120

читател

преди 10 години

Доколкото е известно - поне школото се учи това - Владивосток не е в Еропа!

119

ИК

преди 10 години

До Наско и СМЯХ, неискам да коментирам каква е била приватизацията и какви са били пледприятията.Ще ви кажа само ,че в Техномаркет се продава прахосмукачка произведена във Виетнам?А от Бългаското роизводство са останали бойлери и печки на дърва.Коментара да е ваш!!!!

118

Анонимен

преди 10 години

Браво на Путин,умен политик,патриот.Такъв ни трябва и на нас.АТАКА

117

Анонимен

преди 10 години

Гадна *** ***. Ти ли ще ми говориш за християнски свят дето го облизваш на иранците и китайците. Хората на тая планета бяха забравили, че съществувате като държава докато не се ола.нихте с тоя цирк.

116

набател

преди 10 години

И ОБАМА И *** СА ОБГРАДЕНИ ОТ ЕДНИ ИСЪЩИ ХОРА С КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОЛРАЗЯВАТ.ТЕЗИ ЗОРАИМАКАРИИ ДА САОТ ЕДНО И СЪЩ ПРОИЗХОДИИИМАТ РАХЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ.ТОВА СА ИНТЕРЕСИ НА СЪПЕРНИЧЕСТВО ,А НЕ НА ОМРАЗА

115

жалко

преди 10 години

Чета коментарите и разбирам че тук българи не са останали. И днес всички работихме за путин и това довежда до абсурден екстаз много мъже в този форум.

114

Анонимен

преди 10 години

В тази война българите ще измрат щастливи и с радост ще гледат децата си повръщащи от лъчева болест, че всичко е в името на Путин и още някои друг негови милиард!

113

Шоп

преди 10 години

Ура, ура! Имам добра новина! Най-богатият руснак Алишер Османов вече притежава 18,6 млрд. долара - с 1 млрд. повече от миналата година! След него се нареждат Фридман, Векселберг и Михелсон! Браво на руснаците, евала!

112

Смях

преди 10 години

До ШопИ аз ще ти издам една тайна, не ползвам банки разчитам само на кеш....Балгодарен съм на мавъра Костов, който ме ограби А ТИ ????Колкото и да ме ИРОНИЗИРАШ аз казвам истината А ТИ ????Ако си от евреиски произход те разбирам но не ти е мястото тук имате си достатъчно ресурси на ИВРИТ !!!!Ако не си научил иврита време ти е да се заемеш сериозно, тъй като твойте братя не ценят полуеврей..... И много поздрави на Сорос, при следващата премия....И моля те задължително поздрави Асан Генов :)

111

Шоп

преди 10 години

До Смях Извинявай, само се пошегувах. Не искам да се караме, затова ще ти издам една тайна: Ако искаш да прецакаш евреите, достатъчно е само да не си купуваш НИЩО на лизинг. И да не взимаш кредити от банки. Ако можеш и да пазаруваш само от пазарища и малки бакалии, тогава напрао ще ги разгембиш. Само това е тактиката и те сами ше си отмрат. И на *** като мене нема да има кой да им плаща да те дразнят. Айде, действай!

110

Смях

преди 10 години

До ШопКакто и да ме наричаш аз преди всичко съм Българин а ти ???? Ти най вероятно си ТРИПОЛОВ безродник който работи за пробити шекели....Тъй като зелената тоалетна хартия никой не иска да я ползва>>>>>>Но преди всичко си неолириберал, който чака поредната премия от Държавния Департамент като ТРИПОЛОВИЯ Асан Генов :)))))))Аре на шекелите Сорос днес е щедър а и ти заработи надника :))))))

109

Анонимен

преди 10 години

браво на Путин!Велик е!

108

Шоп

преди 10 години

Оставете банките за хора, които могат да си връщат кредитите, пазарувайте само от Женски пазар, не си купувайте нищо на изплащане и ще видите колко е хубав живота. Това е правилна стратегия. Аз може ли да си пазарувам в Била, разрешавате ли ми? Вярвам няма да се разболеете ако си купя телефон на лизинг, нали другари революционери?

107

Шоп

преди 10 години

До Смях Че кой ви е накарал насила да влизате в молове, банки, кой ви кара да купувате на лизинг, аз това не мога да разбера? Да, присъединявам се който иска нека бойкотира банките, моловете, търговските вериги и лизинга. Аз пък искам да ползвам банки, супермаркети и лизинг. Искате да ми отнемете това право ли?

106

Stani

преди 10 години

Абсолютен параноик! Тези глупости може да ги приказва на алкохолизираните от безизходицата си съграждани. Чудя се, как е възможно и между българите да има такава огромна безмозъчна маса?!

105

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Тези неща всички ги знаем.Но наглият западняк и дебелоокият американец не разбират от дума, те не мислят.Те разбират само от бой, бой, бой по наглата тиква!Каквото и да говорим, Владимир Владимирович е най-великата личност за този век.На квичащите от безсилна злоба американофилчета ще припомня, че хаитянската *** е нобеловия лауреат, изстрелял повече ракети от всички останали нобелисти взети заедно.

104

Смях

преди 10 години

Няма демократи,капиталисти,комунисти ИМА ЕДИНСТВЕНО НЕОЛИБЕРАЛИ или ЦИОНИСТСКИ слуги....Докато не се изметат света ще върви на зле..... Може да съм краен но казвам истината....Хора обединявайте се срещу ЦИОНИСТКАТА ЧУМА която заробва всеки нормален човек...Кажете НЕ на ЕВРЕЙСКИТЕ банки, кажете НЕ на лизинга, кажете НЕ търговските вериги, кажете НЕ на псевдо-политиците.....Днес света се управлява от ТРИНАДЕСЕТ ЕВРЕИСКИ фамилии според дневния ред наложен от ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ !!!

103

Анонимен

преди 10 години

Простия човек вижда/усеща лъжата и фалша ...колкото и да ни пълнат главите с простотий ...ние виждаме кой какво прави и какво заслужава .... Не е нормално с политиката си да разрушиш 20 дуржави за 20 години...и после да говориш че си демократ

102

Анонимен

преди 10 години

питай ги в с.а-р.абия имат ли проблем с лоченето, не мойш ги стигна и в мечтите си...да ви бяха и акълите големи колкото устите нямаше равни да имате.

101

Анонимен

преди 10 години

поредния комунистически кръволок, лочи от България доста и обяснява на крепостяните колко е прав :)