183

ГЕРБЕР

преди 11 години

алло dnes пишете нещо за Бат Бойко че платените драскачи ше умрат от глад през януари хайде трябва да заработят надниците не бъдете толкоз жестоки

182

оптимист

преди 11 години

Ей дянков борсук такъв не ставаш просто каквото и да правиш няма да ни затриеш ние сме корав народ накрая да не се опариш че на хората взе да им писва от вас вече мошеници такива никаде по света хората не си затриват народа така както вие нас но няма да успеете

181

шока

преди 11 години

БРАВО! Ами тогава, увеличете пенсията със задна дата-от 1ви януари/2013г./

180

пенсия

преди 11 години

Ще. Тати каза че ще ми купи колело , ама някой друг път.Най-добрия финансист сред пицарите.***. Прави ни на балами. Я си отивай в Грузия . Още те чакаш да ги"оправиш"

179

Ами сега?

преди 11 години

Ми като са ги превели от Брюксел вече, да превърне Коледните надбавки в Новогодишни и да ги даде на хората преди да умрат от глад!

178

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ да се сърди на Дянков за догодишните изборни резултати..не че нещо им пука,просто си казвам мнението

177

R

преди 11 години

дянкоф,може ли да спреш вече с лъжите за вдигане на доходи!!!Няма ли в теб капчица срам,затова,че лъга и старите хора и кой ли не с това увеличение!Пак ще вземете вие парите!Ама сте отворили такива огромни , лакоми г.зове..., ей с нищо не може да ги напълните,бе!

176

АЗ

преди 11 години

Лъжец, подлец, нагъл ***, че даже и българомразец!Счетоводител, дошъл от етажите на СБ с едничка цел - затриването на една цяла нация!

175

Анонимен

преди 11 години

Абе коледни надбавки нама,няма и да има ,но милиони за бонуси се намират.Колко ли си раздадоха тия за псевдодобре свършена работа,ей туй не разбрахме.Явно е държавна тайна,а народа български ще си остане с духането...на супата.Но терминалите тези дни са препълнени от млади българи.Защо ли??????????

174

damata

преди 11 години

От къде бе чадо, ще вземеш пари и да ги дадеш на хората? Ти минавал ли си през държавата дето я управлявате да видиш, че нямаш селско стопанство и предприятия дето да ти носят доходи ? Плодородната българска земя е замязала на пустиня засята с бурени и тръни и тук там някоя пшенична нива (щото то се гледа лесно и не иска поливка!)Заводи и предприятия - няма - тях *** ги продадоха на вторични и вадиш от левия и слагаш в десния джоб !

173

Анонимен

преди 11 години

ИДАТ ИДАТ ИЗБОРИ ДИГАЙТЕ ГО ВЕЧЕ ЧЕ МНОГО Е УВИСНАЛ

172

Анонимен

преди 11 години

......Toва е поредната лъжа на герберските *** !!!Направиха ни най-бедната страна в Европа - сега ще вдигат доходите !!! Ще ми вдигнат.....х....я !!! Нищо няма да направят !!!

171

от 238

преди 11 години

исках да кажа български вериги. Същият този човек ми каза ,че бил и в Сърбия и в Черна гора , ами там вика повечето са си местни вериги и си личи ,че хората живеят по много по ведър начин,след 18-20 часа всички са навън и се забавляват. Всички чужди вериги сриват икономиката! Това е пагубно за държавата. Понеже няма как да ги махнат вече(трябваше да не ги допускат) на нас ни остава само селското стопанство и производството на хубава храна , което за съжаление не виждам

170

Финансист

преди 11 години

"Възможно е ДОПЪЛНИТЕЛНО увеличение на някои доходи"Кога беше предното увеличение, та сега да е възможно ДОПЪЛНИТЕЛНО?!Дайте да си взимаме илачите по-редовно, г-н Дянков.....

169

...

преди 11 години

Всичко е сбъркано в нашата държава и въобще не се отнася само за ГЕРБ,а за всички до сега! Да ви кажа ли един от огромните проблеми? Всъщност един австриец на гости тук ми го каза. Каза ми "Абе как да забогатеете,то всички пари идват при нас" - ами да, за Коледа и Нова година от къде пазарувахте - Билла,Лидл,Кауфланд и кво ли още не. Ако това са български пари те си остават при нас, разбирате ли го това?Сега всичко се изнася навън , скоро всички ще сме работници в Билла ама няма кой да пазарува!

168

АНТИГЕРБ

преди 11 години

НЕ ВЕРВАМ НА ТАЯ ЕВРЕЙСКА ПОДЛОГАА относно вдигането - ПОЖЕЛАВАМ МУ *** ДА МУ ВДИГАТ КРАКАТА

167

Финансист

преди 11 години

Ало, колега, ще те върнем в 1-ви клас. 400млн.лв на червено, което било 3 пъти по-малко от предвиденото. Ами ако не бяха превели 300 млн. ЕВРО на 28.12, можеше ли да сме на червено 980 млн.лева?! И какво тук значат някаква си пенсионери, важното е показателите ни да излизат, но както става ясно инвеститорите изобщо не ги интересуват показателите, а едни съвсем други реални неща?! Май ще трябва да ходим пак в университета за да научим, това което явно сме пропуснали, "колега" Дянков

166

X

преди 11 години

Дано тази година ни донесе повече радост, щастие и най-накрая да излезем от стагнацията, в която се намираме 4 години. Не съм фен на ГЕРБ, не са ми приятни, но им пожелавам още един мандат да спечелят, да довършат започнатото, и му пожелавам на министър Дянков повече пари в хазната, и най-накрая да може да отпусне колана, разбира се, ако бюджета позволява. Хора, не връщайте Станишев, ще ни съсипе!

165

Мист

преди 11 години

Оптимизмът на ТОВА е обратно пропорционален на рейтингите получени от социолозите. Много бързо се вдига при главоломно падане на подкрепата.

164

ами

преди 11 години

Защо ми изтрихте коментара?Казах че Дянков е лъжец-не е ли?????