720

Мишо

преди 10 години

На българина му е промит мозъка, че Русия е нещо ценно. Ако ги нямаше природните ресурси за които ТЯ русията няма никаква заслуга - днес дори нямаше да има спомен за нея. Велики са държави, които без даден ресурс са създали световен продукт. Пример Швейцария и Белгия - нямат какао, но са номер едно в шоколада. Руснаците една бира не могат да произведат, та нещо повече. Единствено оръжия правят добри, щото експериментират с живи хора.

719

Мужик

преди 10 години

Брей, много русофили тук бе, що не ходите на гурбет или да емигрирате в Русия ами ходите по Европата, а децата ви учат в Амстердам Брюксел и Лондон и щатите. Да ви кажа нещо под секрет - ако България се присъедини към евразийския съюз на мафиотския клан Путин тук ще останат само пенсионери и партийни функционери от БСП, даже и *** ще хванат пътя за на запад. Аре бегайте да лижете дирника на Путин и Газпром!

718

terminator

преди 10 години

До Анонимен974; za sazalenie e to4no taka ;svetoslav ot kievska rys ni napada potkypen ot rymeite(garcite) po more ;parvata bitka ni razbivat oklo varna 30000 voiska i posle drygata polovina i opozaravat nashta stolica i slet tozi periot popadame pod vizantisko ropsvo za 200 godini.

717

Шоп

преди 10 години

Етническите руснаци в Украйна са заселени на мястото на уморените с глад етнически украинци.

716

Анонимен

преди 10 години

Сталин си го плюйте колкото искате, но ако не беше той, щяхте да усетите хитлерската "любов" към славяните :)

715

Анонимен

преди 10 години

До НПО хранениците история четете от ЦРУ архива ли?За разлика от хамериканските фашисти Русия се извини за сторените злини по сталинско време и заплати с разпада на СССР при което сега загиват етнически руснаци в Украйна.Кога САЩ ще се извини за милионите избити по цял свят.Хирошима,Нагасаки,С.Корея,Виетнам,Гренада,Панама,цяла С.Африка,Украйна при толкова дълъг списък пропуските са почти задължителни.И кой е дявола в ангелски дрехи и мадиен глас?

714

realist

преди 10 години

ei ama mnogo gi e strax tezi ot evropa be ;mnogo plashlivi sa tezi myxlovci ,balgaria e svobodna strana i shte si gleda ikonomi4eskia interest bez da se saobraziava s nikoa dryga darzava ;dyxaite taratora 4e istina gospoda evropeici .za 20 godini samo kritiki i nishto drygo za nas

713

XaXa

преди 10 години

963,Браво, точно така!

712

Анонимен

преди 10 години

За пореден път се убеждавам, че сърбите са по-пичове от нас. Обичат си руснаците хората, а не са предатели като нас. Не са в ЕС, а са по-добре от нас.

711

Шоп

преди 10 години

:))) На българина от 70 години му набиват в главата, че е роб и нищожество и му пробутват полуидьоти като Станишев и шайката му да го управляват.

710

Анонимен

преди 10 години

Много забавно с вас :)) Голям ЧАТ стана :)

709

Анонимен

преди 10 години

Обичам дори Иран и Сирия 1000 пъти повече от САЩ!!!!

708

Анонимен

преди 10 години

Българинът е закърмен с любов към Русия. И с право!

707

Анонимен

преди 10 години

България веднага трябва да стане член на Евразийския съюз и да напусне *** ЕС.

706

Шоп

преди 10 години

90% от хората не знаят какво е Русия, не са посещавали тази страна, не са контактували с руснаци, не разбират бъкел руски.

705

Анонимен

преди 10 години

За Русия - добро или нищо ! ! !

704

Бог да пази

преди 10 години

За руснаците лошо не се говори. Близки братя славяни. България обаче трябва да си е в ЕС. Цялата ни история от Аспарух до днес се развива в Европа. Да се замислят малко там в Брюксел какво е отношението им към нас. Дали някой добре платен бюрократ там знае, че Тервел е предотвратил пра-пра-дядо му да не нахлупи *** на главата си.

703

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да пишете 95 процента от българите обичат Русия и руския народ. Това, че последните 25 години България е окупирана от проционистки марионетки на всички нива във властта, не означава, че народа ни не обича Русия. Това, че нашите медии, са продажни ***, това, че върви постоянно проционистка пропаганда, не означава, че народа ни не обича Русия. Вървете на майната си с вашите евроатлантически извращения, това не, са ценности. БЪЛГАРИНА НЯМА ДА БЪДЕ РОБ НА *** ПСИХОПАТИ.

702

Шоп

преди 10 години

Точка! Един железен кон в центъра на столицата им стига за благодарност!

701

Анонимен

преди 10 години

А Шопе, я кажи през втората световна ходи ли по селата да се криеш от демократичните американски бомби? :)