85

ф-1

преди 11 години

Какво излиза, не са виновни Хитреца и Цецо, че са фалшифицирали изборите, а Бареков, че ги е разкрил!Еб. ти наглеците!

84

ГЕРБ ПОБЕДА!!!!

преди 11 години

Браво Роска, наш човек си ти и знаеш какво да правиш. Предстоят ни още четири години ред и дисциплина и европейско развитие на България. Ето сега като дойде зимата ще измре още 200-300 хиляди от лошия човешки материял и поне 500 хиляди бедняци ще избягат на запад. Стандарта на живот ще се повиши рязко и заможните и успели хора ще имат още повече пари защото ще хранят все по малко бедняци и пенсии.Светлото бъдеще е пред нас. Успех!

83

Анонимен

преди 11 години

Защо никой не попита - защо бракът не е бил маркиран? Всички вестници и т.н. си маркират брака с боя и по този начин го унищожават, става за минути. Защо брака не е маркиран като брак? Явно защото НЕ Е брак!

82

Анонимен

преди 11 години

Нв ви щем, ***. Искаме президентска република с кадърен президент.

81

666

преди 11 години

Господа Политици! Всички Българи видяха и разбраха че изборите бяха фалшифицирани. Заловените бюлетини просто бяха в сценария. Да се управдае високия резултат на ГЕРБ. С видите ли, ни е го предотвратихме, да ама не. Ние господа не сме прости! И в скоро време нищо добро не ви чака. Ще ви избият като кучета, след като някои хвърли първия огън по вас

80

АНТИ

преди 11 години

РОСКО, ТИ ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЛИ СИ ИЛИ СИ УПРАВИТЕЛ НА КВАРТАЛНО КРЪЧМЕ?

79

Анонимен

преди 11 години

До ПичНе бе Пич, не си разбрал, отникъде не вкарваш нищо те си седят във Външно, само един услужлив посланик ти трябва, а такива има доста :)

78

Писна ми ....

преди 11 години

Тоя от къде го изкопа Буда бе .....уникален де*ил !

77

чарли

преди 11 години

Цената на тока пак си расте,доходите не мърдат,работа няма вие си пишете простотии...

76

...

преди 11 години

Абре тоя президента ни, че е пунта, пунта си е, че нема и акъл нема си, *** ... добре де едно просто заключение да направим тука. Хванали са само 350 000 ами ако е имало още 4 х 350 000 които не са хванали! Епа тогава какво правим! И още ми те хората като чуха, че има подменени бюлетини и колко от тях се отказаха да гласуват въобще! Малко само да помисли момченцето и още колко такива въпросчета ше изникнат!

75

Пич

преди 11 години

"Не е нужно нито ТИР нито подкупване, чуждестранния вот е най-лесен за манипулиране, просто се регистрира фиктивна секция "Гениално, не се бях сетил! Правиш с фиктивна секция и се обаждаш до ЦИК, че да я впишат. Нищо работа. От там вкарваш 100000 бюлетини, подписани протоколи от несъществуващи застъпници, и т.н. Така ще да е станало! Браво!

74

АнтиКаруцар

преди 11 години

Местните избори в Костинброд обикновено се решаваха с 6-7 гласа разлика на балотаж, на последните човека на ГЕРБ (дошъл от Провадия и напълно анонимен за хората в Костинброд до 1 месец преди изборите) спечели с 1500 гласа разлика...Правете си сметката сами.

73

Анонимен

преди 11 години

Имиджа на България е сринат тотално. И за това е виновен началника ти г-н Плевнелиев. Онзи, на който му топлиш стола.

72

Анонимен

преди 11 години

Съселите ,от ''ПАРТИЗАНО''-20Другари ,отново Боци ни отупа ,резултатът нарасна ,на 7:0!

71

Анонимен

преди 11 години

До ПичНе е нужно нито ТИР нито подкупване, чуждестранния вот е най-лесен за манипулиране, просто се регистрира фиктивна секция :))) вписват се еди колко си човека ръчно че са гласували и всичко си е ОК, няма кой да проверява, няма застъпници, няма нищо

70

Анонимен

преди 11 години

DRUGARY ALARMA --- OT PE4ATNICATA V KOSTINBROD DO VAN6NO NEMA I EDIN 4AS PAT . A TAM AKO PROKURATURATA NE SE BE6E NAMESILA VE4ERTA NA 12 05 13 6TQHA DA SE SRE6NAT ONEZI BYLETINI OT MADRID I ONEZI " BRAKUVANITE " OT KOSTINBROD . ANADAMU *** I BUNAK

69

Анонимен

преди 11 години

Точният човек от медиите ,точно в този момент за ДПС/БСП ,.....БЕШЕ БАРЕКОВ !

68

Пич

преди 11 години

""НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ,БЮЛЕТИНИТЕ КОИТО ВИДЯХМЕ ЗА ЧУЖБИНА ,КАК ЩЯХА ДА СТИГНАТ В ДЕНА НА ИЗБОРИТЕ ДО СЕКЦИИТЕ ,СЛЕД КАТО ГИ НАМЕРИХА ""A, и забравих да допълня, трябва да се смени и протокола, който се печата в друга печатница. Лесна работа ... от ГЕРБ са много коварни!

67

Пич

преди 11 години

"НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ,БЮЛЕТИНИТЕ КОИТО ВИДЯХМЕ ЗА ЧУЖБИНА ,КАК ЩЯХА ДА СТИГНАТ В ДЕНА НА ИЗБОРИТЕ ДО СЕКЦИИТЕ ,СЛЕД КАТО ГИ НАМЕРИХА "Ти не разбираш! Ще седи един тир с чували пред централната избирателна комисия и ще причаква всички бюлетини, които се носят от секциите по страната. В тира бюлетините ще са маркирани за ГЕРБ и подпечатани с 2 печата. После е лесно - взима се оригиналния чувал пред очите на 3-мата застъпници и се дава фалшивия! Елементарно! Организацията се прави за 4-5 часа!

66

Култура ми Янков

преди 11 години

БЮЛЕТИНИТЕ/ФАЛШИВИТЕ,...''УЖ''/,СА САМО ЗАБЛУДА ЗА НАРОДА ,ОТКЛОНЯВАНЕ ОТ ИСТИНСКИТЕ ---ПРОБЛЕМИ ---НА ОБЩЕСТВОТО !През това време ,политиците и *** си вземат своя ДЯЛ ---НАД 1%,ОТ ХАЗНАТА !АЙДЕ НИЦ !