55

фактите

преди 10 години

Помните ли началото на месец май миналата година когато излязоха записите от Банкя между Б.Борисов,М.Найденов и градския Софийски прокурор тогава Н.Кокинов и на записа Борисов казва " Единствената социологическа агенция на която вярвам е "Алфа Рисърч".НАПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ

54

Анонимен

преди 10 години

Чалгари, мръсни ***!

53

Анонимен

преди 10 години

А пропуснах да кажа, че определено съм против и Станишев и Мая, които отвсякъде ми миришат на престъпност и безочие.

52

ИСТИНАТА

преди 10 години

А движението на Бареков ,вече партия има 2% доверие- ТОВА Е!

51

Анонимен

преди 10 години

Агенция Алфа Рисърч и нейните простотии край нямат!

50

HAHAHAH

преди 10 години

ДПС 6% - 3-маАБВ 7% - 2-маРБ 5% - 1 :)))))Банкянска математика :) Алоууууууууу, поне му ги редактирайте малко цифрите дет ви е писал ***, че ставате за смях и вие и той

49

Анонимен

преди 10 години

Симпатизирам на всички включително Бареков, Първанов, Орешарски, Борисов, Атака, само ДПС нещо не ми се връзва в цялата картинка. Чудя се как сме допуснали и продължаваме да допускаме такава антиконституционна партия у нас, никъде в Европа няма такова нещо, дори в съседните ни страни го няма, а няма а се учудя и ако в цял свят го няма. Кой е толкова глупав, че да допусне съседната му държава, срещу която векове се е борил за свободата си, да с има собствена партия в парламента.

48

Платен Репортаж

преди 10 години

"С появата на АБВ, БСП губи около 20 на сто от миналогодишните си избиратели."- Според мен АБВ има 75% от привържениците на БКП.

47

да

преди 10 години

За какво лелеят разни драскачи тук,не е важно.Ако ГЕРБ спечелят следващите избори,то това е гласът на болшинството.Дори няма да споделя,че така и трябва да бъде.Не видях други ,които наистина да работят за държавните интереси,както ГЕРБ.А грешките-те си ги отчетоха и едвали ще ги повторят.Всичко друго е стадо лешояди.ТОВА Е .

46

до 47

преди 10 години

До АнонименВинаги можеш да станеш гражданин на друга държава;)Но и там май не те чакат с отворени врати?

45

Сандо

преди 10 години

разделай и владей - и *** ги разцепиха

44

АНТИМУТРА

преди 10 години

МОИТЕ КРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ЕВРО ИЗБОРИТЕ СА СЛЕДНИТЕ:БСП 25%ГРОБ 20%ДПС 14%АТАКА 9%РЕФОРМАТОРИТЕ 7%ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИЙ НЕ ВЛИЗАТ!!! И ИЗБРОЕНИТЕ СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПРОЦЕНТИТЕ ИМ!АБВ 3.2% :DИЗВОДА Е СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ПАК ЩЕ БЪДЕ БЕЗ МУТРО БУДА!!!!1!!ПАК ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ БСП+ДПС+РЕАНИМАТОРИТЕ А АТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ЛАЕ БЕЗ ВЛАСТ!

43

Анонимен

преди 10 години

Мразя я тази прокажена държава, мразя я и не ме е срам да го кажа.Мразя и прокажения и народ - шайка ***, простаци и селандури.

42

анонимен

преди 10 години

Хора Борисов май се връща на бял кон на трона.Нима ще го допуснем?

41

така било то

преди 10 години

Каквото и да се прави от манипулаторите, резултатите са ясни. Лек превес на БСП пред ГЕРБ и почти равен резултат за ДПС и Атака. Това Гоцета, Дудуци, Винкели,"сини", всичкия този тюрлюгювеч ще гледат Европарламента през крив макарон!! Гоце взел да цепи сто и двайсет годишна партия на фанатици, *** пък излиза с часовник от 8 бона и банкови сметки за милиони и заявява, че бил много загрижен за бедните...Това в България не върви бе, мъдьовци!....

40

АНТИМУТРА

преди 10 години

ДАЛИ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БСП, АБВ ИЛИ ГЕРБ Е ВСЕ ЕДНО ТОВА СА СИ ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТ ДО КОМУНИСТА !1

39

Анонимен

преди 10 години

Ако тези АБВ наближат или даже надминат резултата на БСП, БСП и Станишев ще станат за резил за пореден път. Като се замисля, кой луд би предпочел Станишев пред Първанов, особено след изпълнението му с Д. Пеевски. Всички леви симпатизанти просто го чакат кога смята най-накрая да напусне.

38

Dikovski

преди 10 години

,а ако БСП си признаят грешките и минат към АБВпроцента ще бъде колкото е бил до сега +тези 20%!!!

37

Един българин

преди 10 години

Най-показателен е изключително ниският процент на доверие в парламента - само 10%, срещу над 60% неодобрение !

36

Шефа

преди 10 години

Борянке , пак бързаш да отвориш торбата с лъжите !Защо бе чадо злочестно ?Защо не можеш да си честно?Къде остана Мира Радева - тя сигурно ще те тури в джоба с 11 мандата за ГЕРБ и 3 за РефБлока ....другите ....кучета ги яли!!!