179

Йово

преди 11 години

При Бойко да не би да нямаше кръгове от фирми. Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев (Капитал), Румен Николов Пашата, офшорните фирми на сегашният ни президент. Тия си имат обръч от фирми това е ясно но и той не е по назад от тях и той си е с олигархията. Защо за близо 4 години на власт не подгони поне един олигарх а сега само приказва.

178

Бат Станчо

преди 11 години

До nacionalistМоже да е празноглавец, но на фона на тия продажни нагледци си е доста читав политик!За момента няма нищо по-добро а трябва да изхвърлим Доган и Станишев от власта докато е време ,че после ще съжаляваме горчиво!

177

Анонимен

преди 11 години

Нима този индивид от снимката (с ризката в небесно синьо) си мисли, че пак ще излъже и ще му повярват? "Преминал" бил през постницата?! А през гнева на излъганите, окрадените и набедените за какви ли не, как ще премине? Сърбинът също не е забравил, че едно "униформено нищожество" (коя нормална държава дава звание генерал на дребен мафиот, доносник и никаквец) си е позволило да рита вързан?! Такъв е вашият "Герой", другари комунисти-ГРАБЕРИ!

176

Бойко Борисов е...

преди 11 години

...единственият български политик, който е заявил, че иска да стане ***, за да изглежда по-умен и интелигентен!Днес, Бойко Борисов говори твърде умно и определено изглежда доста интелигентно!Може би, желанието му се е сбъднало?!

175

Анонимен

преди 11 години

Пак болни *** приказки !!! Историята се повтаря !!!

174

Анонимен

преди 11 години

Първо, откъде са тези 25 000 лв., това не е малка сума. Второ, Бойко, не се научи да не говориш без да мислиш! От една страна връщаш парламентарната си група в парламента, от друга призоваваш хората да излязат по площадите! Това не е нормално, раздвоение на личността ли е?

173

регистрирах се

преди 11 години

Ха-ха, ще му се, ние ще ги свалим, пък той ще се възкачи отново за наша най-голяма радост.

172

Анонимен

преди 11 години

Боко тиквата необратимо е изперкал.

171

Auuuu

преди 11 години

Po dobre Boiko, otkolkoto *** !!!

170

бойко

преди 11 години

МОБИЛИЗАЦИЯ!!! ИСКАМ ДА ВКАРАМ ОЩЕ ЕДИН МИЛИАРД ПО СМЕТКИТЕ СИ, ИСКАМ ДА СИ ДЖИТКАМ С АВИООТРЯД 28 НАСАМ НАТАМ, ИСКАМ ДА СИ НАЗНАЧА ЕДНО 1000-2000 КАЛИНКИ ИЗ АДМИНИСТРАЦИЯТА, ИСКАМ ДА МЕ ПАЗЯТ 10-12 ДЖИПА ОТ НСО ДОКАТО РИТАМ МАЧЛЕНЦА. ИСКАМ... МОБИЛИЗАЦИЯ!!!

169

само десет секунди

преди 11 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

168

Анонимен

преди 11 години

Борисов, що не вземеш да мобилизираш и Цв.Цв. И другите верни герберасти за война срещу комунистите в Сирия.Ако спечелиш, печелиш сирийски паспорт, ако загубиш, печели цял народ!

167

Анонимен

преди 11 години

А медиите на Прокопиев кого подкрепят? Проследете парите. Това е достатъчно.Прокопиев толкова го е страх да не му орежат дотациите, че сам би направил революция.Но има още ***, които викат червени бокшуци, а това че техните пенсии отидоха в джоба на *** и мутрите не ги интересува.

166

Анонимен

преди 11 години

Що не взе Фидоска - лоената топка на *** да видим дали тя щеше да мине през тая дупка в скалата. Нали е най-честната и праведна в царството.

165

Brutas

преди 11 години

Не го разбирате правилно Боко Тиквата, просто е организирал контрола на Бистришките тигри с Барса и му трябва самолета!!!

164

Анонимен

преди 11 години

Пенсионните фондове на Доверие вече са купени от ГЕРБ, така че бъдещите пенсионери бяха окрадени.За редовите *** - 2 милиарда. И вашите пари откраднаха, лучпени прости!

163

fghi

преди 11 години

Соларни електроцентрали са изградени с пари за пенсии, разкри разследване на TV7. Диляна Гайтанджиева се сдоби с документи, според които пенсионни фондове са финансирали завод за фотоволтаици на бизнесмена Иво Прокопиев.

162

Анонимен

преди 11 години

Боко Боко шо не ходиш да се гръмнеш

161

Бегай иде Йоца

преди 11 години

Брилянтните източници на АФЕРА информираха, че Сретен Йосич тези дни е бил пуснат в петдневен домашен отпуск. Както писа първа АФЕРА присъдата на Йосич изтича и се очаква той да излезе окончателно на свобода. Източниците от извора на АФЕРА са категорични, че Йоца Амстердамеца излиза до 10 сетември и живот и здраве, до края на септември ще посети България.

160

за БУДИСТИ

преди 11 години

Браво Сергей, гордея се, че те познавам!!! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!!Интересно, За това говори и едно изследване на БАН където е установено, че в 50 изречения на Бойко Б. се повтарят 11 пъти България, 768 пъти АЗ и 698 пъти Станишев!!!! Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб!