъсква хората. Затова не се чудете че куклата на конци Раданчо постоянно лае срещу Борисов. Просто се чудят как да елиминират ГЕРБ за да остане дясното само за тях. Дори при БСП биха отишли, само за да бутнат ГЕРБ.

107

Мариян

преди 10 години

Този пък как едно позитивно нещо не каза за Боко, веднъж не се изказа положително за ББ. Само и единствено него напада - това ли му е работата, за това ли му плащат, не знам, ама сериозно се замислям. че тезата "да се работи всички срещу ГЕРБ" и тук е валидна на 1100%. И това срещу председател на партия от уж неговото европейско семейство. Ако имаше действия на база политики обаче, на политически виждания и респ. на реципрочност в поведението, то за БСП и ДПС трябваше да слушаме от Иван, пардон - от Радан, денонощно словесни атаки, но не, такива няма - само и единствено се говори всеки ден сре

106

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК САМО СРЕЩУ ГЕРБ ГОВОРЯТ . КАК ПЪК ЕДИН ПЪТ НЕ СКОЧИХА СРЕЩУ УЖ ТЯХНИЯТ ВРАГ БСП !

105

Шведска тройка

преди 10 години

Честита турска коалиция между ГЕРБ и РБ. Кой знае, може и да не съберат мнозинство 2-те партии и да се стигне до класическа шведска тройка: ГЕРБ + РБ + ДПС. Тогава ще го духат всички герберасти. Честито им обрязване. Обрязахме атакистите, сега остана и герберите да обрежем по случай курбан байрам, който съвпада с изборите на 5-ти октомври. Ще ви *** яко Бойко, Местан, Доган, Касим Дал и Корман Исмаилов.

104

БГ

преди 10 години

Хайде драскачите пак скочиха срещу Бойко, че Барека чака.. да станат пиците да ги раздава..

103

нико

преди 10 години

не ,не е забележителен артист ,посредствен е ако си позволя някога да го слушам , мен ме е срам заради него...

102

Анонимен

преди 10 години

ako toia pipon nikoga ne e nari4al Tikvata kratuna da odi pri Cuci da si zeme SeReSeto i da se razkarabat Ceco prati nekoi drug u Rifiurmenturite 4e toai basi kauna i tragnal da se piponee, are nic!

101

БГ

преди 10 години

Хайде драскачите пак скочиха срещу Бойко, че Барека чака.. да станат пиците да ги раздава..

100

Стоян

преди 10 години

До 136 Мишо БиратаЧугунената ти глава кога ще разбере ,че това повишение на тока е следствие на твоите ***-министри.И че не може да вадиш пари от скъсан джоб.Всички го разбраха само такива самовлюбени *** като теб продължават да твърдят че през деня е нощ.

99

Анонимен

преди 10 години

Другари герберасти ,Щом и деформаторите ви обърнаха гръб ,тогава кои са ви приятелите ??Ааа , сетих се - ДПС , халал да ви са.