74

Гражданинът Х

преди 10 години

Представете си само какъв хубав пример ще дадем на целия свят ако тези двамата и всички други алчни *** в парламента бъдат линчувани на площада.Да отначало хората по света ще ни помислят за някакви варвари но после ще осъзнаят че дори това не е достатъчно за справедливо наказание за 24 години мизерия. Единствения начин доброто да възтържествува в тази държавица е народа е да накаже грубо и безпощадно тези които се подиграха с него.

73

Анонимен

преди 10 години

- Шефе ще победим!- Цецо жули с пилата, че тая решетка не е правена от моя фирма!

72

29 ноември

преди 10 години

Тука се изпразват разни анонимни червени ***. които ползват горе-долу една и съща теза - долу герб, герберите да страдат, мръсни герберасти и т.н. А, бе ***, още колко време ви трябва да разберете, че много хора ви мразят без изобщо да имат нещо общо с герб и дори повечето не искат и тях. Или просто толкова ви е багажът и нищо друго не можете да измислите.

71

Анонимен

преди 10 години

Я верувам само Сретану!

70

Анонимен

преди 10 години

Има само един проблем-на държавната софра има много гладни ,а за ядене нищо не остана!Бедно му е въображението на ръководното тяло на БСП какво ще му се случи, когато съпартийците разберат,че няма нищо за лапане!

69

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 76, ако наистина смятате, че Цацата ще направи нещо, значи сте най-големият наивник в новата българска история. Че той едни бюлетини още не може да реши какво да ги прави, половин година вече ;)

68

анонимен

преди 10 години

Сергейчи, какъв залог бе ***, какво бъдеще на страната. За теб и твоя аркадаш ДПС залогът е да унищожите страната, за да дойдат отново османлиите на тази територия. ПРЕДАТЕЛ!

67

Анонимен

преди 10 години

Защо на Бойко са му свалили конците?- За да може да избяга от цацаратурата!)))

66

qdosan

преди 10 години

Не, няма такава наглост! Нищо вярно в думите на този марионетен борсук. Всъщност почти всичко е вярно, но се отнася точно за управлението на тази мракобесна коалиция - липса на държавност, неработеща икономика, несправедливост, взета по недемократичен път власт, агресия и противопоставяне, инспирирано от властта, страх и полицейщина, груб реваншизъм, контролирана медийна среда. И тези ми говорят, че са залогът за бъдещето на страната. Боже опази България от ***.

65

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

До Анонимен: ИМАШЕ ТАКЪВ МОМЕНТ ,ДА ,НО ТОЙ НЕ БЕШЕ В РЕЗУЛТАТ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ , БЕШЕ В РЕЗУЛТАТ НА ЛИКВИДАЦИОННАТА ПОЛИТИКА НА ЖЕЛЮ И НЕГОВИТЕ "ДЕМОКРАТИ " ОТ СДС ! ЗАТОВА ВИДЕНОВАТА ЗИМА НЕ БЕШЕ ТАКАВА , А БЕШЕ СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАЦИОННА ЗИМА ,КОЯТО ПРОДЪЛЖИ ЗА ЖАЛОСТ И ПРИ БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ ! ЗНАЕТЕ ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС .ЗА ТОЯ ,ДЕТО ИЗБЯГА КАТО ПОСЛЕДНИЯ СТРАХЛИВЕЦ ОТ ПОСТА СИ ,КОЙТО АБСОЛЮТНО НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ !

64

Нико

преди 10 години

Едва ли има други освен членовете на семействата ви който искат да имат нещо общо с вас .Протестант !

63

Анонимен

преди 10 години

Софе и аз смятам, че тези нищо не правят, иначе Цвък и *** вече щяха да са на топло!)

62

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Станишев има уникалния талант с всяко свое изказване да сваля рейтинга на кабинета с нови 0.5-1%. Кой го крепи за лидер на БСП не знам, ама има естествен талант да отблъсква всеки що-годе трезвомислещ човек.А в тандем с все по-губещия представа за реалността Орешарски си е направо нелеп.

61

Анонимен

преди 10 години

до 35Абе този *** виц на тиквата във всяка тема ли ще го вреш! Дали мислиш, че той го е измислил? Пък вицовете за него вече напълниха цели книжки. Дебели, колкото "Винету"!

60

Анонимен

преди 10 години

Дреме ми за бойко не искам тези крадци

59

Пешо

преди 10 години

Никакво отстъпление другари : Защото отзат Ви чакат натопорчени мутри които сами създадохте.Защото отзад са кинжалите на олигарсите които Вие сами заформихте. Сега Те са на власт а Вие сте в краката им. Жалко за инакомислещия наивен Българин.

58

Анонимен

преди 10 години

Вие убихте бъдещето на страната още преди 10 месеца. Дойде на власт тоталитаризма, полицията бие студенти,политиците крадат а националистите и *** ни готвят гражданска война.

57

Анонимен

преди 10 години

Не, че нещо, ама имаше и по-тежък мандат - когато долара беше станал 3000 лева.

56

главоболния

преди 10 години

До Анонимен50 годишен си пък говориш объркано за комунистите Боко къде го подреждаш той от къкъв е да ти припомня КОМУНИСТ но е прочел само ВИНЕТУ изтрий си замагленото стъкло ще се блъснеш някаде

55

Анонимен

преди 10 години

Те тия *** върнаха комунизма