393

Анонимен

преди 11 години

Два дни по искане на БСП са търсили дипломата на Юлиана в техническия университет.Какво да чакаш от политици интриганти.И какво да чакаш от политици паднали до нивото на селски клюкарки.Народа чака да му се каже как ще направят така ,че да му се подобри живота,а говорят кой имал диплома и кой нямал.Това е последното нещо за което трябва да ни занимават тия които ще избираме.

392

Анонимен

преди 11 години

Ами висшисти са. А ти да не би да си?

391

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До Анонимен 516"А вие защо биете ***?"Аре ве, гербераст смотан, пак ли "***" са виновни, че тази патица няма диплома, а?Нагло, тъпо, безочливо - гербераст!

390

Анонимен

преди 11 години

Искаме пълна проверка за образователен ценз на работещите в централната и местната администрация, ДНСК, АПИ, РИОСВ, ВиК, ДАГ, училищата, гимназиите и университетите. Ще се окаже, че с диплом за средно образование са заверявали ПУП-ове и скици, ОВОС-и, дипломи за висше образование, стратегии, договори за милиони и строителни разрешения.

389

смотаняци 2

преди 11 години

*** бесепарска само се чудите каква *** да измислите, пази Боже да чакаме такива като вас да свършат нещо!!!

388

,,PIPO,,

преди 11 години

NEZAKONNA PRODAJBA NA ZIGARI ! DO EDIN NEKADARNIZI ! DO EDIN V URANOVITE MINI !

387

оху боху

преди 11 години

*** СТЕ ЧЕ МИСЛИТЕ БОКО ЗА УМЕН ТОЙ Е САМО ЗА АРТИСТ

386

Ф.С.В

преди 11 години

Шоуто в БГ върви с пълна сила - не само институците са фалшиви но и хората работещи в тях !

385

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов изобщо не е ***. *** са тези, които си мислят, че е ***...

384

FBI

преди 11 години

Полуграмотният магазинер Григор Шопов командва 30 години Държавна сигурност...Никога няма да се примиря с разпространяващото се като зараза от известно време мнение, че някогашната Държавна сигурност била едва ли не цитадела на интелекта, професионализма и защитата на националните интереси на страната ни. Истината е точно обратната в това антибългарско учреждение са работили хора, които са се заклевали във вярност на московската клика БКП, следвали са плановете едногодишни и петгодишни за пълно единодействие с КГБ, а защитата на националните интереси е била последната им грижа.

383

Анонимен

преди 11 години

Познавам около 10-тина *** които буквално си купиха дипломирането... Това са и най-тъпите хорица с които съм общувал... Така, че "висшето образование" не е критерий за реалните възможности на човек...

382

Анонимен

преди 11 години

На БСП не им дреме за НАРОДА. Те искат властта. ;)Сега много пари имат да връщат покрай спирането на Белене и яко ги стяга чепикът. Като нищо ще се окаже вярно, че в най-скоро време може да имаме застрелян политик.

381

Анонимен

преди 11 години

80% от вишистите завгршили в Б-Я са по - неграмотни от Черната Златка и Стефан Данаилов!!!!!!!!!!!

380

а той има ли?

преди 11 години

От години ни управляват хора от рабфакултета или завършили висша партийна школа.Като добавим и неграмотниците от свободните университети,картинката е пълна.За купените дипломи по време на прехода да не говорим!

379

тъпанар

преди 11 години

Тоя кулски мошеник какво иска? Да се вдигне цената на тока ли? Понижението щяло да се окаже незаконно. Абе, ей, червена мотика, ти ли ще обжалваш намалението на цената? И ми се пишеш социалист!

378

Анонимен

преди 11 години

Комунистите изгониха елита на нацията, за да бъдат само те образованите в държавата и да крадат на воля. Един *** пож.ар.н.икар застана на чело на държавата, защото образованите са пре.стъ.пн.ици!

377

Анонимен

преди 11 години

Ами то и Боко бе ***. Само комунистите са начетени и идеологически перверзници.

376

Анонимен

преди 11 години

ne i i trqbva-te v ,,GERB,, vsi4kite sa vez diplomi

375

Анонимен

преди 11 години

михаил муков нещо е разтревожен , ЗАЩО , нещо намаляват приходите на партията от кражбите на тока ли , така така се вълнува , въведете ценз и за министър председател бе Муков , а не да са такива като *** като серГЕЙ , яе той учил ли е нещо бе Муков , а и работа не е хващал , как да хване работа като е червена *** , а вашщата номенклантура , освен кражбата , далаверата , друго нищо не признавате за труд

374

Анонимен

преди 11 години

Миков, Миков, нали ти е ясно, че половината депутати са с купени дипломи. За твоята не говоря, може и тя да е купена, но вие сте социалисти, тогава си ги раздавахте като топъл хляб.Ами тези от ДПС дето са първо поколение с обувки, нали не си мислиш, че с ума си са се дипломирали.Народът ни никак не е глупав.Ама няма как да ви се противопостави, много сте нагли и безпринципни, владеете до съвършенство интригата, обръщате на 180 градуса нещата.Срещу такева наглеци е много трудно да се бори нормалн