34

Chikatilo

преди 11 години

до 46...ти трябва да ядеш ***....впрочем ти го ядеш вече....

33

Анонимен

преди 11 години

Трябва протестиращите да ядат палки и сълзотворен газ!

32

Анонимен

преди 11 години

тези протести са най-хубавото нещо в политиката което съм видял за последните десет години

31

Анонимен

преди 11 години

Правителството тотално се издъни.Всяка втора кандидатура за каквото и да е се оказва спорна.ОСТАВКА

30

BG.BG

преди 11 години

Ако са прави тези прословути социолози, аз не виждам защо БСП и ДПС действително не подадат тутакси оставка, не разпуснат този парламент и не се явят на предсрочни парламентарни избори, както искат протестиращите. Нали ще ги спечелят? Самият факт, че не го правят и упорстват означава, че те са първите, които не вярват на тези проучвания.

29

Интелектуалец

преди 11 години

Циркулирането по улиците показва само декадентното безсмислие на ритуалите на протестиращите и тяхната егоистична колективна безотговорност!

28

BG.BG

преди 11 години

Утре е рождения ден на Васил Левски. Нека упокоим духа му като започнем премахването на комунистическо-турското правителство. Блокада на Народното събрание и ОСТАВКА!

27

селски цирк

преди 11 години

Фалиралият пълзящ селски цирк "Порисофф" ви кани на парада на глупостта! Ще видите най-големите *** на света, които не можаха да свалят за 33 дни правителството на Орешарски!

26

borho

преди 11 години

До диян кукутоСлаба работа...

25

Това не е протест!

преди 11 години

Това не е протест! Това е малоумно циркулиране по улиците! Ако това беше истински протест, правителството на Орешарски отдавна щеше да си е отишло!

24

borho

преди 11 години

искам и аз такова .... Утре къде да се наредя и в колко ч. ?

23

баница-менте

преди 11 години

С баница-менте и с кисело мляко-менте, истинско правителство не се бута!

22

Анонимен

преди 11 години

Орешарски тегли 1 млрд. лв. външен заем - ОСТАВКА

21

диян кукуто

преди 11 години

момичето на снимката яж повече

20

Анонимен

преди 11 години

Преди време питах проституиращите по площадите каква алтернатива предлагат. Аз не искам цицирон и бибирон да ми предизвикват позиви за повръщане щом си включа телевизора, както и някакви клакьорки от типа журналистки да им се мазнят все едно са великите величия на всички времена. Да кажат кого искат на власт. Без алтернатива да се махат мухълите. Все още отговор няма. До тогава да си налягат парцалите и нещо да свършат.

19

eeha

преди 11 години

Мая кокошката е искала да клъвне от закуската!

18

Анонимен

преди 11 години

Ако смятате утре да ми дадете баничка и цял ден да изкарам с нея- не ме бройте. За утре биричка, тройка кебапчета и картофки.

17

Има една стара истина , а тя е "следете парите за да стигнете до извора" . Следете парите за безплатни кафета , банички , кифлички и тем подобни и ще намерите истината , колкото и да е неприятна за някои. "Няма безплатен обяд" - разбирай банички , кафета и т.н.

16

обeктивен

преди 11 години

Здравейте, циркаджии!

15

Floyd

преди 11 години

Всичко е журналистическа разработка. На кого са изгодни "протестите" против правителството, на този въпрос трябва да се отговори. Ето и сценария: Правителството подава оставка. Тогава се предлага на най-голямата парламенвтарна партия (герб) да състави служебен кабинет. Тя, естествено, приема. Разпуска се Народното събрание и се назначават нови избори. А до изборите служебното правителство си прави каквото иска. Ето това е истината. Всичко останало е прах във вятъра.