582

WTF

преди 11 години

Тоя френски ключ е поредната нагла парцалена кукла ... на конци!!! Смее и да подаде оставка ... ако го направи ще го привикат на ул. Московска и ще му набиват обръчи ... и други работи ...!!!

581

генади

преди 11 години

СерГейчо се почувствал неразположен и посетил проф. д-р Чукундуров в Правителствена болница.Направили кръвни изследвания. След малко млада лаборантка смутено съобщила резултатите:- Другарю Станишев, вие...вие..таковата...ами, болен сте от СПИН!Смутил се Станишев, но запазил самообладание и попитал професора:-Докторе, а има ли някакво лечение на тая болест?Проф. Чукундуров го изгледал смаяно, замислил се за минутка, и със загадъчна усмивка казал:- Има един начин! Рецептата е от народната медицина, но смятам, че във вашият случай ще помогне!-Кажете, докторе, кажете- обнадеждил се С

580

Анонимен

преди 11 години

Свалете това некъдърно правителство, но ви гарантирам, че Българския народ няма да допусне Борисов-Тиквата пак да управлява, бъдете заклети сигурни!

579

Властта е болест

преди 11 години

ако това правителство подаде оставка и има избори не знам герб ще влезнат в парламента после

578

2013

преди 11 години

Щели сме да загубим милиарди евро европейско финансиране!!! Но ще си спестим 10 милиарда поне от Белене, 4 години на заден ход и мафиотско управление.

577

Анонимен

преди 11 години

Долу Орешарски, доли Борисов!Да живее свободна и достойна България!Утре всички на улицата !

576

1111

преди 11 години

Утре всички пак да изревем ЧЕРВЕНИ ***, а станишковите червеногъзковчета да си пишат по форумите

575

3212333

преди 11 години

До 643Ако не друго през последните 4 години новините не започват с неща от рода на "Застреляха чушката на НДК" или "Избиха хората на магданоза". Нещо което беше ежедневие през предходните 4. Тук там имаше ремонтирана улица, което е повече от всичко свършено за предходните 60 години.

574

Г

преди 11 години

Да ги палим като едно време целия парламент и да се свършва, друго решение няма. Дупедавец, фес и ***, какво да се очаква...

573

Анонимен

преди 11 години

И кат подаде, Боко ли ще дойде? Използват ви, ***, вършите работа на други и пал ще ви издокарат :(

572

Анонимен

преди 11 години

Махай се!!!!!!!!!!!!!!!!!

571

Л.Берия

преди 11 години

За твое и наше голямо съжаление вече никой не те пита !Хубаво е поне, че си запеметил добре една от основните характенистики на управлението на комунистите :Властта не се дава доброволно, а само с бой !Мисля си, че е време да изкараш танковете.

570

Дидо

преди 11 години

Г-н Орешарски, безотговорно е да не подадете оставка. Защото Народът така каза. А на нас вече ни писна!

569

3212333

преди 11 години

До ДЮДЮwix? Сериозно ли бе пич? Да беше купил един домейн. по 5 долара са и да не се излагаш.

568

zeddd

преди 11 години

Безотговорно беше да предлагаш Пеевски за такъв пост!

567

versaux

преди 11 години

Безотговорно е да подам оставка........ Ще, ще ! ! ! Не само ще си я подадеш, ами ще ни я донесеш на крака пред Народното събрание..... безотговорно е всичко което направи за една седмица... назначи за областни управители Ибрици... Свършиха ли се Българите.... Ами така е, забили са ти го яко отзад и няма мърдане, НО Ние ще те размърдаме.....

566

ami sega

преди 11 години

утре пак ли сме 18:30

565

сатъра

преди 11 години

Като няма да я даде доброволно,ще си я вземем тази оставка със сила,ако се наложи.....никой няма доверие в правителството и няма как да има.....подай си оставката!

564

3212333

преди 11 години

До КаринаТи пък... Само в България ли? Като цяло на планетата са малко случаите 1 седмица и всички да са на улицата :)

563

Дедо Поп

преди 11 години

Орешарски: Безотговорно е да подам оставканапротив чадо божие това ще е единственото правилно и разумно нещо иначе чадо ще бъдеш порицан и публично е...н от народа, не че сега доганя не те издокара