131

ot USA

преди 11 години

Kogato si idvame vyv vakanzia v Bg ,ne ni stypva kraka v bg zavedeniata, zashtoto sa otrovni lisicharnici.Sega bes pushene vytre s udovolstvie shte gi poseshtavame i shte im davame biznes.

130

Анонимен

преди 11 години

Май не съм срещал пушач, който да не вони на пор ....

129

Свобода или забрана?

преди 11 години

Много неправилно се използва в случая понятието забрана. Всъщност да не се пуши не е забрана, а права на хората. Забраната за пушене е толкова забрана, колкото и забрана да се убива примерно с огнестрелно оръжие или забраната да се убива с отрова. В случая имаме бавнодействаща отрова, която убива не само пуашча, но и околните. Нормално е хората да имат права да не бъдат убивани.

128

Bob

преди 11 години

На всички непушачи, които смятат, че вонят на пор- предлагам да се грижат ежедневно за личната си хигиена- да се къпят, да си мият зъбите, и да използват качествена парфюмерия.

127

Ташунко

преди 11 години

*** се наведоха и обявиха Хизбула за извършител......нова национална катастрофа следва!

126

Свобода да дишаме

преди 11 години

Пушенето на обществено място лишава хората от избор. Всички са принудени да дишат отровите и да се овоняват на пор. При демокрацията човек трябва да има избор, в случая да диша въздух без тютюневата смрад.

125

Bob

преди 11 години

Непушачите, тези, които пишат по форумите, са някакви новоизлюпени ***, каквито дори и на улицата няма да срещнеш. Долни, бедни духовно, потайни доносници. Такива противни създания се нароиха при тази власт.

124

Истината

преди 11 години

По-отвратително нещо от цигарка с кафе просто не е измислено в света все още! Нали така номер 138 "И запомнете"

123

Теодора

преди 11 години

До Vanya Скъпа, тъй като и аз съм майка, смело мога да заява, че заведенията далеч не са създадени за такива като нас. Има огромен избор от места, където един родител може да заведе детето си. Ако си решила да го водиш с количката и биберона на концерт или пиано бар - това е друга тема. Но нека не ставам язвителна. Приятен следобед.

122

Ужас

преди 11 години

Тая пък Ваня си мъкне детето по барове-егати порното не е истина

121

Анонимен

преди 11 години

Ако ти тегля един отзад,ще ти променя мнението!

120

Vanya

преди 11 години

Аз съм твърдо против да се махне забраната и не само защото като отида на кефи или дискотека след това дрехите ми не миришат на ***, но и спокойно може да седнеш на кафе с детото си без да притесняваш, че в кафето ще е димна завеса! Съжалявам за всички пушачи, но при положение, че целия свят се стреми да ограничи тютюнопушенето и вредата от него, да правим стъпка назад според мен е грешно!!!

119

Bob

преди 11 години

Манипулации, това е гнусната политика на сегашната власт. Разделяй и владей. Така ще е до края на мандата на тази власт и мнозинство. Малко остана, ще изтърпим и това.

118

zabrani za vsichko

преди 11 години

само тоталитарните режими се опитват да забраняват всичко, което е свързано с личен избор на човека, съветския съюз преди години се опита да забрани алкохола, резултатът беше масов алкохолизъм. държавата не може да контролира избора на човека и да му казва кое е полезно и кое е вредно, иначе винаги ще има хора, клакьори които винаги са съгласни с властта за всичко..

117

И запомнете

преди 11 години

По-хубаво нещо от цигарка с кафе просто не е измислено в света все още!

116

Теодора

преди 11 години

Не съм бедна, нито стара, нито болна и злобна (Слава богу). Ходя по заведения, защото съм млад човек (на 27г.), който има образование и обича да се забавлява; ходи на концерти и участия на уважавани от него творци. Не приемам обаче някой да ме задължава да търпя мръзненето навън при минусови температури, да давам непосилни пари за доктори и лекарства, да съм неработоспособна САМО ЗАЩОТО МИ СЕ ПУШИ. Това е АНТИХУМАННО, НЕ ЧОВЕШКО И ЛИЦЕМЕРНО. Осъзнаване!!!!!!

115

Bob

преди 11 години

Що не забраните ***, гербави? Тя полезна ли ви се струва? Що не осъдихте някой ***, който го туря на 14 годишно момиче? Що, бре...

114

Анонимен

преди 11 години

Българите се пошегували с турците: Комшу, при нас само 10% от населението са неграмотни, а при вас - обратното.Турците отвърнали: Вярно е, комшу, само че при нас тези 10% ни управляват, а при вас - обратното.

113

Обективен

преди 11 години

По-голяма част от участвалите в изследването обаче са непушачи (58%)Значи изследването е некоректно - непушачите в България са повече от 58%.

112

Brezinov

преди 11 години

Bravo za snimkata, dnes.bg! Genialna idea za reklamno pano po republikanskite bg patista za krasiva BG!