76

Анонимен

преди 11 години

До ВИНЕТУТи,завиждаш ли им?

75

Silvi25

преди 11 години

Занимават хората с простотии, отклоняват внимание. Нали има съд, бре? Кво дрънкате, действайте.

74

ВИНЕТУ

преди 11 години

Тълпата щяла да излъчи новите лидери на държавата,аууу..не ме разсмивайте.Алкохолици наркомани и к...ви,това е тази тълпа.

73

Анонимен

преди 11 години

За кучета и котки може , а за прасета не може!

72

55

преди 11 години

До 123По-добре да ги няма вътре,защото като влезем да изкараме Мазния,Кратуната и Празния ,да не го отнесат и те!!!!

71

BOI

преди 11 години

Za 4 godini Gerp uspiaxa da izbegnat *** na darzavata, ama tia novite ot sega mai rabotiat za ,,FALITA,,

70

ВИНЕТУ

преди 11 години

На Борисов арогантните безмозъчни простотии които ги изрече никой не е казвал,пържолки на кучетата,жената със пръстените,лош материал и куп глупости.

69

Недко

преди 11 години

Всички българи над 50 год. които нямат 20 000 са безсрамници-

68

БАЧКАТОР

преди 11 години

Евреопейския съюз даде нота на българското правителство да се разграничи от партия Атака. Ако това стане въпросното правителство ще падне за 3 дни. А всички знаем че каквото кажат брюкселските шефове, то рано или късно ще се случи. Тъй че авиоотряди ,тикви съсели, всичко това е без значение. България отдавна не е независима държава. Нямаме политици, нямаме държавници и надежда за скорошно подобрение също няма. Аз лично съм се отчаял от всичките - последно от Волен Сидеров, съюзника на Местан.

67

123

преди 11 години

Do GERB, vreme e da se vurnete v Parlamenta, za da prestanat da se opravdavat s vas. Kato ste tam po dobre si li4i koj e za i koj protiv tova koeto se slu4va!

66

Московски

преди 11 години

Значи да знаете, че не само ние ами и тройната коалиция е ползвала еърбъсите за лични цели. Там един е слязъл на Кайманите, някакви спортисти са се возили и Станишев ходеше до Брюксел без да си плаща, това че ние не си плащахме не означава, че той не трябва да си плаща. Не ме питайте за конкретни имена, нито защо чак сега реших да разгласявам информацията, не ми искайте и документи, вервайте на честната ми дума!

65

Divine

преди 11 години

ДНЕС БЕГЕ, няма ли да напишете нещо за 66 мил. лева дадени за телевизии и онлайн сайтове като вашия? Истината за това, че едните харчат а другите са калинки и малинки вече стана отвратителен. Близо по 6 мил са взимали БТВ, НТВ и ТВ7 от еврофондовете, за това ли България внася 800мил лева парите пак да отиват при богаташите, тоест при олигарсите собственици на тези телевизии и за продажните *** с заплати от 15-20хил лева? Да видим дали ще напишете подобна статия или ще ми изтриете коментара.

64

Алов

преди 11 години

Направо да закриват Авиоотряд 28.За да няма Хън-мън да им дават като се налага требвания за железницата. Хем като се повозят там ще се сетят ,че трябва да се пооправи ,хем ще могат да си пият и да се *** по купетата.

63

...

преди 11 години

ГЕРБЕРСКА логика: "Да, ама и предишните........." следователно.......ние автоматически ставаме невинни.

62

ВИНЕТУ

преди 11 години

Днеска гледах сутринта по новините,онова нещо наречено Найо Тицин по завършен *** от този не съм виждал.Само му чуйте името,КЛОУН.

61

ХМ!

преди 11 години

Отгде изскочи това инфо едва сега? Как така досега не се бяха сетили да ни светнат!? Много странна работа!

60

Kaleko Aleko

преди 11 години

Цялата работа е "Ти мен няма да разследваш, аз теб няма да разследвам", ама като се започнат протести и задаване на въпроси, замерянето с кал започва.Мила родна картинка...

59

Анонимен

преди 11 години

Допускането на *** на власт е престъпление , но когато дойдат на власт след избори е двойно по-голямо престъпление .

58

55

преди 11 години

И каква стана сега-Крадеца вика :Дръжте крадеца-м"мицата им червени кратуни,излъгаха хората ей.....

57

Анонимен

преди 11 години

До Удри бойко да те управлява теб и цялото ти семейство нека не решаваш ти за мен и останалите, и 3000 / 4000 души от които 20 % за по 20 лв няма да решават за 1 000 000 души, и още нещо тези са за по 20 лв. защото Бойко управлява 4 години ако не беше така сигурно щяха да са за по 40 лв.