110

Анонимен

преди 10 години

123, напротив - специално за Пекин и предстоящото първенство в Катар имаше такива обсъждания. Безумни суми са това, самият принцип на олимпизма и спорта като цяло се опорочава. Реално става един безкраен п.шкомер между разни държави, при това без особен смисъл.

109

Анонимен

преди 10 години

119 ах тази лоша Канада и тази прекрасна Русия , взимай си партакешите и да не си посмял да се върнеш , ако искаш кеф ти Сочи , кеф ти Сургут / Тюменска област , ако обичаш Канада недей да коментираш ***.

108

Анонимен

преди 10 години

119, (ако коментарът ти е към мен) - обясни ми, с твоята инвестиционна култура, за колко точно време ще избиеш 50 милиарда, при положение, че построеното трябва и да се поддържа в бъдещето?Съжалявам, но не мога да приема такива суми и то при положение, че в Русия някои хора още живеят като в средните векове. Вярно, че съвременният спорт се оля откъм раздути цифри (особено футбола), но това е безумно.

107

Ставри

преди 10 години

Не Русия е виновна за състоянието ни.Да не робуваме на низши страсти

106

Анонимен

преди 10 години

До 117Вчера имаше бездомни *** които нападнаха състезателите на пистата по ски-бягане. Велик ***. Или Митя беше на власт? Абе Митя или ***.

105

Анонимен

преди 10 години

116, нямаш грижи, хайде да изчакаме няколко години и ще видим какво ще стане със Сочи и инфраструктурата му и доколко ще е заета. 117,Какво би избрал: да живееш бедно, но да имаш анцузи и златни медали, щото някой е решил да се пъне да доказва каква световна сила е (Китай, Русия), или да живееш богато и да си гледаш кефа, но да нямаш една торба медали, или дори никакви?

104

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПодобен коментар, разбира се, може да бъде направен само от човек с пълна липса на интелектуален потенциал, да не говорим за финансова и инвестиционна култура. Подобна инвестиция се прави с цел да се печели от нея много, много дълго време - от туризъм, организиране на големи състезания и превръщането на Сочи (и околността) в морски и зимен курорт едновременно. А иначе сигурно трябва да е какво във Ванкувър - съоръженията бяха толкова лоши, че беше пълно с пострадали състезатели.

103

Анонимен

преди 10 години

do Slavqnin ! Pochti gi nastigame s kon i karuchka !

102

Анонимен

преди 10 години

113, аз не се възхищавам нито на ***, нито на "евроатлантическите ценности". На никой не му пука за нас, сами трябва да се оправяме. Просто ме е гнус от хора, които са готови да сложат всичко в нечии крака, само щото били "славяни" или "янки". А напъните на Володя са толкова явни, че чак са жалки. "Нас не догонят", хехехе. В какво, в нивото на алкохолизъм ли?

101

Анонимен

преди 10 години

До 110Поздравявам те за коментара :) Даваш ми надежда, че все още има интелигентни българи в тая държава които не се възхищават на ядрените топки на ***.

100

Анонимен

преди 10 години

За такава олимпиада като в Сочи *** *** даже няма достатъчно гънки в мозъка да мечтае - има две прави гънки само - едната за злоба, втората за завист! Сигнализирахте за неуместен коментар------------------------105 Виждаш ли каква комплексрска твар си . софия беше кандидат и то реален отпадна на финала заради игричкте в МОК, можехме още 1992 -Албервил или 1994 Лилехамер да бъдем столица , не стана за малко , това е живота , но стакива като теб никога не може да стане

99

Ставри

преди 10 години

Трябва да признаваме успехите без значение дали са на враг или на приятел. Най-често те са последствие от дълъг и изнурителен труд. Възхищавах се снощи както на фигуристката от САЩ, така и на това очарователно дете от Русия, изключителни изпълнения. Всичко е воля.Браво !!!

98

Анонимен

преди 10 години

"Може ли да си толкова комплексиран озлобен ***, какво общо имат простотиите ти с олимпиадата? Този успех те депресира нали?"Кажи ми колко точно трябва да си смазан от унижения, че да потрошиш 50 милиарда (вместо да ги вложиш в нещо читаво), само и само да ти кажат "Ей, и ти можеш!", ама пак да се оплескаш и цял свят да ти се смее на комплексите :P

97

Григорий Мелехов

преди 10 години

Защо ли все ми се причува този рефрен - "......нас не догонят...."

96

Анонимен

преди 10 години

Славянските *** да пишат на български докато са на тракийска земя България.

95

Анонимен

преди 10 години

101 така ли бе интелектуалеца , какво ти разбира чутиурата на теб от руска класическа литеартура , хващаш от тук от там по някое изречение на руски и понеже си нямаш понятие от други езици си страшно горд , че можешш с някого да се рзбереш въпреки ,че пак те болят ръцете от ръкомахане при разговор . Аре от кога червените *** започнаха да имат претенции и за интелектуалност , скапани безгашници.

94

Анонимен

преди 10 години

100 бягай зад Урал *** , не ми мърси Родината с червените са помия , ясно ли е

93

rusnak

преди 10 години

Смешници, не се ли научихте за толкова време, че не е нужно да пишеш отговор към някой номер! Админа трие, и се губи нишката..:)))

92

българин

преди 10 години

к 96:Лучше думать,а потом писать.Если у вас мозги есть.Вот так,господа Европейць..

91

Цецо

преди 10 години

Браво на момичето! Поздравления и за всички останали спортисти! Светът е Олимпиада!!!:)