45

boh

преди 11 години

Ха ха ха Ристу е пълен *** като повечето ни в държавата.Ами то по твоята логика ***.*** мога да си бия жената,да я изнасилвам и да я убия защото я храня и обличам.

44

Анонимен

преди 11 години

Има си други начини, с които се действа срещу агресивни животни .... просто се води при ветеринар и се приспива! Какъв човек трябва да си, за да направиш такова нещо! Недай си Боже утре детето му извърши някаква беля, и с него ли ще постъпи така? Такива хора не заслужават да живеят! Дано изгние в мъки, както горкото животинче. Не случайно е казано, че в днешно време хората колкото повече опознават животните, толкова повече намразват хората!

43

Алов

преди 11 години

Кучето си е негово и ако иска ще го трепе ,ако иска ще си го изнасилва ,ако иска ще си го бие. Щом го е хранил и помияра за благодарност му прави гадости малко му е влаченето. Можеше да му даде урок.Да го ослепи и да си го пусне та да не вижда и да не лови кокошките.Така и агнето цяло и вълка сит.

42

Анонимен

преди 11 години

Хубаво, че го наказват. Това наистина е жестоко и животните подобно отношение към животните не е нормално.Аз обаче се питам кога ще вземато бщините мерки да изтрепят бездомните кучена, сеещи зарази и представляващи реална опастност за живота на хората?

41

Анонимен

преди 11 години

Бре, много защитници за кучето се извъдиха, но явно в жалката ни държава ценностите са се принизили много, защото не съм видял такава атака срещу убийците на деца и хора.

40

Анонимен

преди 11 години

Скоро очаквам: Безмозъчни малки изверги на по 8 год. убили жестоко гълъб с прашки. Малко попресилвате нещата. Ако наистина нападне човек и го влачи след това с колата щяхме да одобрим проявата, нали????

39

+-+-+-+-

преди 11 години

Сега някой ако спретне у сураттефтеря страница в защита на пича, ще съм пръв! Така се прави на село, да не си мислите, че кокошката е за игра на кучето. Кучето е виновно и си го е заслужило. Ама той не го е влачил да го мъчи, просто не е пукнало след като го е млатил с мотиката в двора. Закачил го е да не се мъчи да го хвъля с ръчна количка. Така се ражда храната, и не е нищо необичайно за село. Кучето е да пази имота, а не да души стоката на стопанина си.

38

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен За проявената жестокост - смъртно наказание ама верно либерастията не прощава, дребните ви душици веднага си представят, че това е вашето кученце, а вие, лично сте пряко виновни за кучетата които изядоха краката на бабата, за безконтролното разпространение на бяс и кучешка тения, удобно си запушвате ушите, но България е на 4-то място, и от тения страдат предимно деца до 5-6г.

37

!!!!!!!!!

преди 11 години

Много скорострелно действат господата,де да беше така с всички нарушения,ама явно всеки си има слабост.

36

Chikatilo

преди 11 години

Ами да кучетата винаги са били по важни от хората в БГ...закони се прокараха за зашита на животните...строят им се приюти за милиони, докато сираци и деца няма къде да спят...ама лапат се кинти по европрограми за четириноги и тва си стана бизнес ...тука всичко е много объркано. (не защитавам по никакъв начин гаврата с животни) има си хуманен начин

35

4I4O SAM

преди 11 години

ABE ,HORA !!! TOKOVA NAROD IZBIHA *** PO SELA I GRADOVE, VIE SE IZLAGATE S NQKAKVO KU4E !!! AMI KATO TOLKOVA OVI4ATE JIVOTNITE ZASHTO QDMERIETE SVINSKO,AGNESHKO,TELESHKO ???LICEMERI....

34

Анонимен

преди 11 години

продължават да се извършват интензивни следствени действия с цел изясняване на фактическата обстановка и обстоятелствата по обвинението.След депозиране на заключението по назначената ветеринарна експертиза предстои да се прецизира правната квалификация на обвинението. - баф мааму!!

33

1

преди 11 години

По радио, по телевизия,вестници, интернет,навсякъде в милата ни държавица основна тема от два дена е влаченото с МПС куче,всичко друго явно ни е наред?! Защо никой не рони сълзи за ежедневно пребиваните, мамени ,ограбвани,изнасилвани,поругавани възрастни хора по селата,или вече не ви се говори за това, защото кучетата са по важни от тях ли? Защо нашите уж "свободни" медии вече почти не съобщават такива новини,сигурно за да не дразнят електората, но за кучетата може.Хора осъзнайте се МАНИПУЛИРАТ

32

с.до 16

преди 11 години

Абе!Това е куче!Капиш!?Животно с някакви инстинкти!Било се овълчило!Има една поговорка,че покритото мляко котките не го ***!Следиш ли ми мисълта!?Най-вероятно не защото си ***!Грижата за кокошките е работа на човека,а не на кучето!А и колкото и да го е ядосало подобна свинска изцепка не е дело на нормален човек!По принцип хора толкова агресивни към животни са с психически отклонения и кофти детство!Да не те е натискал някой потен чичко в асансьора,че си толкова навит на кучето!?

31

Men

преди 11 години

И какво толкова е станало? Както е тръгнало ще ми забранят и агнето да си заколям. А агнешкото месо е за ядене.

30

Анонимен

преди 11 години

Ако кучето беще нападнало не кокошки, а хора щяхме да го защитаваме човека днес . Хайде да не прекаляваме с тези три години.

29

Човек

преди 11 години

"Извергът, влачил куче " - еййй, жарналистчетооо, тебе ще влачаааа. Да те таковам в безмозъчното *** я.*** простаци еййй. Вярно ,че не е хубаво да си жесток, ама тези добитъци се оляха.Такива заслужават бой по тиквата, бой по тиквата докато разберат, че са ***.

28

с.

преди 11 години

Гаден комплексиран ***!Дано да откара една тройка в панделата и да научи всички тънкости на мъжката любов тоя ***!Може ли такава свинщина!?***!

27

Анонимен

преди 11 години

16, така като гледам, и ти си се увълчил. Какво правим сега, дерем те жив или приготвяме триона и... на филийки?

26

Анонимен

преди 11 години

За проявената жестокост - смъртно наказание, за да си знаят и другите с подобни мисли в главата какво следва, ако си позволят да нараняват.