80

Анонимен

преди 10 години

Сам ли се унижаваш с последния коментар или со решил в едно изречение дя покажеш кво предстаеляваш.А именно платена комлексирана *** на която работата и е да виси по форуми цяла нощ и да пъди противните на партията мнения.копиране на профилу имитиране на диалог с*гербери* и запълване на форума

79

виц

преди 10 години

"Питат Цветан Ц., колко често Бойко прави секс? Цветанов троснато отвръща - аз от къде да знам ?!? А журналистите - е нали сте дясната му ръка?!?"

78

Камен

преди 10 години

Рапона да пита брат си Ердоган защо залива България с бежанци! Турчин си, Боко, с фес!

77

д-р Иванов

преди 10 години

Преди няколко седмици Рапона не се посвени да обвини БСП, че затворили Белене и сега местели закупения реактор в Козлодуй! Това окончателно ме убеди, че Боко е напълно ненормален тип и на приказките му не бива да се обръща внимание!

76

Владо

преди 10 години

Злобееш ли кошмаре, злобей.кой знае ква смачкана въжка си

75

Анонимен

преди 10 години

Факта , че на кошмара му се налага да си измисля беснеещи гербери ,говори за отчаянието на позитано.

74

Анонимен

преди 10 години

Евала кошмар успя да постигнеш цяла Булгария да се смее на платените драскачи от позитано.

73

Анонимен

преди 10 години

хора осъзнайте се,докарани сме до ръба на мизерията в буквалният смисължал ме е за България няма да остане нищо от нея в близо бъдещеа тия отвличат вниманието с сирийските бежанци а това за тях е нова възможностза кражба от проекти сгради и пари,който се отпускат за бежанцитесрам и позор

72

Анонимен

преди 10 години

Хаха тая откачалка кошмара пак симулира диалог от двайсе профила.До там да изпаднали .Цяла нощ по форумите егати лузара без живот.

71

КОШМАРА

преди 10 години

До qur 4uЕй обладан ГЕЙберунгелски ***! Знаеш как те мачкам и тъпча в стационара където съм те въдворил! Тази вечер явно ще трябва да ти изпиша по силни медикаменти! Уважаеми форумци- тази гнида е апотеоз на ***! Ето такива ни управляваха последните 4 години и няма за какво да се чудите че България бе докарана до срив - и икономически,и политически и социален! А този ГЕЙберунгел в стационара през час го бия и е.ба!

70

Анонимен

преди 10 години

Всички до един от ДПС са гласували за продажба на българската земя.Местан щял да сезира конституционният съд?А кой ще сезира съда ,че ДПС по Конституция е незаконна?Вече 24 години са на власт,сумата поразии направиха.Глава 1.чл 11 ал 4 от Конституцията гласи -Не може да се образуват политически партии на етническа ,верска или расова основа,както и партии ,които си поставят за задача за насилствено завземане на властта.Религиозните общности,както и верските не могат да се използват за политически цели.Плевнелиев къде спи?Защо даде властта на тая незаконна партия?Всичките им предизборни кампании

69

Анонимен

преди 10 години

Мисля,че този мораториум беше наложен хаотично и необмислено.Сега ще си носим последствията.В Европа хората са не по малко националисти и са го измислили,просто трябваше да се обърнем към техния начин за излизане от ситуацията.Четох,че например във Франция със специален закон,уреждащ този въпрос чужденците могат да купуват не повече от 15% от землището на дадено населено място.ДАНО НЕ СМЕ СГРЕШИЛИ С ТОВА РЕШЕНИЕ ДНЕС.

68

!!!!!!!

преди 10 години

До qur 4uЩо не вземеш да се обесищ бе *** герберски?

67

Турчин

преди 10 години

Боцко говори ама нищо не казва всъщност. Няма никаква позиция. Като чета изобщо не разбирам каква му е позицията и какво мисли но май и при него е така.

66

muzaka

преди 10 години

Едно време имаше едно предаване към 19 и 50 мин.Наричаше се : Лека нощ- деца.Е,тогава нямаше такива урунгели като този на снимката.Иначе има символика между една приятна приказка за лека нощ и една бивша мутра и настояща куха лейка.

65

Анонимен

преди 10 години

Дреме ми братче, другата седмица заминавам и повече кракът ми няма да стъпи в тая *** наречена България.

64

Изтъвахме го !

преди 10 години

Напълно е изперкал. Продължава да се изживява като премиер. Преди два дни негови съседи са го видяли как реже лентата на собствената си къща. Други са го забелязали, седнал на табуретка в двора си, надувайки бузи бръмчал, все едно , че кара премиерския джип. Има обаждания на тел. 112, но от "Свети Наум" са отказали да го приемат, тъй като всичките им пациенти са били със същата диагноза. За сега няма данни да е налитал на хора или да е ходил по голяма нужда в шапката си.

63

kaaroo

преди 10 години

Като гледам колко тараби има в сайта,ще направят превъзходна преграда.Дори и само умствена да е,пак нещо като....

62

Bai Hoi

преди 10 години

Boko Vinetu mai pak ti e govoril na ushence i ti rusish mudri misli :) Kat si tup mulchi si shtot inache e sramno ..... :)

61

компир

преди 10 години

Спящата красавица от Осло, цял свят му се смее, освен когато дава рапорт пред ЦРУ......само *** герберасти изпадат в екстаз от *** и *** в едно тиква......в Африка вождовете на племена са по читави от тоя