580

mitak

преди 11 години

Прякора Бойко Тиквата датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен, защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го *** по нея, говорейки " Бойко, Тикво празна, пак ли се на*ра ? ".

579

вайвай

преди 11 години

Дори камион с прасета спонтанно пристигнаха да изразят своята подкрепа. Хехехе. Кой е режисьор да му дадат Златна Малинка.

578

е и

преди 11 години

В провинцията мутри сега масово убеждават селяните да дойдат в София на митингМи да не идват, кой ги кара. И на протестите не всички бяха там с чисти намерения, имаше провокатори и финансово аргументирани. Колкото и да си затваряте очите има много хора, които подкрепят последното правителство, защото дори и да са крали и свършиха много неща. И хората това го осъзнават, не ги подценявайте чак толкова.

577

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ ! СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА !

576

mitak

преди 11 години

Ние знаем как да се оправим с адвокатите, дето искат да ходят в Страсбург. Веднага им изкарваме нещата и те се отказват вече да ходят в Страсбург." - Бойко Борисов пред журналисти в Слънчев бряг

575

Анонимен

преди 11 години

Сега ще видите народното недоволство. Заповядайте бабички, трактори и разни селски учиндолски милионери.

574

Анонимен

преди 11 години

TUKO 6TO DAVAHA OLIGARSI KATO 6EFA NA CSKA I DRUGI KOITO BQHA VYV PROTESTA V PODKREPA NA BOIKO MAFIOTA

573

mitak

преди 11 години

"Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа" - това е заключението на дипломатически доклад посветен на Бойко Борисов, изпратен от посланик Байърли на 9 май 2006 г.

572

victory

преди 11 години

аз съм ЗА свалянето на всички партии и премахването на лицата в политиката,които доказаха,че не рааботят в интерес на народа т.е. ВСИЧКИ. Искам мажоритарни избори и нови, лоялни към народа политици. Ако след оставката на Борисов властта попадне в ръцете на другите ***- ще емигрирам ! Ние- хората поискахме неговата оставка, не за да дойдат Станишев,Доган и останалата политическа ***, в такъв случай по-добре Бойко да си ни краде! г-н БОРИСОВ, АКО ВМЕСТО ОСТАВКА БЯХТЕ ПОИСКАЛИ СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТТЕ, НИЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ С ВАС, НО ВИЕ ЯВНО НЕ СТЕ С НАС, КОЕТО Е МНОГО ТЪЖНО И ЖАЛКО !

571

mitak

преди 11 години

Цялата база данни на Wikileaks от 251000 дипломатически телеграми съдържа само две имена на политици, за които SIMO/CIA/ЦРУ е потвърдило данни за участие в трафик на наркотици. Това са Бойко Борисов и бившият председател на хаитянския Сенат Джоузеф Ламбер.

570

ЕМИ ТОВА Е

преди 11 години

ЕМИ ЯВНО ГЕРБ ИСКАТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕКИ ДА ГРАБВА КАКВОТО ИМА И НА НАВЪН!

569

Анонимен

преди 11 години

Бойко е бил, е и ще си остане мутра!

568

Анонимен

преди 11 години

ХОРА, ПАК САМО СЕ ПЛЮВАТ, ПАК САМО ЦИРКОВЕ, ДАЙТЕ ДА ГИ ИЗМИТАМЕ ТЕЗИ, НЕ СЕ СПРЯХА ДА СЕ ДРЪНКАТ И ДА СЕ ОБВИНЯВАТ, ПАК ЗАБРАВИХА ЗАЩО СА ТАМ ДНЕС!!! В НЕДЕЛЯ ВСИЧКИ НАВЪН!!!!!!

567

e

преди 11 години

E къде да , ясно с по една химикална и подписват, подписват..... немогат да сварят ....

566

Анонимен

преди 11 години

мутри и калинки с платената подкрепа на *** ето го лицето

565

анонимен

преди 11 години

В провинцията мутри сега масово убеждават селяните да дойдат в София на митинг за Бойко.,защото няма ли Бойко,няма евро пари.осигурен е бил и транспорт.Софиянци,медии направете нещо. Това е по-лошо от социализъм!!!!

564

Анонимен

преди 11 години

"Същото било положението и с намаляването на тока с 8% от месец март, което срещнало острата съпротива на банките."Те пък къде се месят в тази работа не разбирам!!!

563

Анонимен

преди 11 години

БСП и ДПС СА НАЙ-ДОЛНИТЕ !

562

ДО 637

преди 11 години

ДА,ВЯРНО Е НА 100 %

561

Анонимен

преди 11 години

Ако лъжците от герб се отметнат за оставката на кабинета.Ще бъдат изхвърлени със камъни.Само болни мозъци без грам мозък в кратуната и които са облагодетствани от власта.Подкрепят бойко тиквуча и сие