140

Анонимен

преди 10 години

Тоя ББ политиката я разбира като квартала и той е мутрата и може да взима парите на по-малките деца. Този човек разби цялата политическа класа с постоянните си отмятания и лигавщини , с други думи тоя откъдето мине трева не никне.

139

Yakov

преди 10 години

Власт и пари. За това са готови на всичко политическите мършояди! Оглозгаха държавата и народа. Няма я държавата в здравеопазването, съдебната, изпълнителна и законодателната власт. Няма работеща икономика и няма пари в бюджета. Народе, държавата ЗАГИВА, а след нея и българския народ и България!

138

до 201

преди 10 години

ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ ПРАЗНИК ЩЕ ТИ ДАМ АКО ТЕ ДОБАРАМ ЕДНА ДРЯНОВИЦА ЩЕ ИГРАЕ ЗДРАВО

137

Анонимен

преди 10 години

Никога повече на власт -Мутри,разбойници,милиционери,доносници,***,олигарси,!

136

Анонимен

преди 10 години

А кой бамбандира София със самолетите кой кой кой

135

до Странджата

преди 10 години

Странджа ,*** съм ,как не те срам да пишеш тия глупости като беше най големия комунист в завода където работихме а сега си па герберас малко

134

Анонимен

преди 10 години

АЛООООООООООООООО - ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОКАЗВАТЕ М У Т Р И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

133

Анонимен

преди 10 години

СПОРЕД МЕН ЗА ЕВРОКОМИСАР Е ДЕСИ ОТ ДУЛУВО ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ НА БРЮКСЕЛ ДАЖЕ И ВУВУЗЕЛАА

132

до 201

преди 10 години

Странджа,Америка бомбандира със самолети Враца и София и имаше много жерти мри това и деца на по 2-3 години а честит ти 4 юли мангалинооо

131

555

преди 10 години

Според мен най подходяща за еврокомисар е Румяна Желева- образована,познава георгафията,кадър на Борисов и Герб,или може някое нейно подобие-но задължително от Герб.Тогава височеството ще е доволно и няма да ни бръщолеви простотии- такава нужда имаме от неговото мълчание.

130

бай Киро

преди 10 години

Бойко чуй ме бай Киро съм, ако направиш министър Деси от Дулуво ще гласувам за Герб а честито

129

123

преди 10 години

Бъргария се е превърнала в една чалгарница и то не без участието именно на този индивид Бойко Методиев Борисов.В нашата мила родина интелигентните и умните не виреят,виреят простите устатници.Оня ден мин.на образованието по телевизията каза че един студент от СУ подал МУЛБА за стипендия за висок успех.Ето това е електората на този чалгарин -уж всичкия с висше образование.И докога ще търпим това ние "необразованите"- незнам и докъде ще я докараме.

128

Анонимен

преди 10 години

Герб не са мързеливи и това е ужаса на България! Защо - защото работлив *** е най лошото за един народ, подчинени, трудов колектив..... Ако ги мързи, поне не правят бели.А то работохолик, не спи, за него все е ,,Добър ден!''.Постоянно мислят простотии и с три пъти по голяма енергия и комсомолски ентусиазъм се хвърлят да ги изпълняват.Катастрофа, ужас!Най лошо съчетание в армията - *** командир и три пъти по *** и работлив НЩ.На състава му се стапят лагерите от боядисване на тревата зелено

127

Анонимен

преди 10 години

Мдаа, Станишев може и да стане, може и да не стане Евродепутат ... но поне е предложен за такъв.Докато Банкянския тарикат ще го предложат да мие тротоара с маркуч пред ЕС.За награда ще го тупат по тлъстия *** и ще му викат "Конграчулейшънс"

126

Анонимен

преди 10 години

До ИстинаБългарина гласува за ГЕРБ за да каже, че е гласувал за Бойко-антикомуниста!Ха ха ха.....

125

Анонимен

преди 10 години

Преди да дойде на власт Бойко обеща че ще махне Чез евиен и др дружества да ама не ,сега дали ще обещае

124

Анонимен

преди 10 години

Да, Митова.Никога не съм гласувала за десните, вече и не гласувам, но при реформаторите има много хора, които за разлика от агресивните, прости герберасти, знаят за какво иде реч по разните проблеми.Независимо съгласен ли си или не, харесва ли ти или не, казаното от тях, виждаш обективност и компетентност.

123

Истина

преди 10 години

Помислете кой хора гласуват за Герб и защо това са хора на престижно работа с добри заплати най 1000лв хора който са на яслата на Герб хора който си въртят бизнеса и далаверите покрай Герб а ти бедни ми българино защо гласуваш за Герб и ти не знаеш!

122

Анонимен

преди 10 години

Помним още времето на гербавите ***-без лев индексация за заплати и пенсии, без бонуси, освен че обложиха спестяванията ни в банките, за да ядем сега асфалт. Ще управляват на куково лято. За Местан винаги-за гербавите-никога.

121

Барозу

преди 10 години

Банкянския тарикат ще го предложат да мие тротоара с маркуч пред ЕС.За награда ще го тупат по тлъстия *** и ще му викат "Ковграчулейшънс"