65

обединението

преди 10 години

Присъединяването на Крим към Русия е като обединението на ГДР със Западна Германия!

64

Анонимен

преди 10 години

Всеки успех на руския народ, е успех и за българския. Няма истински българин, който дори и малко, вътрешно да не се радва, как руснаците наказват наглите западняци.

63

Анонимен

преди 10 години

Драго ми е, от сърце се радвам за Велика Русия за Путин за разумния народ на Крим!

62

От Ц-ц до Гого

преди 10 години

Не мия чинии в Западна Европа а работя като мениджър в компания за техническо оборудване от 20 г. А ти ще трябваш да миеш чинии скоро защото рецесията ще удари първо Б-я след отлива на близо 40 % туристи от Русия и Украйна за това лято. Приятна ти емиграция в Русия тогава. Българите винаги трябва да са слуги на някого!

61

Анонимен

преди 10 години

Айде честито на САЩ, ЕС и всички други смешни шушумиги. Следва югоизточна Украйна.

60

Анонимен

преди 10 години

Тук няма невинни и виновни. Всеки гледа интереса си и в това няма нищо странно. Имат ли вина хората в Крим че навремето Хрушчов ги излашка в най-корумпираната страна? Имат ли вина, че Украйна е разграден двор и младежи с маски правят революции час по час? Нямат вина, но са уморени и искат на това да се сложи край. Европа също има право на мнение, въпреки че изглежда малко смешно - не може да диктуваш условия на този, който ти дава нефт, газ, електричество, светлина, топлина и купува стоките ти.

59

Shark

преди 10 години

Много ще ми е интересно ако и Венеция се отдели от Италия и излезе от ЕС, след това ще последва Барселона (забравих как се казваше района), догодина Авглия ще прави референдум за излизане от ЕС, какво ще правят евролапачите тогава, а!! Тази *** от чиновници, която не е свикнала да работи, какво ще прави като европейския парламент се разпусне. И няма да има откъде да крадат. Малии страх. Затова е сега тоя вой против Русия - санкции, мерки, ала-бала. Ще им пръднете на дедовия. И си го знаете!!

58

До оня от БЮРМ

преди 10 години

До MakedonecJebem ti majku rodootstapnichku! Koga vi nadupjat shiptare, ke ni pripozndjete za brakja!

57

гого

преди 10 години

До Ц-ц Недей да пишеш глупости--патувам редовно по-света служебно и мога да ти кажа че имам 27 колеги от всички държави по-света с които съм бил и в Русия...Мнението ни е еднакво-страна със своите + и -- ,но хората са уникални--готини и гостоприемни--как са ни посрещали в Русия никаде така не е било...Недей да пишеш глупави комен.--и ние сме видяли доста от света-и да сравняваш Русия с Африка е направо олигофрения от твоя страна....бъди здрав и мий повечко западни ***-нали си щастлив.....

56

Обективен

преди 10 години

До Ц-цАз живея в БГ и съм бил в Русия и Западна европа. Не мога да отрека, че в европа е по-благоустроено спрямо Ру, но в Ру спрямо БГ е както /не знам какво да цитирам, ще се обиди някой/. Ру е подредена, чиста и правова държава. Все пак за да сме обективни - докато Ру помагаше на половината свят да се бори с капитализма /Египет, Сирия, Куба, Виетнам, Китай, Источна Европа и т.н./ Запада си гледаше живота и си го оправи. Ако Ру правеше като САЩ и те щяха да имат стандарта им.

55

Румбо

преди 10 години

Обаче змейове са тия!Нема лабаво.

54

Анонимен

преди 10 години

До Ц-цЕ как ще гледат на Русия по друг начин, като са им промили мозъците още от детската люлка. А иначе е ясно - за Запада е добре в Русия (и в много други държави по света) да е "несигурно и първобитно", за да може при тях да е добре. В крайна сметка нито пазарите, нито ресурсите са неограничени - за да има за Запада, трябва другаде хората да мизерстват.

53

Малко нещо славянин

преди 10 години

До Анонимен 32Браво, голям историк се изнамери у нас, който да обясни на неукия ни народ, който по неясни причини говори на славянски, ИСТИНАТА! Абе ***, кое време е, я *** си измий отдавна немитата мусура със студена вода!

52

Браво!

преди 10 години

Звучен плесник в лицето на НАТО,Америка и ЕС.

51

американецо

преди 10 години

Украинците могат точно толкова да бъдат отделен от Русите народ, колкото "Македонците" от Бившата Юго-република Македония мога да бъдат различни от Българите - и едните и другите вкарали по 1-2 букви от латинската азбука и по няколко диалектни думи, при украинците взаимствани от поляците. а при "македонците" от сърбите. И ела да видиш кво става - пълна лудост! Айде марш, маймуни нйедни!

50

Анонимен

преди 10 години

До Ц-ц Живея в Западна Европа и Руснак роб да мие чинии не съм видял.. Повечето къде мият чинии са Латвийци , Украинци , Грузинци.. Казват че са руснаци но не са от Русия.

49

Анонимен

преди 10 години

Слава на Русия .... Смърт на САЩ

48

Ц-ц

преди 10 години

Живея в Западна Европа от години. Тук руснаците въобще не се лъжат какъв светъл живот ги очаква в Крим. Те работят тук и са щастливи че могат да ОСТАНАТ в ЕС. аз поне не съм чул за европеец да е щастлив да работи в РУСИЯ. Западно европеец който трябва да замине служебно на работа в Русия има чувството че ще живее в Африка -толкова несигурно и първобитно. Никой от руснаците тук не гледа на Путин освен като на КГБ-ист и диктатор

47

Makedonec

преди 10 години

Dojdi jas da ti gi vratam teritoriite bolgarce moe milo. Tuku i toa sto go imas za dvaesetina godini ke go nemas.

46

ДО американецо

преди 10 години

С ТАЗИ МАЛКА АРМИЯ СМЕ ЗА НИКЪДЕ