224

Гладна кокошка ...

преди 10 години

... просо сънува. При има няма 28% смешна избирателна активност (поне 1/3 да бяха отишли да избират), и то на Европейски Избори, тръгнали правителството бы свалят.Смешна работа!

223

...

преди 10 години

to da sa samo 2 - 3 4ervenite trolove .. kakvoto i da 4eta ot komentarite e vse trolsko, Edin niama da kaje - 4etito pobeda na izborite ! Ama i kak 6te im se s4upiat ezicite ?

222

Анонимен

преди 10 години

Боко е инженер, преподавател по инженерна специалност в университет. За сведение на по - необразованите тука. ГЕРБ не са най - доброто, което може да съществува. Но са ЕДИНСТВЕНАТА алтернатива на БСП. Вота за ГЕРБ е наказателен вот срещу *** от БСП. Докато съществува и един *** от червените ***, ГЕРБ ще властва. И ще остане в историята не с безспорните успехи, а с това че освободи България от кражбите, лъжите, мародерствата, престъпността и мутрите, създадени от БСП.

221

Наблюдател

преди 10 години

Този да не е седнал на гърне, че се напъва толкова, няма ли кой да му каже, че са му криви сметките? :))

220

КК

преди 10 години

Вижте лигавата му физиономия! Този *** няма нищо общо с политическата култура и възпитание. Жалко, че една взаимообвързана клика държи управлението на държавата в ръцете си. Крадци и разбойници са се оплели като черва и никога няма да кажат истината, защото тя не е удобна за нито един от тях. Включително и Бареков ще лапне парче, по-точно ще му го сложат в устата, и най-тарикатски ще започне завоалирането като всички други. Боже, пази България!!!!

219

Анонимен

преди 10 години

Страхотна снимка!!! Що за тъпо племе сме, че позволяваме такива хора да ни управляват!!! Толкова ли изглупяхме?! Ако този човек отново вземе властта ще си хвана трите деца и ще отида където ми видят очите!!! Подобна простотия не мога да понеса отново!

218

263

преди 10 години

До ГенадиИ пак ОПОЗИЦИЯ :))). Никога повече Тиква.

217

ха-ха-ха

преди 10 години

Боцко си сметнал :))). Този кога се е научил да смята?

216

GENCHO

преди 10 години

kolegi ,nqkoi znae li sega kato minaha izbotite shte prodaljavat li da ni plashtat za komentari

215

Анонимен

преди 10 години

Боцко се канел пак да затяга колана, е, този път незнам къде ще трябва да бяга:))) Той, не, че ще се върне, ама си ги приказва:)

214

Анонимен

преди 10 години

Дано никога никоя партия дано няма пълно мнозинство вече.....само тогава може да се контролират тези престъпници...

213

Апо

преди 10 години

Драги ми червени боклученца :),докато вашите НГВС ( не годни за военна служба)лидерчета сглобяват тройни коалиции от типа КОМУНИСТ + ФАШИТС командвани от ТЕРОРИСТ,а България е разкрачена между Москва и Анкара,всяка тиква или мутра има добри шансове да спечели избори и да управлява държават.p.s.Съгласен съм че Бойко е диктатор за разлика от Путин и Ердоган .......:))))

212

ekonarcis

преди 10 години

ТОЗИ ЛУД ЧОВЕК ЗА ВЛАСТ,филма който е актуален днес,но не знам за УТРЕ !!!!!!!!!!!

211

Анонимен

преди 10 години

Още не може да повярва, че има балъци които гласуват за него Затова се хили...

210

Анонимен

преди 10 години

Dan, прав си. БСП загубиха заради такива като Мая Манолова и Корнелия Нинова, които само лаят. Хората са отвратени от тях.

209

ime

преди 10 години

До 267: Кой пишел законодателството?

208

Даа

преди 10 години

И тук има 2-3 червени трола, ама пишат глупости като за 30!МИЖИТУРКИ!

207

Иво

преди 10 години

Червените *** газ пикаят и не могат да проумеят още какво им се случи. Истината неуважаеми червени кратуни е, че ако миналата година бсп не беше впрегнала огромен финансов ресурс да дискредитира Герб като изля тоново помия и не беше спретнала Костинброд, това щяха да са и миналогодишните изборни резултати и деншната шайка нямаше да управлява. А вижте как наляха толкова пари и сега Газпром ни пише законодателството. Тази национално предателска партия БСП трябва да бъде забранена.

206

Прости сметки

преди 10 години

Генералът не може да смята :))))

205

ime

преди 10 години

На снимката:Тиквата се смее на собствената си простотия.До 234: какви земеделци, бе приятелю. Боко нали имаше възможност да ги подпомогне по време на предишния си мандат. Само той си знае как ги е рекетирал избирателно за да не могат да изплуват от дъното и да не могат да си получават редовно субсидиите и в пълен размер и в крайна сметка цената на продукцията им да е с над 50 % по висока от тази на гръцкия внос. За разлика от тук там хората си вземаха това, което им се полага.