111

До 137

преди 11 години

Добър опит, ама не е същото :) Когато излезе запис на Кунева, в който се чува как тя прави нещо нередно, тогава ще е същото. За мен запис и някакъв автор, който си прави свои изводи, не са едно и също :)

110

Бай Иван

преди 11 години

до 135ама на теб на книга ли трябваше да го напишат за да го разбереш

109

До 135

преди 11 години

Аз не оспорвам документите. Оспорвам изводите, които господинът прави възоснова на документите. Всеки факт може да бъде тълкуван различно според пристрастията на автора. Няма един уличаващ Кунева в някакво престъпление документ. Има само изводи на господина. Да ме прощава, ама е на ниво жълта преса. Неслучайно и текстовете му в интернет се публикуват все в жълти сайтове. Звучиш ми като умен човек - не се връзвай на такива манипулации.

108

Анонимен

преди 11 години

всички искат да са пидали

107

до бай Иван

преди 11 години

приличаш на един много познат еврейски *** шизофреник- айнщайн !

106

Паметлив

преди 11 години

Когато СтаниШеф сдаваше на ББ каза: "Аз един ден спокоен няма да ти оставя." Явно е използвал времето да крои компромати. Това е лична вендета и тя няма нищо общо с принципна политическа платформа. Добре е ПЕС да се сезира какъв председател са си избрали. Това просто не е държавническо поведение. Освен това става ясно че не са ББ и ЦЦ които подслушват ами СерГей СтаниШеф. Добре е честните членове на БСП да си помислят кого следват. А и нечестните защото тази кампания няма да се забрави.

105

jan

преди 11 години

"Европейският съюз е готов да предприеме действия, ако предизборната битка в България застраши позицията на чешката електрическа компания ЧЕЗ в страната.Това обеща президентът на Европейския съвет Херман ван Ромпой на чешкия президент Милош Земан, съобщи Хинек Кмоничек, началник на отдел Външна политика в канцеларията на президента, пред CTK, цитиран от ceskenoviny.cz."Това също е ЕС - който е толкова възхваляван по-надолу. Истината - ЕС е желан от монополите и обслужва техните интереси.

104

Бай Иван

преди 11 години

когато лъвовете се бият, мишките да траят

103

jan

преди 11 години

Предизборната борба е в разгара си и по форумите. Платени драскачи се мъчат да вдигнат рейтинга на изгряващи партийки. Други се надяват, че новата партийка ще бъде по-честна от останалите.Аз обаче не вярвам - доказателство са и НДСВ и ГЕРБ. Излъгват добродушните, накрадат се и дим да ги няма. А ние все оставаме - и все сме от *баната страна.

102

Анонимен

преди 11 години

Скрий се, бе нагло крадливо и лъжливо същество !

101

Анонимен

преди 11 години

Заради тя Пръмовица - преждевремено ни натресоха и акциза за домашната ракия!

100

до 111

преди 11 години

Лично аз не виждам за кога да гласувам. Затова ще гласувам за умен човек, а по-подходящ от Костов не виждам. Нито един от тях не зиведе България от кризата, само костов успя.

99

том

преди 11 години

до сега бях за ГЕРБ но и те са били същите мафиоти както останалите,,,вече ставам националист и ще гласувам за Атака или друга малка партия

98

До 107

преди 11 години

Държавата оцеля в последните години благодарение единствено на парите от ЕС. От тях се взимаха и за пенсии, и за субсидии на земеделци и за какво ли още не... Не е хубаво, че е така. Никак не е хубаво даже! Много по-хубаво щеше да е да си имаме работеща икономика и от нас да си идваха парите. Затова мислете хубаво като гласувате!!!

97

до 106

преди 11 години

Какво й е готиното? Говори добре и до тук. И блокове от АЕЦ Козлодуй затвори и колко глави, които трбяваше да бъдат на масата на преговорите. И критики има към нея заради АКТА. Ами била снаха на компартиини деятели. Какво и е доброто? По-добре Костов, че поне е умен и има преценка.

96

До 108

преди 11 години

Има за кого - за Кунева :)

95

до 105

преди 11 години

Лошото е, че няма закои да гласуваме: или милиционер или партиен функционер преди 90, а след 90-а милионер. А народа живее зле, песове по улиците, застаряваща нация...Само тези в управлението и преди и сега - все са добре и но водят за носа. Не знам дали ако им се вземе имуществото в полза на държавата и бъдат натикани по затворите - няма да изплатим дори външния си дълг.

94

Анонимен

преди 11 години

ЕДИН ВЪПРОС ДО 99. ТИ КАКВО РАЗБРА ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ ЗА КОИТО ПИШЕШ? ПИТАМ ТЕ ЗАЩОТО МНОГО ХОРА НЕ РАЗБРАХА НИЩО ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ. КОЙТО И ДА ПОПИТАШ ОТ НАРОДА ЩЕ ТИ КАЖАТ ЧЕ ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ РАЗБРАХА САМО ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ. ЩОМ КАТО ПИШЕШ ЗА ТЯХ ИЛИ СИ СЕ ОБЛАЖИЛ ИЛИ СИ *** КАТО ДЪБ КАКВИТО СА 50 % ОТ ОВЧОТО ПЛЕМЕ.

93

до 99

преди 11 години

Твоите разсъждения са пълни с логически противоречия, просто не е истина това, че пишеш на компютър.

92

до 99

преди 11 години

Мой човек от *** не съм и клеветник - не съм. Но ти явно не си от свестните хора, защото който не споделя миражите ти или е *** или клеветник. Това че госпожа Пръмова прецака България, не означава, че е лошо за България да е в Евросъюза. Разбира се, не. Но можеше условията за България да са много по-изгодни. Да не е Кунева незаменима или благодарение на нея да сме влезли в Евросъюза? Моля те....не преписвай заслуги на госпожата - такива каквито няма. Аре....