260

г-н Тау

преди 11 години

смятам че всички виртуални социални мрежи,разните там форуми ,чатове и др. са най-долнопробните свърталища на съвременния човек...баси *** дет се завират по цял ден в тях!

259

г-н Тау

преди 11 години

Хор на Червената армия - Калинка мая;)

258

boyko_stoew

преди 11 години

До 326Волен не е предател.Просто е Тарикат-***.Тарикат-*** ,който успя да видиоти доста народ.Все още има *** дето му вярват.Пенсиите му ще станат 500лв.,когатоСиренето му стане 20лв....Жалко е ,че голяма част от Електората МУ е съставен от *** без Отговорност и Елементарни познания по Икономика и Право.

257

Руски кукловод

преди 11 години

Изявление на руските кукловоди:Проектът "Сидеров" се провали! Време е да ключим в действие другите свои поставени лица - "НСФБ"! Долу България, да живее Русия!

256

г-н Тау

преди 11 години

Волен Сидеров...THE BEST!

255

boyko_stoew

преди 11 години

Сидеров:1Блъсна и се Държа Хулигански с Полицай,което е документирано.2.Отправи Заплахи и Предизвикваше към Саморазправа обикновени граждани.3.Държа се като Гамен на срещата при Президента.4.Платено Организира Групи за СИЛОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ върху Протестиращите.Мога да изброявам още...ТОЗИ ЧОВЕК трябва да получи СПЕШНА ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ.

254

Yoyo

преди 11 години

Този луд пак се изказва неподготвен,и той ско мисли че неговото поведение е нормално ,пратете му линейка за 4ти километър.

253

РУСКИТЕ КУКЛОВОДИ

преди 11 години

Борис велчев Огнян донев, източил Общинска банка със стефан софиянски замесени в пране на 22 млрд рубли в русия afera.bg/razsledvania/45952.html#comment-368700 казваха ми че конците им ги дърпат от русия аз не вярвах

252

Бънди

преди 11 години

Отново глупости. Истината е, че освен тъпизми, нищо не могат да измислят срещу него. Коалиции, имунитети и не знам си какво. ГЕРБ не ходят на работа, но никой не се възмущава. Кунева прееба АЕЦ Козлодуй, но никой не й държи сметка. Въобще най-лесно е да се хванем за гадния Сидеров, който се опитва да направи нещо хубаво за тая държава, макар и не винаги да намира подходящият начин. Хайде герберчета, почвайте с минусите.

251

...........

преди 11 години

Сидеров - върни се назад!!!! на *** в детеродния орган се върни и стой там!!!! Клепар гнил!!! Фес с рубашка!!!!

250

Злопаметна

преди 11 години

прогноза: малкото средната класа ще се стопи. Ще се обаготят тия от кабинета и ще теглят една майна на народа. Лошото е че вместо да се развива средната класа тя ще умре. За това искам този кабинет да се махне. Аз съм против ковутягите. Това е моето искане - червени вън! Някой още да не е разбрал?

249

марксист

преди 11 години

Националиста Волен Сидеров не е прегрешил, НО ще бъде поредната изкупителна национална жертва, която ще падне в неравностойната героична борба в каузата за Свободата на България, дръзнал да разобличи и да се изправи срещу колосалните тъмни сили работещи за тайното заробване на хората от ГЛОБАЛИЗМА като последен, завършен и най висш стадий на ИМПЕРИАЛИЗМА !!!

248

Злопаметна

преди 11 години

До are_kulataА ти явно си с ЕГН на синът ми, който е на 17. Или си много добре платен. Лъжеш, мажеш че сме платени, а всъщност не можеш да преглътнеш факта че вашите съсели е*аха мамата на цялата държава.Как можеш да оправдаваш Волен, обясни ми, ако си родолюбец?

247

Silvi25

преди 11 години

are_kulata, айде, че ти изстина пицата. Ходи да подкрепиш вожда, че още малко ще ви дупят.

246

are_kulata

преди 11 години

До ЗлопаметнаТи нещо изперка.Излизам да се смея на ***.

245

Злопаметна

преди 11 години

До are_kulataЕй, друсан, не смей да пипаш парите от децата ми. Аз не съм ги отгледала в любов и гражданска отговорност да ги пребиват футболни хулигани купени от теб, ясно ли е? Как не проумяваш че се изнасяме тутакси барабар с парите си и ще има катуните да ти плащат ДДС-то.Боже, *** народ, платен и загубен.... Ужас.

244

Злопаметна

преди 11 години

До are_kulataРазбира се че съм злобна. Отн социялните, иззети от от данъци от децата ми на теб ли да дам за дрога, пиянство и футбоилно хулиганство??????????? Естествено че ще съм злобна ако трябва да взема от децата ми и да дам за социални помощи за дрога на ТЕБ. Я вземи на една майка от парите й за децата й та да ги дам на метадоновата вми наркоманска-хулиганска програма, ти да видиш.

243

are_kulata

преди 11 години

Щом ГЕЙБерастака кредитна, почна да обижда поразия май нещо я засегнах, упс...

242

are_kulata

преди 11 години

До ЗлопаметнаМалиииииии, че злобарка, да нищо не съм направил, нищо не мога, ти си направила всичко и можеш много! Хахахахаах!Мале, че си злобна, как успя да откриеш фирма, това е голяма работа!!Не съм тук за да си меря работата с твоята, защото иначе ще те задуша.Но нека леко да ти го подам:Не съм никакво момче на никого, Волен не го познавам. Да гласувам си за Атака.Магистър съм. Имам ЕТ.Сега спокойно. Знам,че си направила смръдлив фитнес бъди сигурна ще го намеря и ще го опикая целия

241

историка

преди 11 години

Ако те осъдят на 20 години не дей пита Цацаров Ти знаеш за какво си осъден, трябва да си благодарен че не си до живот