38

Дебел Депутат

преди 11 години

И по-хубави сме виждали, и по-грозни сме е**ли....

37

MM

преди 11 години

Нанси и Джулия - момичета кръстени така от комплексираните си майки, за да се доближат до някакъв въображаем блян от американските филми. Израстнали в такава среда, момичетата неизменно разбират, че външността(повърхността) им трябва да бъде основен двигател на живота им.Да са живи и здрави, поне наистина са красиви.

36

Анонимен

преди 11 години

Нанси? WTF!

35

АНОНИМЕН

преди 11 години

БРАВО!!!!!Сякаш току що е слязла от коня!БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Иван Рилски

преди 11 години

Към ДНЕС.БГ ! 1. Нанси е от село Юнаците2. Джулия е на трето място3.Джулия е от Пазарджик

33

Анонимен

преди 11 години

Ингрид заслужаваше да спечели!

32

КК

преди 11 години

За типично български красиви черти за мен в най-голяма степен отговаряше Адриана, много нежна и красива, жалко че не беше и сред подгласничките.Това девойче Нанси ми е някак безлична, хубавка но типаж който не се запомня толкова, със скандинавките на конкурса ще са като клонинги, трябваше да е нещо отличаващо се.

31

Анонимен

преди 11 години

Нивото на предаването беше най-нисшето от доста време насам. То се превърна в символ на телевизионна халтура от първата минута в ефир. А финалното предаване беше пълно с гафове - трибуна за злостни коментари, порицаване на някакъв псевдо музикант, игнориране на участнички; глупави въпроси, с последващи глупави отговори; грозен и глупав водещ. И още нещо... как така включват в надпреварата момичета, които са в разрез с условията на конкурса Мис Свят?! Възраст, татуировки, силикон, интелект. Ужас!

30

xxx

преди 11 години

" Успорваната" надпревара я срещнах отзарана в няколко вестника и сайтове, което ме навежда на мисълта, че очевидната неграмотност е на PR-а на конкурса или на ТВ-то, а от редакторите е просто неделното утринно спане. :)))Ето тукашния се събуди, изпи кафето и оправи правописната грешка. Ама то цялото това писание е малоумно, още работа има човекът!)))

29

az

преди 11 години

spored men Djuliq be6e nai-krasiva,ama 4esto po-hubawite ne sa purvi

28

?

преди 11 години

Много сте интересни, бе! Как да се явяват и бъдат одобрени интелигентни участнички, като всяка тийнейджърка с нормален интелект е В ПЪТИ по-умна от Ники ***, собственика на ТВ7!

27

Атакист

преди 11 години

Олеле майкоооууууууу....егати безличната семпла девойчица. Явно прави по-добри вувузелки от другите.

26

megamind

преди 11 години

Не е лоша, но предпочитам Мая Манолова.

25

ххх

преди 11 години

Време е да назначите редактори в екипа си. Очевадна неграмотност в една дописка от няколко реда. Сериозно подценявате четящите ви. А момиченцето е симпатично, но няма класически черти, за да бъде Мис България.

24

ТHE Патриот

преди 11 години

този конкурс е някакво пълно безуме ,негърки ,***,нансите ингриди някви такива звучни български имена ,абе трагедия тотална!А за умствения им багаж да не зачеквам темата ,че става депресиращо!

23

Omnia Mea

преди 11 години

Да е жива и здрава, но адски й личи, че е от Пазарджик.

22

До 21

преди 11 години

Е, хайде сега да не У!спорваме грамотността на Ж!урналистите :)))))Аааах, как се развеселих....

21

Анонимен

преди 11 години

момичето е хубаво, нежно и естествено с грим и без грим за разлика от по-голямата част от крокодилите там, които на 20 години изглеждат като на 40 годишни уморени и вулгарни каки от някой бардак. Не е невзрачна и обикновено-незапомняща се като повечето Мис-ки от последните години и макар че има и по-хубави момичета по улиците, това беше кастинга и трябваше да се избира сред тях. А който има нещо в главата да си прави изводите за нивото на българските млади моми. Успех на победителката!!!

20

Ценител

преди 11 години

Ако това са най-красивите жени в България, не ми се мисли ! Та аз на работното ми място ( в магазин за цигари и алкохол ) виждам за 1 ден, пъти по-хубави от тези батали !!!!!

19

агне-багне

преди 11 години

"У"спорвана ли беееееее, наистина ли?!!!???