51

Анонимен

преди 10 години

Руснаците имат най-широкото разбиране за фашист.Фашист е този, който е срещу нас.Когато немците са влизали в Париж, френските комунисти са ги посрещали с "браво другари!бийте фашистите". По това време Русия е снабдявала германия със всичко, което и е необходимо за да воюва с буржуата в Европа. Всички вестници са виждали Русия като част от Оста .

50

българин

преди 10 години

До Анонимен 92 и 94:Ти си нагъл и неграмотен ***. Ето на такива трябва да се забрани достъп до Интернет. 1. СССР НИКОГА не е спасявал НИКОГО от нацизма, най-малко пък англичаните. СССР едва себе си "спаси" от нацизма, С ПОМОЩТА на АМЕРИКАНЦИТЕ и АНГЛИЧАНИТЕ.?. Дума "МУЛТИЕТНИЧНА" НЯМА. Има "мултиетническа". А това, че в мултиетническа държава "крайният национализъм" (каквото и да значи това) се наричал "фашизъм", първо НЕ Е ВЯРНО, а второ е СТРАШНА ГЛУПОСТ.Аман от неграмотни простаци.

49

Анонимен

преди 10 години

Kolko *** ima samo v Bylgariq i 4ovkomrazci.Prosti im gospodi deto iskat smyrt i razruxa na Rusiq 6te se vyrne s troina sila vyrxu vas ne razbirate li?

48

Анонимен

преди 10 години

До АнонименФашизмът е икономически модел, наложен от Дучето в Италия.Национализма е съвсем друго нещо.Не случайно руснаците не наричат немците нацита като останалия свят, а само те ги нарчи фашисти. Първо национал-социализмът има социализъм в името, второ реално не се отличава съществено от комунизма като идея. Едните се борят за социализъм на национално другите за социализъм на интернационално ниво. Реално Великата Отечествена е война между първите две социалистически държави.

47

Берий Лаврентиев

преди 10 години

Това разбира се са ненаучни твърдения - фашизмът не изисква само национализъм ами и въвеждане на корпоративната държава. Нацизмът освен това изисква както и комунизма, пълно подчинение на еднопартийната система. Всичко друго са емоционални изказвания, целящи обида към определени групи от обществото.

46

Анонимен

преди 10 години

Аз не съм чул западен служител от такъв висок ранг да нарича русия комунистическа

45

Анонимен

преди 10 години

Фашиста вика дръжте фашиста.

44

Анонимен

преди 10 години

ZA NACIZMA EVREITE BQXA VINOVNI.VINOVNI SA I SEGA.NI6TO NOVO POD SLYN4ETO.XORATA SA S KYSA PAMET.XORA BDETE .ISKAT VOINA.

43

Берий Лаврентиев

преди 10 години

А защо се твърди че има партиен и държавен фашизъм в Украйна - защото не кой да е ами Лавров го е заявил? Да си подбира термините - в Украйна може да има краен национализъм с форми на ксенофобия но това просто не е нито фашизъм нито нацизъм. Иначе тежестта на изказванията му са с тежестта на уводните статии на Работническо дело.

42

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 83Брат, не смесвай нещата. Никой в кърджалийско не е репресиран, никого не изгарят в сгради, никой не го убиват на площади. Ти да не мислиш, че *** в кърджалийско им се иска да се присъединят към Турция? Имам близки български турци, те НЕ искат да ходят в Турция, защото там са НИКОЙ, гастарбайтери, ***, нищо че изповядват същата вяра. Там за да влезеш в кастата, трябва да си с яки връзки, с як гръб, с прародители, също част от кастата. Друг свят.Брат, не смесвай нещата.

41

българин

преди 10 години

Лавров се излага като кифладжия - като Путин. Не може външен министър на голяма държава с територия в Европа да не знае, че ФАШИЗЪМ ИМА ЕДИНСТВЕНО И САМО В Италия. В Германия има националсоциализъм. В днешна Русия има "движения" и "групировки" от типа на националсоциалистическите. В Украйна - НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ, но НЕ и ФАШИСТКИ. Подем на "фашизма" в Украйна НЯМА. Има въоръжени сблъсъци между РЪКОВОДЕНИ ОТ РУСНАЦИ сепаратисти и искащи единна Украйна военни, ПРЕДИЗВИКАНИ от Русия и лично от Путин.

40

Признанието

преди 10 години

Пияната Лавра пак дрънка глупости ,на които вярват само определрни руснаци и никой друг в света. Със същите похвати Турското правителство се опитва да оправдае създаването на СеверноТурски Кипър. Страна призната само и единствено от Турция - от целия свят.

39

Анонимен

преди 10 години

Всички социалисти се болни в главата. Човек, който ми разправя че хората са равни заслужава да живее у Факултето! Абсолютна пнеумония сте, социалистчета:)

38

Божо

преди 10 години

За съжаление, както и преди 70 години фашизмът се опитва да откъсва територии от чужди държави, увеличава военните си разходи, марширува под червени знамена , жертва собствения си народ в името на не знам каква си идиотия, обвинява всички империалисти, евреи, банкери и т.н. !!! Ако лавров се прекръсти на лаврентий, а путин на ***, всичко си идва на мястото !!!

37

Социалист

преди 10 години

Така се роди и нацизмът! Европа пак си е затваряла очите за безчинствата на нацистите! Историята се повтаря а капиталистите си повтарят грешките! Дори говедата не го правят!

36

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката изглежда леко наакан. А защо всички буркате фашизма с Хитлер?!?! Фашист е Мусолини. Т.Е. - почти комунист. Хитлер е националсоциалист. Нищо общо с фашизма. Четете бе, хора! Глупости са ви пораснали в главите за 45 г.

35

Анонимен

преди 10 години

Интересно какво ли празнува десен сектор на 9-ти май? Или ще са в траур на този ден? :)

34

Анонимен

преди 10 години

Навсякъде по света има фашистки организации и техни поддържници. Но в нито една демократична държава по света не им тикат оръжие в ръцете, събират ги в наказателни батальони (по-скоро башибузушки орди) и не ги пращат да избиват малцинствата. Това няма как да се нарече демократична държава. А ЕС и САЩ подкрепят тази политика на избиване на малцинствата под претекст че това са руски диверсанти. Ако бунтовниците бяха от руските спецялни части до сега да са им разказали играта на бандеровците.

33

Анонимен

преди 10 години

Европейските хомосексуалисти си мислят, че като хамериканците и НАТО са зад тях и всичко е тип топ. При една ядрена война, която вече е доста близо, първо изчезва Европа, след това Русия и щатите ще се изпепелят взаимно. Оказа се, че тези европейски политици не само са гейове, но са и изключително прости и елементарни, да не кажа ***.

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 63Руско присъствие под военна форма в Украйна няма! Стига си чел декадентска лъжлива литература и си отвори очите. Кой ти каза, че има руско военно присъствие там? Украинските прасета ли? На тях всичко им се поднася в готов текст от ЦРУ, а те понеже са послушни и чакат да им се напълни купичката с пресни доларчета, са готови на всичко, да си продадат душата на дяволите от САЩ.