45

Анонимен

преди 10 години

O, kakva "samozhertva" za partiata. Trognati sme!!!!! Dori da se "samozhertva" da otide da raboti kato evrodeputat I da poluchava ?10,000 na mesets zaplata. O, kolko trogatelno! Kakva "tezhka" sadba, sergeicho!

44

???

преди 10 години

Въпрос към НАП . След като един човек няма и ден трудов стаж ,как доказва имотното си състояние?

43

Анонимен

преди 10 години

Да Ви напомня нещо от близкото минало заканителния пръст на лявата му ръка. На мен ми напомня др. Тодор Живков на партиен конгрес. Паника го е обзела това хамстерче и не знае какво да прави. А бе другарю, ти който се опираш на фашисти, *** и турската етническа партия мислиш ли че някой извън твоята оредяваща партия ще ти повярва. Едва ли.

42

До 50

преди 10 години

А старите заеми да не би да са без лихви.И какво предлагаш-сега трябва да се направи вноската в ЕС и има падеж на плащания по стари дългове.Правителството да спре всички плащания към бизнеса ,пенсии ,заплати на държавни служители ,плащания към болниците и училищата или с нов заем да си плати стария и да започне да се плаща новия.Ето -все едно ти си Орешарски.Какво ще направиш

41

Анонимен

преди 10 години

за пръв път чевам станишев какво е работил и какаво е завършил разбрах само че е работил само няколко месеца като журналист а какво е завършил и той не можа да обясни точно и такъв човек ни управлява та той не е работил той няма точна професия добре че първанов му подари цяла партия иначе щеше да е никой

40

бобо

преди 10 години

точно так,прав си,че си продукт,но всеки продукт има и брак,е това си ти -бракуван продукт!!!А,как се хвалихте,че имате кадри!!! То се видя,кадър до кадър и все по-некадърен!!! И този в Сирия е ваш кадър,нали небъркам!!!??? Блазя им на младите дето такива некадърници ще ги обучават, и ... в какво??!! Във вечна дружба с ХИЗБУЛА!!! Жалки некадърници!! На-големите некадърници се появиха първи при Слави!!! Сега очаквам Долен-патерицата и после Местан-та те са си екип!!!

39

Анонимен

преди 10 години

А ТИ СИ ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА ТАВАРИЩ

38

Анонимен

преди 10 години

направо се разплаках на трогателния разказ за раждането му в Украйна

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен.Да .....така е но и в двата случая си плащаш лихвите, а ...тука става въпрос за много.....много пари.

36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимензаем се плаща и без дасе взема нов заем.....................господин специалист

35

Анонимен

преди 10 години

КОГА ВЗЕ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ПИТАМ АЗ

34

Богдан

преди 10 години

и ТИ, и Първанов ,и цялото ви червено кучило сте сериозна грешка,която ще довърши държаватадо 10 -ина години ,затова българите стават все по-бедни, по-болни, по-прости, по-нещастни и все по-малко на брой..!!

33

anonimen

преди 10 години

ДА..................ОГРОМНА-ЧЕТЕ ЛАНСИРА.....................

32

Анонимен

преди 10 години

Изложи се много станишев снощи при Свави и накрая на рекламите избяга

31

Анонимен

преди 10 години

Пояснение за всички *** ,които не могат да разберат нещо просто.Когато примерно дължиш на една банка 1 000 лв и вземеш от друга банка нов заем от 1000 лв за да си върнеш дълга означава само едно.Отново дължиш 1000лв ,а не 2000лв.Това прави Правителството-взема нови заеми за да плати стари и дълга си остава на същите нива .Да обяснявам ли още или горе долу разбрахте.Справка -сайта на БНБ

30

Анонимен

преди 10 години

Обичам да чувам гейберски плач. Нищо не ме възбужда повече от писъците на Тиквата.

29

Българин

преди 10 години

До Джо 34Толкова омраза ,такава злоба ,имам чувството че ще се задавиш. Такива като теб добре си избират "ника",защото "Джо" добре се римува с ла..о.

28

Анонимен

преди 10 години

Кръга от "съмишленици " около Станишев ще го защитава до дупка. Става въпрос за пари.Тези хора са обучени да приказват умно и разпределят парите на държавата, така както те си знаят през обществените поръчки.А парите рано или късно делят хората на доволни и недоволни .Дай боже да се пръснат на хиляди парчета и никога повече да не могат да се съберат.Хапчето за лечение е мажоритарен граждански вот 50 % и партиен 50 %.Мажоритарен избор във всеки град на Главен полицай ,прокурор ,съдия.

27

bam

преди 10 години

Много ясно, че не е заложник на сидеров! заложник е на делянчо:))

26

Анонимен

преди 10 години

Грешка ,че се продаде на турците