12

Анонимен

преди 10 години

ама САЩ разследвали германия - много щяхет да знаете това ако не бе Асандж да даде пъривя тласък и Сноудън - втория. Обаче не посмяхет да се озъбите на САЩ и да ги защитите. А сега - Путин е лошия, че защити Сноудън.

11

Мерси

преди 10 години

Мерси за примитивната и платена антируска пропаганда! Благодарение на нея станах още по-голям привърженик на Русия и на антифашистите от Югоизточно Украйна!

10

дядо Мраз

преди 10 години

По принцип няма как да има и френско ,и руско граждаство, просто защото държавите от бившият СССР не признават двойното гражданство. В този ред на мисли, всеки от там може да придобие друго гражданство, но ако се откаже от настоящето си, а ако не се е отказал официялно и не му е отнет паспорта, било то украински, руски или беларуски, то тогава властите го разглеждат като престъпник, защото законите им са такива. И не, не са странни, просто са си техни.

9

Анонимен

преди 10 години

имам въпрос - аяко някаксва германсак група бе влязал в Кьолнската катедрала по време нас лужба да пее неприличин песни срещу Меркщел, каква щеше да е рекацията - щяха да ги арестуват разибара се и да ги съдят по късата процедура. Обаче За пуси райтъ всичик се застъпиха! като са такива свободолюбци защо никой от Европейците не се застъпи за Асандж или за Сноудън!

8

ПропаГанда

преди 10 години

Ами да Разпускаме държавите и Всеки да хваща по 1 автомат в ръце!? И който победи! Какви са тия Пед***р***нгелски писания! ИнтерПОЛ означава Международна Полиция. Това е световна Организация. "Светът се закани на Русия" - Не, 1/3 от СветЪт се е заканил на Русия, и то заПадния такъв.

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 3Много правилно, щом България е подписала договор с Интерпол и е поела ангажименти то те трябва да бъдат СПАЗЕНИ независимо от желанията на някакви си частни ОРГАНИЗАЦИИ. ЗАКОНЪТ трябва да бъде приложен в ПРАВНИТЕ си норми и поетият ангажимент да се ИЗПЪЛНИ. В противен случаи се дискредитира държавата.

6

с.

преди 10 години

Естествено,че ще предизвика международен скандал!Тая дупка наречена държава е пълна основно с русофилистични ***!Какво като изложат страната си!Нали са се подложили на братушките!*** безродна!

5

Анонимен

преди 10 години

Е през която и държава да беше минал, след като има заповед на Интерпол, щяха да го задържат. Нашите служби са си свършили работата. Какво е виновна България в случая? Пак ще се ритат големите за глупости, а ние ще го отнесем.

4

Урко

преди 10 години

А във Франция защо бият ромите?

3

НФБ

преди 10 години

До АнонименРУСНАЦИТЕ ДА ПОИСКАТ ИНТЕРПОЛ ДА ЗАДЪЛЖИ АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЗАРАДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО...ИРАК...СИРИЯ..ВИЕТНАМ...АРАБСКИТЕ ПРОЛЕТИ..АФГАНИСТАН..СЛЕД ВСЯКА АМЕРИКАНСКА ИНТЕРВЕНЦИЯ НАСТЪПВА ХАУС...И ИЗНОС НА КАПИТАЛИ И СУРОВИНИ НА НИЩОЖНИ ЦЕНИ..РЕАЛНО НАСТЪПВА ОГРАБВАНЕ НА ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА ,,ПОСЪВЕТВАНАТА,,СТРАНА...

2

Анонимен

преди 10 години

Щом България членува в Интерпол, не може да не се съобрази със заповедта за задържане на този човек. Дали Франция ще действа в негова полза и какво точно ще предприеме - това са неща, които не зависят от България.Нищо лично, просто има неща, които не зависят от волята и личните предпочитания на отделния човек, независимо от това какъв пост заема той.

1

Анонимен

преди 10 години

Щом Интерпол е приело ареста и го е разпратило до националните полиции, няма да е заради опозационна дейност само ...